Bartolomej написа:Аз все пак искам да знам кои са футболистите продали Черноморец, кои са тези взели пари от президента на Славия ,да не играят с Берое
И аз искам да знам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:Аз все пак искам да знам кои са футболистите продали Черноморец, кои са тези взели пари от президента на Славия ,да не играят с Берое
ntodorov написа:Bartolomej написа:Аз все пак искам да знам кои са футболистите продали Черноморец, кои са тези взели пари от президента на Славия ,да не играят с Берое
И аз искам да знам.
Der Führer написа:Тц ... говоря ти за година-две преди това . Доста от "разните футболисти" тогава направиха прилична кариера ( някои поиграха и за д граница ) . За Разходките из България основни благодрности трябва да се изкажат на кметовете Костадинов и Николов ( интересно защо прокуратурата не се самосезира за факта , че въпросните длъжностни лица не изпълниха разпореждане на Български съд ) , идеолога и главен "спасител" на Черноморец по това време - Христо Порточанов . Не трябва да се подмине и стратегическата помощ на лицето Митко Събев . НЕспоменатия от теб има най-малка вина от всички изброени .
За боба и картофите ... не е като да не сме виждали как футболистите на "спасения отбор" възстановяват след мач с боб чорба
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Причината за да не съм на мач на моя отбор,е ръководството на вашия отбор. То(ръководството) също е причина че скоро може и да нямате отбор
Bartolomej написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Причината за да не съм на мач на моя отбор,е ръководството на вашия отбор. То(ръководството) също е причина че скоро може и да нямате отбор
и какво от това бе ..какво киснеш тука пак питам ?
Няма кой да те разбере. Има лъжи, които са толкова дълбоко вплетени в основите, че няма как да ги опровергаеш без да разрушиш монумента.
Повечето неща няма как да са едновременно и черни и бели. Не очаквай да намериш съмишленици веднага, не е минало достатъчно време, за да се осмисли тежестта на положението.И аз, когато бях по-малък и чух първите заявления, че Георги Димитров /онзи от лайпцигския процес/ бил национален предател подскочих и мислех, че само изменник и безродник може да говори така. Е, мина време, сега знам доста повече и мисля много по-различно.
Няма как "спасителите" да станат убийци за един ден. Няма как да задраскаш опорните точки без да паднеш.
Дражев не беше цвете. Ама никак. Но едно не може да му се отрече - милееше за Черноморец и даваше и последните си пари за отбора.
По стечение на обстоятелствата мои близки хора бяха "в кухнята" на отбора по това време и мнението им е, че са правени глупости, но всички фирми на Дражев са работели само за отбора.
Няма как да се избяга от факта, че позора Бургас-София започна едва след незаконните действия по отнемане на стадиона, по регистриране на паралелни отбори и кражба на имущество. Преди това нещата не цъфтяха, но си бяха на прилично ниво.
При зачеването на сегашния Черноморец имаше много лъжи и непочтени действия. Това го вижда всеки, усеща се дори във въздуха. Не знам докога ще се правят на слепи и глухи и последните щрауси със заровени глави, но спасението на този отбор минава през осъзнаване на истината, покаяние и много, много работа, за да се компенсират годините престъпления. А ако тези неща не се осъзнаят, не го пожелавам, но е възможно и да няма спасение. Оцеляват честните, истинските, моралните. Останалите са обречени. Все още не е късно за никой, но времето си тече.
Оцеляват честните, истинските, моралните. Останалите са обречени.
Все още не е късно за никой, но времето си тече.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Bartolomej написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Причината за да не съм на мач на моя отбор,е ръководството на вашия отбор. То(ръководството) също е причина че скоро може и да нямате отбор
и какво от това бе ..какво киснеш тука пак питам ?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта