Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.
ФЕНЪТ казва че на 1000% зеленото сърчице не е замесено. Все пак ФЕНЪТ знае всичко.

До преди малко писа тъпотии.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Bourgas написа:Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.
ФЕНЪТ казва че на 1000% зеленото сърчице не е замесено. Все пак ФЕНЪТ знае всичко.![]()
Говорете на Български...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:ivan56 написа:Bourgas написа:Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.
ФЕНЪТ казва че на 1000% зеленото сърчице не е замесено. Все пак ФЕНЪТ знае всичко.![]()
Говорете на Български...
Фейсбук вероятно.

Иначе искам да вметна,че съм ги еВал Дражев,Събев,Киряков,Порточанов,Йоан и Митака. "Този" Черноморец ми намери приятели,"онзи" Черноморец направи кръвта ми синя. Живота ми е Черноморец. И както беше написал Нейчо,няма значение от буквите преди,след,отгоре или отдолу.
Само Черноморец !!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
subzero написа:ntodorov написа:ivan56 написа:Bourgas написа:Гълъбе, търсим ги и скоро ще бъдат намерени. С тази задача са се заели няколко доста сериозни наши фена, ако ме разбираш... От сега ти казвам, единия е Дамчевски. Гамака се чудя как да го определя, като не искащ, като неможещ или като малоумник. Останалите по-късно.
Говорете на Български...
Фейсбук вероятно.![]()
А ФЕНЪТ е Божо.
Снимка: Topnovini.bg АРХИВ
Задържаха с наркотици футболен фен преди дербито между Нефтохимик и Черноморец. Хванатият е 24-годишният Апостол Апостолов от Бургас, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Младият мъж е бил проверен от служител на жандармерията преди старта на дербито миналата сряда.
У мъжа са открити две саморъчно свити цигари с канабис. Намерени и иззети при личния обиск са още найлонов плик с канабис, фас от саморъчно свита цигара, семена, наподобяващи конопените, и други вещи, сочещи за притежание на канабис.
По случая е образувано бързо полицейско производство.
- See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/511731# ... n4TeU.dpuf
гледайте ги мазутите с кво се занимават (задържаният е мазут, 100 % инфо от полицай на име Н.Я.Д, мой съсед в Меден Рудник. Нейчо живее близо до мене, може и да го познава полицая)
и после ние сме били наркоманите, хахаха
хора, избирайте внимателно в кой отбор да записвате децата си да тренират и какви хора искат да станат децата ви. Черноморец го има от 1919 и ще го има завинаги! Имали сме много градски съперници в различни исторически периоди. Левски Бургас, Славия бургас, Миньор бургас, а от 30 години и едни други другари с претенции. Ние сме си тук от почти 100 години. Просто противниците ни се сменят
опитваха се да ни закрият комунетата, били сме отбор на жандармерията, измисляха ни тъпи имена като Черноморски спортист, ЛЮбислав и какви ли не...но ние сме тука, на първия ред на историята
и ще бъдем! Защото ние сме Черноморец от Бургас 
Задържаха с наркотици футболен фен преди дербито между Нефтохимик и Черноморец. Хванатият е 24-годишният Апостол Апостолов от Бургас, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Младият мъж е бил проверен от служител на жандармерията преди старта на дербито миналата сряда.
У мъжа са открити две саморъчно свити цигари с канабис. Намерени и иззети при личния обиск са още найлонов плик с канабис, фас от саморъчно свита цигара, семена, наподобяващи конопените, и други вещи, сочещи за притежание на канабис.
По случая е образувано бързо полицейско производство.
- See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/511731# ... n4TeU.dpuf
гледайте ги мазутите с кво се занимават (задържаният е мазут, 100 % инфо от полицай на име Н.Я.Д, мой съсед в Меден Рудник. Нейчо живее близо до мене, може и да го познава полицая)
и после ние сме били наркоманите, хахаха
хора, избирайте внимателно в кой отбор да записвате децата си да тренират и какви хора искат да станат децата ви. Черноморец го има от 1919 и ще го има завинаги! Имали сме много градски съперници в различни исторически периоди. Левски Бургас, Славия бургас, Миньор бургас, а от 30 години и едни други другари с претенции. Ние сме си тук от почти 100 години. Просто противниците ни се сменят

