ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2013 10:10

subzero написа:
ntodorov написа:
Не съм сигурен,но Миро или Нейчо,един от двамата,обеща да се извини публично,ако Гаел не играе с ЦСКА.

Данчо. Когато съм грешил винаги съм си признавал. Това ми е първия поуст след мача и за това извинението ми закъснява. Ето го и него. Виждам, че то е значително за теб и за това бързам:
ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ ПРЕДРЕКОХ ПОЯВАТА НА ГАЕЛ ЗА МАЧА С ЦСКА. СГРЕШИХ В ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА СИ, НО НЕ И...
[offtopic]...в съмненията си относно играта и тактическата постройка срещу Левски. Този мач, както и двубоя с Локо Сф в края на миналия сезон ще останат в сърцето ми завинаги в графа "странни". Кой, както иска така да ме разбира. След вчерашния мач с ЦСКА се затвърдиха особените ми усещания, когато излязохме с един далеч по-боеспособен отбор въпреки далеч по-намалените ни опции от преди седмица.[/offtopic]

Нейчо,грешиш. Изобщо не ми е значително извинението. Особено от теб. ;) Просто се сетих. Дори не бях сигурен дали си ти или Миро. И ми е все тая. В момента се въртя на друг огън. :(

Е. Да ти е все тая, да ти е все тая, колко да ти е все тая, щом не си забравил обещанието ми ? :P
[offtopic]Сигурен съм, че ще си намериш по-добра работа. Стискам палци и вярвам, че ще е така. Иначе почвата под всите ни става все по-хлъзгава. В тази Държава трябва да ставаме "пердета" или да откачаме. Аз перде трудно ще стана, тъй, че изборът ми е ограничен. Ти поне не ограничавай своя. Имаш две деца - дерзай заради тях. Млад си.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2013 11:40

За вчерашния мач. Много странен, като изживяване, случки и краен резултат. Трудно ми е да пиша и да правя анализи някакви. Изгледах срещата с отворена мандибула, сподавени тонове и на два пъти задавяне от обилно слюнко-отделяне, такова, каквото съм нямал дори и на зъболекарския стол, където по дефолт мнооого ме е страх. :oops: . Видях обаче един много променен Черноморец и стартов състав "изваян" с много въображение и усет. Пиша го напълно сериозно, защото с оглед на кадровите проблеми и в сънищата си не предвиждах липсата на Преслав в нападение и наличието на Яни Пехливанов в ариегарда пред Тяната Колев. Като за капак Крум си заигра, като крило, така, както го е правил в годините, когато си е "цвъкал" младежките пъпки покрай игрището на Гранд хотела в Поморие. Позициите на терена се разминаха с имената на изпълнителите им, като реактивен самолет с муха.
По-късно и Янис Юсеф стана част от абстрактната икибана, като се "премени" с позицията на Крум. И то успешно де. Абе с една дума, ако Тяната Колев беше заиграл централен нападател, а под рамките на вратата беше застанал Преслав удовлетворението и вълнението от новото начало щяха да ме съпътстват целия мач... Но не би. Чак пък до такава гавра с тактико -техническите футболни прийоми Херо не прибегна. Иначе Ванчо Траянов с нищо не опроверга моите първи наблюдения след повторния му дебют в Черноморец, че играе с гръб към събитията на терена и хвърля пасове назад с подобно на булка хвърляща младоженческия си букет с гръб, към неомъжените - т.е. - където падне букета/топката - той ще да е щастливеца.
Гошо Терзиев пък е момчето, което заслужава много похвални думи и нито грам ироничен намек за изявите му. Момчето изигра мача с превързана глава, със засъхнала кръв по фланелката и лицето...Точно за това неговите снимки в това му наблагоразположение трябва да "светят" на десктопите на нас феновете на отбора - ей тъй за да усетим, че без мъка няма и...загуба с 2:0. Като написах загуба с 2:0, точно този цифров израз от мача материализира поредната абсурдна бръмка в странното нещо изиграно между ЦСКА - Черноморец. Ако го опишем, като футболен мач би трябвало да мислим ново име на онуЙ, което се играе по Апенините, Иберийския полуостров и на острова населен от келти.
Туй вчерашното си беше - излъжи другарче. Нашите се лъгаха помежду си. Излъгаха се дори в най-важния момент, когато получихме изпълнение на фрики . За цялата история на Черноморец и може би в оставащата му такава, подобен момент не сме имали и надали ще имаме отново. Момчетата в червени одежди се опитаха да ни напишат историята, Трян и Ванчо - отказаха вежливо. Липсата на комуникация на терена пък ни направи съпричастни свидетели на едно шоу миксирано с нещо средно между "Кен лий" и изявата на самодейно филхармонично дружество съставено от докери във Виенската Държавна опера...Последните минути на мача даже не ги коментирам. Там се случи някаква симбиоза между организиран транзитен превоз и махленски футбол, когато дори на централните ни защитници им се прииска да поиграят малко... като нападатели. В този лукс от демокрация що всеки да не прави това, което душа му сака. Някой казват на този прийом вабанк, но вчера изпълнителите в синьо ми заприличаха на летци в самолети за камикадзета. Момчетата с червени одежди пък се почувстваха джигити на червен светофар и погазиха " феърплея", като ни отбелязаха един напълно редовен, но на практика ' морално'' определен да бъде гол...в тяхната врата. Ей тъй за да се овъзмездим и ние от непринуденото "шоу", което нямаше как да се случи без нас.
[offtopic]няма защо да се сърдим на армейците, че се възползваха от нашето благоразположение. Оствихме ги в деликатна ситуация, когато се бяха излегнали в нашето легло с разтворени обятия. Ние подминавахме този факт с аристократизма на английски лордове...За това, когато си обувахме гащите с гръб към партньора си получихме два неочаквани и болезнено пробождащи "органа", в отверстие с друга физиологична насоченост. Точно тези органи преди това изглеждаха на общия фон миротворни и дори леко закърнели... :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2013 12:26

