Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 16 май 2014 09:09

Bourgas написа:
grud написа:Видяхте ли какво беше да имаш Гошо Терзиев в отбора си..... Великан.
След продажбата му дръпнахме яко назад, днес за мен Гошко беше най-добрия на терена.... Дано се развива момчето!
А простотията българска по трибуните край няма!
И наистина Г. Димитров май е запалил Райхстага .... в кръвта ни е!

Майтапът на страна, но Гошо днес направи много силен мач.

Най-добрият на терена. Победата Лудогорец 50% дължи на него. Безупречен в защита, обра всичко, в нападение явно разчитат на него при статичните положения, отчете се с греда и асистенция за гола. Дано се докаже и в национала.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 09:14

Нали уж трансфера на Терзиев в Лудогорец , щял да му съсипе кариерата ... поне така твърдяха някои съфорумци 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 май 2014 09:30

:o Миро. В какви филми ме вкарваш ? К'ви оценки за полицаите, кви 5 лв. бе брат?
Визирам наложените им ограничения и ги оправдавам, защото механизмите им са такива в нашата татковина.
Ако някой полицай изтипоса палка в кратуната на някой от снощните взломаджии сигурно ще съжалява с години за това.
Иначе видях как в Германия на мача между Хамбургер и Байерн в предпоследния кръг полицаи с щитове си влязоха през
парадния вход и си въдворяваха ред с всичките му там "правомощия", които носеха със себе си. :| ...и не развалиха Демокрацията в
тази Държава ( с главно Д). Нашия полицай може да демонстрира САМО сила и толкоЗ.
[offtopic]Що се касае за демонстрация на сила. Питай Светльо , къде не ни бъркаха на пропуска за последния мач с Нефтохимик. Дори Светльо им каза да се съсредоточат на местата, от където наистина може да има проблем. А на един от последните ни мачове с ЦСКА (преди година 1-1) помниш, че на всяко стъпало имаше полицай с щит :o ...За да ни озаптят ли ??? Нас, които сме хора по на 40 и кусур и, на които и акъл не ни идва за зулуми, докато бомбите и факлите плющяха в сектора за гости...Разбирай ме правилно - пак не упреквам самите служители. Както казваш - изпълняват заповед....както и тези, които са вкарвали хора в газовите камери де, което автоматично означава, че не всяка заповед се крепи на адекватност или правилност.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 май 2014 09:52

Der Führer написа:Нали уж трансфера на Терзиев в Лудогорец , щял да му съсипе кариерата ... поне така твърдяха някои съфорумци 8-)

И каква точно му беше "кариерата" в Лудогорец до този момент. Да запълва празнините от Барт, Мантула или Моци ???
ХубУ, че беше снощния мач белким някой разбере, че Гошо не е за резервната скамейка...Ако въобще е разбрал този някой де.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 09:57

ntodorov написа::o Миро. В какви филми ме вкарваш ? К'ви оценки за полицаите, кви 5 лв. бе брат?
Визирам наложените им ограничения и ги оправдавам, защото механизмите им са такива в нашата татковина.
Ако някой полицай изтипоса палка в кратуната на някой от снощните взломаджии сигурно ще съжалява с години за това.
Иначе видях как в Германия на мача между Хамбургер и Байерн в предпоследния кръг полицаи с щитове си влязоха през
парадния вход и си въдворяваха ред с всичките му там "правомощия", които носеха със себе си. :| ...и не развалиха Демокрацията в
тази Държава ( с главно Д). Нашия полицай може да демонстрира САМО сила и толкоЗ.
[offtopic]Що се касае за демонстрация на сила. Питай Светльо , къде не ни бъркаха на пропуска за последния мач с Нефтохимик. Дори Светльо им каза да се съсредоточат на местата, от където наистина може да има проблем. А на един от последните ни мачове с ЦСКА (преди година 1-1) помниш, че на всяко стъпало имаше полицай с щит :o ...За да ни озаптят ли ??? Нас, които сме хора по на 40 и кусур и, на които и акъл не ни идва за зулуми, докато бомбите и факлите плющяха в сектора за гости...Разбирай ме правилно - пак не упреквам самите служители. Както казваш - изпълняват заповед....както и тези, които са вкарвали хора в газовите камери де, което автоматично означава, че не всяка заповед крие адекватност или правилност. И стигаме до въпроса: Кой издава заповеди ?[/offtopic]

Грешно си ме разбрал , Нейчо ... полицията имаше ясни и конкретни инструкции да не пречи на духовния мир на караибрахимци за да "не се създавало излишно напрежение" . Не само на стадиона - аз през целия ден в целия град . Или както каза едно приятелче полицайче - "само дето не ни накараха да им разнесем кашоните с факлите" . Иначе си прав - отборите са които се взимат такива "мерки за сигурност" са точно 2 . И все повече си мисля , че Домусчиев беше прав да събере биячи от цяла България , за да свършат работата на полицията преди онзи прословут мач срещу ЦСКА .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 май 2014 10:04