- Der Führer
- Контакти:
ntodorov написа:Преди 10 години , отбора имаше стадион поне ...от който беше изгонен , за да се нанесе друг отбор ( който така и не заигра там ,но това е друга тема) .
Мисълта ми е , че когато преди години аз говорих образно казано за "спасението на Черноморец" ... други казваха - "ВАЖНОТО Е , ЧЕ ОТБОРА ГО ИМА" . Е , отбора продължава да го има , така че :
1. Не виждам какво трябва да се спасява .
2. Ако под окови се има предвид Събев ... то по-горе съм го писал . "А" окръжна и търсене на стадон в околностите където да се домакинства .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
Миро. Точно преди 10 години имаше един отбор, който се назоваваше Черноморец Бургас София и играеше домакинските си мачове на стадион
Васил Левски в град София. Точно тогава беше истинската гавра с "истинския" Черноморец. Събев със сигурност ще го забравя, но този период не...Питай Ицо Гонг, кои и какви момчета играеха тогава за този отбор. Отбор, който не представляваше Черноморец, не представляваше и градът ни ( видно и от името му), а представляваше едно болно его на една персона, която дълго време лавира между Закон, морал и етични норми.
Та в такъв момент и в момент на тотална разруха нима това зло да е било по-голямо от онова ??? И много странно, как изведнъж всички съзряха във феновете на Черноморец безпринципност, безидейност и безхаберие за случващото се покрай Черноморец 919, а някои от същите тези "обвинители" викаха по същото време на другия стадион " Мачкай Нафта". При това без да погледнат в страни от "обещаните" събеви титли и планове - 2009.. Тогава, когато всички "установиха", че в Бургас е кацнала нова граблива птица - беше късно. Тя беше избрала да къса живо месо от забравените...а забравените видяха в нея спасението. Спасение наподобяващо на дилемата "мъчителна смърт след удушване" или "бърза смърт след удавяне". Та на нас, какво ни оставяше...Така или иначе си бяхме пътници, а нашия, истинския отбор с котвата пред слънчевия сплит беше най-първата жертва на псевдо-футболния комерс в града ни...
Нейчо ... точно преди 10 години имаше един отбор който се казваше Черноморец ( Бургас ) ... И точно преди 10 години този отбор изпадна от "А" група . Точно преди 9 години имаше един Черноморец ( Бургас ) , който играеше в "Б" група . Визирания от теб Черноморец Бургас София се появи едва през сезон 2006/2007 , година след като се беше появил айтоския му адаш .

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
ivan56 написа:Айде няма нужда да ми хвалете п.....та.Като ви харесва толкова много вземете го за вас.Бил милеел, милеел щото ебаваше мамата на Черноморец и бяхте единственни.Затова.Ходи питай момчетата по това време на какво са подлагани и какви договори са подписвани.Да беше много угодно всички спортове да използват базата ама никой да не плаща данъци и сметки и всичко да се трупа на Черноморец. Че нарочно ева мамата на тренировъчните игрища този така милеещ деятел.Ходете ги разправяте на 15 годишните ви ултраси които не знаят за чушкопеците и безплатния вход, които вие по големите удобно забрявате да им споменете за вашата история.
А ... тренировъчните игрища , сградата на стадиона и самия стадион бяха затрити доста по-късно . Не е като да не си спомняме

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Няма смисъл да го водим този спор 100 човека да питаш 99 ще ти кажат че е пед...т
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Визирания от теб Черноморец Бургас София се появи едва през сезон 2006/2007 , година след като се беше появил айтоския му адаш .
ТЪй беше. Това е времето разделно. Идеята си ми остава обаче същата.
Кой Черноморец да следвам/е в този период, като истинския и в единия и в другия вариант беше заличен. Този, който започва от чисто и играе в Бургас па макар и от В групата тогава или този, който се превърна в посмешище, и еднолична маша обслужваща персонално его па макар и в А група под абсурдното име Черноморец Бургас София. Отбор, който играеше домакинствата си на стадион Васил Левски и записа своето име сред отборите с без победи, с най-малко отбелязани голове, най-много допуснати такива ( над 100) и най-много използвани футболисти за цялата БГ футболна статистика...Там бяха използвани и буквално унищожени деца, които трябваше да усещат футболът, като задължение, вид насилие или подигравка. И защо ? За да може някой си да докаже, че с марката Черноморец може да прави, каквото и когато си поиска. Още тогава и малко преди това - този Черноморец вече не беше моя/нашия.
А ... тренировъчните игрища , сградата на стадиона и самия стадион бяха затрити доста по-късно . Не е като да не си спомняме
И от кой бяха затрити ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.