Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 07 май 2014 22:40

Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2014 22:45

Bourgas написа:Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.

ФЕНЪТ казва че на 1000% зеленото сърчице не е замесено. Все пак ФЕНЪТ знае всичко. :mrgreen:
До преди малко писа тъпотии.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 май 2014 23:16

ivan56 написа:
Bourgas написа:Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.

ФЕНЪТ казва че на 1000% зеленото сърчице не е замесено. Все пак ФЕНЪТ знае всичко. :mrgreen:

Говорете на Български... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 май 2014 23:20

ntodorov написа:
ivan56 написа:

Фейсбук вероятно. ;)
Иначе искам да вметна,че съм ги еВал Дражев,Събев,Киряков,Порточанов,Йоан и Митака. "Този" Черноморец ми намери приятели,"онзи" Черноморец направи кръвта ми синя. Живота ми е Черноморец. И както беше написал Нейчо,няма значение от буквите преди,след,отгоре или отдолу.
Само Черноморец !!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 май 2014 00:06

subzero написа:
ntodorov написа:
ivan56 написа:

Фейсбук вероятно. ;)

А ФЕНЪТ е Божо.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 08 май 2014 00:41

Снимка: Topnovini.bg АРХИВ
Задържаха с наркотици футболен фен преди дербито между Нефтохимик и Черноморец. Хванатият е 24-годишният Апостол Апостолов от Бургас, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Младият мъж е бил проверен от служител на жандармерията преди старта на дербито миналата сряда.

У мъжа са открити две саморъчно свити цигари с канабис. Намерени и иззети при личния обиск са още найлонов плик с канабис, фас от саморъчно свита цигара, семена, наподобяващи конопените, и други вещи, сочещи за притежание на канабис.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

- See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/511731# ... n4TeU.dpuf

гледайте ги мазутите с кво се занимават (задържаният е мазут, 100 % инфо от полицай на име Н.Я.Д, мой съсед в Меден Рудник. Нейчо живее близо до мене, може и да го познава полицая)
и после ние сме били наркоманите, хахаха
хора, избирайте внимателно в кой отбор да записвате децата си да тренират и какви хора искат да станат децата ви. Черноморец го има от 1919 и ще го има завинаги! Имали сме много градски съперници в различни исторически периоди. Левски Бургас, Славия бургас, Миньор бургас, а от 30 години и едни други другари с претенции. Ние сме си тук от почти 100 години. Просто противниците ни се сменят :) опитваха се да ни закрият комунетата, били сме отбор на жандармерията, измисляха ни тъпи имена като Черноморски спортист, ЛЮбислав и какви ли не...но ние сме тука, на първия ред на историята :) и ще бъдем! Защото ние сме Черноморец от Бургас :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 09:08

ntodorov написа:
Преди 10 години , отбора имаше стадион поне ...от който беше изгонен , за да се нанесе друг отбор ( който така и не заигра там ,но това е друга тема 8-) ) .
Мисълта ми е , че когато преди години аз говорих образно казано за "спасението на Черноморец" ... други казваха - "ВАЖНОТО Е , ЧЕ ОТБОРА ГО ИМА" . Е , отбора продължава да го има , така че :
1. Не виждам какво трябва да се спасява .
2. Ако под окови се има предвид Събев ... то по-горе съм го писал . "А" окръжна и търсене на стадон в околностите където да се домакинства .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!

Миро. Точно преди 10 години имаше един отбор, който се назоваваше Черноморец Бургас София и играеше домакинските си мачове на стадион
Васил Левски в град София. Точно тогава беше истинската гавра с "истинския" Черноморец. Събев със сигурност ще го забравя, но този период не...Питай Ицо Гонг, кои и какви момчета играеха тогава за този отбор. Отбор, който не представляваше Черноморец, не представляваше и градът ни ( видно и от името му), а представляваше едно болно его на една персона, която дълго време лавира между Закон, морал и етични норми.
Та в такъв момент и в момент на тотална разруха нима това зло да е било по-голямо от онова ??? И много странно, как изведнъж всички съзряха във феновете на Черноморец безпринципност, безидейност и безхаберие за случващото се покрай Черноморец 919, а някои от същите тези "обвинители" викаха по същото време на другия стадион " Мачкай Нафта". При това без да погледнат в страни от "обещаните" събеви титли и планове - 2009. :roll: . Тогава, когато всички "установиха", че в Бургас е кацнала нова граблива птица - беше късно. Тя беше избрала да къса живо месо от забравените...а забравените видяха в нея спасението. Спасение наподобяващо на дилемата "мъчителна смърт след удушване" или "бърза смърт след удавяне". Та на нас, какво ни оставяше...Така или иначе си бяхме пътници, а нашия, истинския отбор с котвата пред слънчевия сплит беше най-първата жертва на псевдо-футболния комерс в града ни...

Нейчо ... точно преди 10 години имаше един отбор който се казваше Черноморец ( Бургас ) ... И точно преди 10 години този отбор изпадна от "А" група . Точно преди 9 години имаше един Черноморец ( Бургас ) , който играеше в "Б" група . Визирания от теб Черноморец Бургас София се появи едва през сезон 2006/2007 , година след като се беше появил айтоския му адаш . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 09:12

ivan56 написа:Айде няма нужда да ми хвалете п.....та.Като ви харесва толкова много вземете го за вас.Бил милеел, милеел щото ебаваше мамата на Черноморец и бяхте единственни.Затова.Ходи питай момчетата по това време на какво са подлагани и какви договори са подписвани.Да беше много угодно всички спортове да използват базата ама никой да не плаща данъци и сметки и всичко да се трупа на Черноморец. Че нарочно ева мамата на тренировъчните игрища този така милеещ деятел.Ходете ги разправяте на 15 годишните ви ултраси които не знаят за чушкопеците и безплатния вход, които вие по големите удобно забрявате да им споменете за вашата история.

А ... тренировъчните игрища , сградата на стадиона и самия стадион бяха затрити доста по-късно . Не е като да не си спомняме 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 май 2014 11:28

Няма смисъл да го водим този спор 100 човека да питаш 99 ще ти кажат че е пед...т
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 май 2014 11:31

Визирания от теб Черноморец Бургас София се появи едва през сезон 2006/2007 , година след като се беше появил айтоския му адаш . ;)

ТЪй беше. Това е времето разделно. Идеята си ми остава обаче същата.
Кой Черноморец да следвам/е в този период, като истинския и в единия и в другия вариант беше заличен. Този, който започва от чисто и играе в Бургас па макар и от В групата тогава или този, който се превърна в посмешище, и еднолична маша обслужваща персонално его па макар и в А група под абсурдното име Черноморец Бургас София. Отбор, който играеше домакинствата си на стадион Васил Левски и записа своето име сред отборите с без победи, с най-малко отбелязани голове, най-много допуснати такива ( над 100) и най-много използвани футболисти за цялата БГ футболна статистика...Там бяха използвани и буквално унищожени деца, които трябваше да усещат футболът, като задължение, вид насилие или подигравка. И защо ? За да може някой си да докаже, че с марката Черноморец може да прави, каквото и когато си поиска. Още тогава и малко преди това - този Черноморец вече не беше моя/нашия.
А ... тренировъчните игрища , сградата на стадиона и самия стадион бяха затрити доста по-късно . Не е като да не си спомняме 8-)

И от кой бяха затрити ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”