Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 07 май 2014 19:16

Bartolomej написа:Аз все пак искам да знам кои са футболистите продали Черноморец, кои са тези взели пари от президента на Славия ,да не играят с Берое

И аз искам да знам.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 07 май 2014 19:17

ntodorov написа:
Bartolomej написа:Аз все пак искам да знам кои са футболистите продали Черноморец, кои са тези взели пари от президента на Славия ,да не играят с Берое

И аз искам да знам.

Няма такива най-вероятно. Ако бяха взели пари нямаше да го направят толкова явно като бойкот. По-вероятно е че не са взели пари(заплати) и го направиха напук
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 май 2014 19:26

Дизел
Твоят отбор вмомента играе , а ти си седнал в форума на Черноморец да даваш акъл ...bitte
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 07 май 2014 19:31

Причината за да не съм на мач на моя отбор,е ръководството на вашия отбор. То(ръководството) също е причина че скоро може и да нямате отбор
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 май 2014 19:40

Der Führer написа:Тц ... говоря ти за година-две преди това . Доста от "разните футболисти" тогава направиха прилична кариера ( някои поиграха и за д граница ) . За Разходките из България основни благодрности трябва да се изкажат на кметовете Костадинов и Николов ( интересно защо прокуратурата не се самосезира за факта , че въпросните длъжностни лица не изпълниха разпореждане на Български съд ) , идеолога и главен "спасител" на Черноморец по това време - Христо Порточанов . Не трябва да се подмине и стратегическата помощ на лицето Митко Събев . НЕспоменатия от теб има най-малка вина от всички изброени .
За боба и картофите ... не е като да не сме виждали как футболистите на "спасения отбор" възстановяват след мач с боб чорба ;)

Няма кой да те разбере. Има лъжи, които са толкова дълбоко вплетени в основите, че няма как да ги опровергаеш без да разрушиш монумента.

Повечето неща няма как да са едновременно и черни и бели. Не очаквай да намериш съмишленици веднага, не е минало достатъчно време, за да се осмисли тежестта на положението. И аз, когато бях по-малък и чух първите заявления, че Георги Димитров /онзи от лайпцигския процес/ бил национален предател подскочих и мислех, че само изменник и безродник може да говори така. Е, мина време, сега знам доста повече и мисля много по-различно.

Няма как "спасителите" да станат убийци за един ден. Няма как да задраскаш опорните точки без да паднеш.

Дражев не беше цвете. Ама никак. Но едно не може да му се отрече - милееше за Черноморец и даваше и последните си пари за отбора. Дали са били достатъчно и къде е грешил - това са други въпроси. По стечение на обстоятелствата мои близки хора бяха "в кухнята" на отбора по това време и мнението им е, че са правени глупости, но всички фирми на Дражев са работели само за отбора.

Няма как да се обяснят фактите, че стадиона беше като слънце /имаше 2-3 по-добри от него в България по това време/, че помощните терени функционираха, залите за борба, щанги и т.н.

Няма как да се обясни защо беше прекратена концесията без никакви основания и защо не бяха изпълнени после решенията на съда, когато те бяха на страната на Дражев.

Няма да пиша подробно за почерпките на фенове, би се приело като заяждане на дребно, но имам много какво да споделя. Друга е темата, но само като вметка за "лошия" и "престъпника", който до един момент не беше толкова лош.

Няма как да се избяга от факта, че позора Бургас-София започна едва след незаконните действия по отнемане на стадиона, по регистриране на паралелни отбори и кражба на имущество. Преди това нещата не цъфтяха, но си бяха на прилично ниво.

При зачеването на сегашния Черноморец имаше много лъжи и непочтени действия. Това го вижда всеки, усеща се дори във въздуха. Не знам докога ще се правят на слепи и глухи и последните щрауси със заровени глави, но спасението на този отбор минава през осъзнаване на истината, покаяние и много, много работа, за да се компенсират годините престъпления. А ако тези неща не се осъзнаят, не го пожелавам, но е възможно и да няма спасение. Оцеляват честните, истинските, моралните. Останалите са обречени. Все още не е късно за никой, но времето си тече.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 май 2014 19:41

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Причината за да не съм на мач на моя отбор,е ръководството на вашия отбор. То(ръководството) също е причина че скоро може и да нямате отбор

и какво от това бе ..какво киснеш тука пак питам ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 май 2014 20:07

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Причината за да не съм на мач на моя отбор,е ръководството на вашия отбор. То(ръководството) също е причина че скоро може и да нямате отбор

Да ти отговоря вместо него! Свърших работа в 18:30, с много бързане можех да хвана едва последните 20 минути в Несебър. Затова влязох в сайта на Гонг, за да следя мача, но съжалявам за последното. На полувремето при 1:0 изписаният резултат беше 0:0. А после излезе култовото, че Любимец ни е изравнил. Мисля, че още стои така написано, виж отразяването на мача на живо, за да се посмееш! :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 май 2014 20:54

Няма кой да те разбере. Има лъжи, които са толкова дълбоко вплетени в основите, че няма как да ги опровергаеш без да разрушиш монумента.