Моете виждане за мача е че не заслужавахме да загубим,но има и такива мачове.За мен Черноморец стоше по добре от ЦСКА особено през второто полувреме.Пак супер нелеп гол от нищото.Който е играл футбол знае какво е да се топне топката преди теб.Колев може и да има вина но и това си е от значение,същото стана и при втория гол на Левски.Според мен голяма вина за гола имат и ТРИМАТА защитници които стояха и само гледаха,поне един трябваше да тръгне да го присреща.На мен много ми хареса Дрянов,с какво самочуствие и хъс влезе и с добрите си отигравания.Колкото и да не харесвам Преслав за мен той трябваше да бъде титуляр за сметка на Милчо.Милчо има доста още какво да учи,ако има за кога де.Неможе да ти се гласува доверие в такъв мач и ти да не вложиш поне малко желание.Дано да е от младостта.И за мен при двойния колкото Траянов да има вина толкова и Траян.И пак казвам при това стечение на обстоятелства,толкова.Всички искаме да побеждава ме но за момента това са ни възможностите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2013 12:30

Ако не друго поне и ние донякъде помогнахме на ЦСКА да се отърве от измисления Генерал.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2013 13:01

Нейчо, кой ти е крив, че не ходиш на контроли през подготовката. Няма как да се изненадаме в ролята на Яни, тъй като през цялата подготовка Херо го готви за този пост. И смятам, че в голямата част от мача той се справи със задачата си. Може би му трябва малко повече бързина и повратливост. Да не забравяме, че Яни като дете е започнал да играе на този пост, така че не му е чужд. Още няколко мача и ще бъде пълноценен и ще имаме отново 4-ма качествени централни защитници.

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 11 мар 2013 13:47

И аз толкова силни ЦСКА не съм ги виждал като домакини. Много доволен съм от победата също. Само немога да разбера всяка година като играим с черноморец се случва да ни уволнят треньора!?!!? Сигурно шефовете на отбора ни не искат отбора да върви напред? аха да тръгнем нагоре с тази хубава игра и ... смяна на треньора
той кво е виновен, че защитниците ни се чудят къде да изритат топката само да не ни я вземат другите. Ех, той Черни се обърка веднъж и я хвана, ама повече не му я дадохме, все в тъч я чобанихме. Добре, че цаците толкова си могат.
ама чи и късмет .... ех начи ... и малшанс камбуров и 5:0 щеше да ги бием тия цаци

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2013 14:28

BFS написа:И аз толкова силни ЦСКА не съм ги виждал като домакини. Много доволен съм от победата също. Само немога да разбера всяка година като играим с черноморец се случва да ни уволнят треньора!?!!? Сигурно шефовете на отбора ни не искат отбора да върви напред? аха да тръгнем нагоре с тази хубава игра и ... смяна на треньора
той кво е виновен, че защитниците ни се чудят къде да изритат топката само да не ни я вземат другите. Ех, той Черни се обърка веднъж и я хвана, ама повече не му я дадохме, все в тъч я чобанихме. Добре, че цаците толкова си могат.
ама чи и късмет .... ех начи ... и малшанс камбуров и 5:0 щеше да ги бием тия цаци

Силен ЦСКА и хубава игра ти за кой отбор говориш в момента?
За този от Москва?
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2013 14:49

Страхотен мач на момчетата и всички много ни е яд ,че не изравнихме . Грешките са си грешки , но светлия лъч вече се вижда .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2013 14:55

играча на мач можеше да остане в историята с нов кървав гол
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Мнениеот shark_91 » 11 мар 2013 15:07

kartago написа:Нападайте ме, обиждайте ме, но това са фактите! Два поредни мача Стоян Колев проваля отбора! Погледнете фактите! Втория (че и първия) гол срещу "Левски", днес първият гол! Е, стига де.......... Тоя на ЦСКА е уникален вратар!....Миналата година не станахме трети заради издънки на Стоян, Траян ми пише "Ама ако знаеш в колко мача ни извади", ОК, съгласен съм, но големия вратар затова е голям да бъде постоянен! Не ме разбирйте неправилно, харесвам го като вратар, но за да си национал не може да реагираш така!

Прав си много от ръковоството трябва да помислят за вратарският пост. :)

Върни се в “Черноморец”