Искам си Акаунта написа: п.п според мен е по-важен въпроса не колко гола са вкарали , а колко са изпуснали да вкарат
Ми то тва не зависеше от тях..... аз пиках, пиках, ма колко да пикая??? 10 пъти ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа: п.п според мен е по-важен въпроса не колко гола са вкарали , а колко са изпуснали да вкарат
[/center]subzero написа:Искам си Акаунта написа: Ами по темата ... много несериозно изиграни последни 20 минути . Само през тях трябваше да паднат поне още 3 гола
Миро,прав си,ама като за контрола беше по-важно да видим кой в каква форма е.
BRF написа:petkan написа:BRF написа:ми обсъждаме честно ли е първенството и има ли шанс Черноморец
Има бе Вальо, има.... Нали ти казах - Черноморец - Шампион! А ЦСКА ако иска, нека вземе среброто. Не ме бърка
Успех в гоненето на целта.Много се надявам,че искрено го вярваш!Защо по дяволите да не се случи.

[/center]petkan написа:Искам си Акаунта написа: Кое му е другото ... нито единия мач сме гледали , нито другия . Несериозно е да се дават квалификации . Ако следваме някаква логика за конспирации , то ще излезе че Ботев биха Миньор , защото по-рано паднаха от Левски във Враца . А Левски дадоха мача на Миньор , за да могат Ботев да бият във Перник
Пак нищо не си разбрал АкаунтПросто Левски, Ботев и Миньор обичат да си правят тройка
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Искам си Акаунта написа: Ами по темата ... много несериозно изиграни последни 20 минути . Само през тях трябваше да паднат поне още 3 гола
Миро,прав си,ама като за контрола беше по-важно да видим кой в каква форма е.
Не съм съгласен ... когато ти падне такъв отбор го размазваш с колкото може повече . Няма място за сантименти
[/center]subzero написа:petkan написа:Ми те днес чужденците шест гола вкарахаПак те са водачи при голмайсторите на отбора!
п.п. Имам предвид, че си гледал само два мача на живо
Дори Асис е трети,на гол е Мораес и на 4 от Зику. Щансовете са големи да имаме и голмайстор. Трябват ни повече Светкавици.
Искам си Акаунта написа: Е аз какво казвам ... ако си беше вкарал положенията щеше да е на гол преди Мораес
[/center]petkan написа:Искам си Акаунта написа: п.п според мен е по-важен въпроса не колко гола са вкарали , а колко са изпуснали да вкарат
Ми то тва не зависеше от тях..... аз пиках, пиках, ма колко да пикая??? 10 пъти ли?
Искам си Акаунта написа: Тук имам определена вина ... ама за свое оправдание ще кажа , че нямах възможност да пия бира преди и по време на мача
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта