Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Лудата банда

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Лудата банда » 12 май 2014 12:32

Der Führer написа:
nasko75 написа:подготвен е сценарий за клуба, той не е закриване. Информацията е достоверна
Трябва наистина да се съберем и да видим какво правим
говорил съм с някои от ветераните, предлагам първо да бъдем неформалните, за да имаме позиция

А кои ще са сценариста и режисьора ... тъй де , да не се окаже римейк на някоя продукция дето вече сме гледали 8-)

Май ще ставаме дружки.

Първо в PlovdivNews: Черноморец става сателит на Ботев!

http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=123

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2014 13:40

Лудата банда написа:
Der Führer написа:
nasko75 написа:подготвен е сценарий за клуба, той не е закриване. Информацията е достоверна
говорил съм с някои от ветераните, предлагам първо да бъдем неформалните, за да имаме позиция

А кои ще са сценариста и режисьора ... тъй де , да не се окаже римейк на някоя продукция дето вече сме гледали 8-)

Май ще ставаме дружки.

Да ама ние не щем ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 май 2014 14:52

Сателит на некъв дълбокопорвинциален отбор Ч Е Р Н О М О Р Е Ц няма да бъде .
Дет са вика зарад тва в О кръжните групи да идем пак е подобре
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 12 май 2014 15:23

Ами отивайте. Само че ако собственикът ви е решил да станете сателит , ще станете. Иначе доволно ме разсмя с дълбокопровинциялния :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2014 16:04

Лудата банда написа:Ами отивайте. Само че ако собственикът ви е решил да станете сателит , ще станете. Иначе доволно ме разсмя с дълбокопровинциялния :)

Айде малко по сериозно,ние да не сме Каспичан и Раковски да ви ставаме сателити,дръжте се на положение ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 май 2014 17:07

ivan56 написа:
Лудата банда написа:Ами отивайте. Само че ако собственикът ви е решил да станете сателит , ще станете. Иначе доволно ме разсмя с дълбокопровинциялния :)

Айде малко по сериозно,ние да не сме Каспичан и Раковски да ви ставаме сателити,дръжте се на положение ;)

Той се засегна на дълбокопровинциален :) Сателити няма да станем или ако собственикът реши, няма да спрем да се борим, защото Черноморец е от Бургас. Не е Коматево, Раковски, Първомай, Чепеларе и т.н.
Иначе аз от Кючука само хубави спомени имам, една не ми е отказвала от там :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 май 2014 17:21

Лудата банда написа:
Der Führer написа:

Май ще ставаме дружки.

А някой студент по журналистика пак се е упражнявал :mrgreen:
Те собствениците на Черноморец , не се обичат много с "банкера на Доган" . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 май 2014 17:25

Лудата банда написа:
Der Führer написа:

Май ще ставаме дружки.

Че какъв е Херо,че да решава какво ще става с Черноморец и най-вече кой му е дал тези правомощия 8-) Илюмжинов :lol: Отделно не знам как очаквате община Бургас да налива пари в база,която ще обслужва вашия отбор,а същевременно единия бургаски отбор ще е сателит,а крайградските ще се чудят къде да играят.Както и други споменаха,по-добре по селата,отколкото в краката на такива като Караибрахим :!:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 12 май 2014 19:55

Bourgas написа:
ivan56 написа:

Той се засегна на дълбокопровинциален :) Сателити няма да станем или ако собственикът реши, няма да спрем да се борим, защото Черноморец е от Бургас. Не е Коматево, Раковски, Първомай, Чепеларе и т.н.
Иначе аз от Кючука само хубави спомени имам, една не ми е отказвала от там :mrgreen:
,

Факт. Макар че едва ли някога си стъпвал в Кичука. Ама от бургаските кучки по-хубави и дашни няма. Може и да съм допринесъл за демографската криза покрай морето.....

Все пак ще е интересно, ако тази писаница излезе истина. Дотогава чао и успех в Б група.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 май 2014 20:33

Херо е казал , че на 15-ти ще има среща със Събев . Да видим какво ще си кажат , но не очаквам изненади. Толкова години Събев не направи нещо , че сега ли ...

Върни се в “Черноморец”