Der Führer написа:
ntodorov написа::o Миро. В какви филми ме вкарваш ? К'ви оценки за полицаите, кви 5 лв. бе брат?
[offtopic]Що се касае за демонстрация на сила. Питай Светльо , къде не ни бъркаха на пропуска за последния мач с Нефтохимик. Дори Светльо им каза да се съсредоточат на местата, от където наистина може да има проблем. А на един от последните ни мачове с ЦСКА (преди година 1-1) помниш, че на всяко стъпало имаше полицай с щит :o ...За да ни озаптят ли ??? Нас, които сме хора по на 40 и кусур и, на които и акъл не ни идва за зулуми, докато бомбите и факлите плющяха в сектора за гости...Разбирай ме правилно - пак не упреквам самите служители. Както казваш - изпълняват заповед....както и тези, които са вкарвали хора в газовите камери де, което автоматично означава, че не всяка заповед крие адекватност или правилност. И стигаме до въпроса: Кой издава заповеди ?[/offtopic]

Грешно си ме разбрал , Нейчо ... полицията имаше ясни и конкретни инструкции да не пречи на духовния мир на караибрахимци за да "не се създавало излишно напрежение" . Не само на стадиона - аз през целия ден в целия град . Или както каза едно приятелче полицайче - "само дето не ни накараха да им разнесем кашоните с факлите" . Иначе си прав - отборите са които се взимат такива "мерки за сигурност" са точно 2 . И все повече си мисля , че Домусчиев беше прав да събере биячи от цяла България , за да свършат работата на полицията преди онзи прословут мач срещу ЦСКА .

Ами това ме тормози най-вече в милата ни татковина. Двойния аршин или, както ние си му казваме: "Всичко е според зависи"

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 10:09

ntodorov написа:
Der Führer написа:Нали уж трансфера на Терзиев в Лудогорец , щял да му съсипе кариерата ... поне така твърдяха някои съфорумци 8-)

И каква точно му беше "кариерата" в Лудогорец до този момент. Да запълва празнините от Барт, Мантула или Моци ???
ХубУ, че беше снощния мач белким някой разбере, че Гошо не е за резервната скамейка...Ако въобще е разбрал този някой де.

не е точно така ... Освен Моци , друг изявен титулярен защитник в Лудогорец няма . Барт има 16 мача за първенство , Мантула - 17 , Терзиев - 12 . Да не забравяме че и доста време беше контузен . А в мачовете от първата седмица Терзиев си играе направо редовно . Особено в сравнение с Барт и Мантула .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 10:14

ntodorov написа:
Der Führer написа:

Ами това ме тормози най-вече в милата ни татковина. Двойния аршин или, както ние си му казваме: "Всичко е според зависи"

Щом така са решили ... но Ботев е на път да се превърне в от един от най-симпатичните , в един от най-мразените отбори в България . И ако за Лудогорец е нормално ( поне докато тероризират така наречените ни футболни грандове ) предвид успехите им не терена ... но за Ботев това трудно може да се каже .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2014 10:32

Жалко ще е наистина ако им е било изрично забранявано на полицаите да си вършат работата през целия ден. Даже жалко ми се струва леко като дума и определение.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 май 2014 10:34

Не знам. Явно в желанието си някой се е престарал. А Ботев ми бяха симпатични. Евала на публиката им. Обичат си отбора и мало и голЕмо, но след
снощи??? А имаше и дечица, облечени с екипчета на Ботев, шапки, шалове...а 200, 300 лумпена им застрашиха живота. :evil:
ПС: Миро. Снощи гледах радостта на феновете на Падерборн, знаеш...Няма нищо общо със сибирския елен*. :(
[offtopic]В случай, че не знаеш за сибирския елен:
Отишло едно чукче на сафари в африка и когато се прибрало у дома приятелите му чукчета започнали да го разпитват:
- Какви животни видя там чукча ?
- Жираф.
- Какво представлява жирафа ?
- Ами. Нали знаете нашия сибирския елен - същия, ама с дълъг врат.
- Аха. Какво друго животно видя ? - попитали пак чукчите.
- Ами - лъв.
- Какво представлява лъвът ?
- Ами. Нали знаете нашия сибирския елен - същия, ама с грива.
- Аха. А друго животно видя ли ? - още любопитствали чукчите.
- Зебра.
- Какво представлява зебрата ?
- Ами. Нали знаете нашия сибирския елен - същия, ама на раета.
- Аха. А друго животно видя ли ? - продължили да разпитват приятелите чукчи.
- Ами крокодил
- А какво представлява крокодила ?
- Ами. Нали го знаете нашия сибирския елен...
- Дааааа.
- Амиии... Нямат нищо общо.[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”