Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Мнениеот petkan » 04 апр 2012 17:09

Bourgas написа:Аааа, умрях си от кеф! Много са готини фланелката и полушалчето :) Хавлията като замисъл е добре, но наистина стадиона нещо кофти е излязъл... А и тая червената сгур, на фона на всичкото, не ми се връзва. Ще пробвам да намеря друга снимка на стадиона (а защо не и тази препълнената от покривите на Славянка?)

Тоше, ако искаш прати я на Васко да каже дали ще стане. От черно-бяла може да я "посини" и да види как ще изглежда.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 апр 2012 17:21

Чуднички...Петьо. Добре ти седи. Така, като гледам няма да има ощетени откъм размер хора.
А за хавлиите. Можем в летни доби и контроли да си ги носим с нас. Поне 4 кръга от първенството се играят в разгара на лятото де. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 апр 2012 20:02

Bourgas написа:Петьо е взел първата поръчка, каза цитирам : "Много са яки, ще сложа снимки като се прибера". Та... чакаме включване да изплакнем око до петъка!

С Петьо се видяхме веднага на кафе след като ги взе. На всички много им харесват(направо са убийци), а жена ми и малкия син вече излязоха с тях. Томата е направил много класни хавлии. Трябва да помислим как ще ги предлагаме, много хора ще си купят за лятото. Все си мисля, дали да няма още една акула в другия ъгъл. Така като легне човек на плажа, закрива надписа, ако закрие и акулата ....... загива рекламата. А ако има още една, при всички положения едната акула ще се вижда.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 апр 2012 20:06

Фланелките са супер. Който не си е поръчал може да съжалява.Дори пробвах една(благодарности на Петьо и Нейчо). Почвам да кътам пари да взема и на децата. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 апр 2012 20:09

Петьо, хавлията я виждам в комплект с орнаменти на Нафтата и Манчестър Юнайтед. Така ли ще се предлага, рекламен трик, за по-голямо търсене.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 апр 2012 20:31

k.dimitrov написа:Петьо, хавлията я виждам в комплект с орнаменти на Нафтата и Манчестър Юнайтед. Така ли ще се предлага, рекламен трик, за по-голямо търсене.

:mrgreen: Ахаха,и на мен ми направи впечатление. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 апр 2012 20:49

k.dimitrov написа:Петьо, хавлията я виждам в комплект с орнаменти на Нафтата и Манчестър Юнайтед. Така ли ще се предлага, рекламен трик, за по-голямо търсене.

Чи кък? Ние с Миро ще вземем по две, а и Тошето и той ще се включи )))))))

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 апр 2012 22:00

kartago написа:

Хахахаха , мен не ме брой ако има Манчестерски или ПСФК-ски символи ;) Ама за успокоение на "твърдо-сините" ... просто зад тази хавлия , има такива на Нетохимик и Манчестер . Оттам и получения ефект .
Последна промяна от Искам си Акаунта на 04 апр 2012 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 апр 2012 22:03

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:

Хахахаха , мен не ме брой ако има Манчестерски или ПСФК-ски символи ;) Ама за успокоение на "твърдо-сините" ... просто зад тази хавлия , има такива на Нетохимик и Манчестер .

Ами аз затова го казвам бе, пич! )))))))

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 апр 2012 22:15

kartago написа:Ами аз затова го казвам бе, пич! )))))))

Знам аз ... за събота ако нямаш превоз дрънни един тел да те взема . Уредил съм ти и вратарски ръкавици , ако решиш да ги сложиш :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”