Наистина няма кой. Аз лично мога да разбера всеки, ако ми даде алтернатива и ми каже, какво и как би променил нещата. Идеята да вярвам в нещо без основи не ми харесва от времето, когато за пръв път прочетох... Питър Пан.
Повечето неща няма как да са едновременно и черни и бели. Не очаквай да намериш съмишленици веднага, не е минало достатъчно време, за да се осмисли тежестта на положението.И аз, когато бях по-малък и чух първите заявления, че Георги Димитров /онзи от лайпцигския процес/ бил национален предател подскочих и мислех, че само изменник и безродник може да говори така. Е, мина време, сега знам доста повече и мисля много по-различно.

И убеден ли си, че сега знаеш "истинската" истина или си мислиш, че си надхитрил оня механизъм, който движи еволюцията. Примерно. За скромните си 44 години живот в среда на тотално отрицание съм научен да вярвам само на изгрева на слънцето и в това, което ми харесва и ми доставя душевен мир и покой...На останалото не вярвам. Лесно и просто е. Опитай.
Няма как "спасителите" да станат убийци за един ден. Няма как да задраскаш опорните точки без да паднеш.

Доколкото си спомням същите тези "спасители" спасяваха и вас.
Дражев не беше цвете. Ама никак. Но едно не може да му се отрече - милееше за Черноморец и даваше и последните си пари за отбора.

Молим ??? :P
По стечение на обстоятелствата мои близки хора бяха "в кухнята" на отбора по това време и мнението им е, че са правени глупости, но всички фирми на Дражев са работели само за отбора.

Ако има Господ, дано ви дари някой ден с такъв президент - мечта.
Няма как да се избяга от факта, че позора Бургас-София започна едва след незаконните действия по отнемане на стадиона, по регистриране на паралелни отбори и кражба на имущество. Преди това нещата не цъфтяха, но си бяха на прилично ниво.

Като фен на Нафтата наистина нивото може да ти се е струвало прилично. :P На нас - не ни се струваше така и си мисля, че САМО ние можем да степенуваме думичката приличие що се отнася до нашия отбор...
При зачеването на сегашния Черноморец имаше много лъжи и непочтени действия. Това го вижда всеки, усеща се дори във въздуха. Не знам докога ще се правят на слепи и глухи и последните щрауси със заровени глави, но спасението на този отбор минава през осъзнаване на истината, покаяние и много, много работа, за да се компенсират годините престъпления. А ако тези неща не се осъзнаят, не го пожелавам, но е възможно и да няма спасение. Оцеляват честните, истинските, моралните. Останалите са обречени. Все още не е късно за никой, но времето си тече.

Да имах дълголетието на костенурка да се впусна в низ от компенсации в следващите няколко десетилетки.. Да съм съсипвал или съм се облажвал от тоя, оня или по-оня Черноморец да бих се покаял.
Оцеляват честните, истинските, моралните. Останалите са обречени.

Това ме успокоява - значи ще оцелеем все пак.
Все още не е късно за никой, но времето си тече.

Ей те това вече ме натъжява. Животът си върви и за това съветвам по-младите в този форум да правят всичко, което им се ще докато могат...И никога да не
забравят, че всичко на този свят е лъжа. Съветвам ги и никога да не се вземат на сериозно, защото ще бъдат вечно нещастни, онеправдани, а всите около тях ще им изглеждат задължени...А времето си тик-така. И те така.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2014 22:13

Айде няма нужда да ми хвалете п.....та.Като ви харесва толкова много вземете го за вас.Бил милеел, милеел щото ебаваше мамата на Черноморец и бяхте единственни.Затова.Ходи питай момчетата по това време на какво са подлагани и какви договори са подписвани.Да беше много угодно всички спортове да използват базата ама никой да не плаща данъци и сметки и всичко да се трупа на Черноморец. Че нарочно ева мамата на тренировъчните игрища този така милеещ деятел.Ходете ги разправяте на 15 годишните ви ултраси които не знаят за чушкопеците и безплатния вход, които вие по големите удобно забрявате да им споменете за вашата история.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2014 22:39

Bartolomej написа:

По принцип не си гледат наср....я гъз а обичат да обсъждат Черноморец на който в доброто старо време са били фенове а после станаха бояджии.За всичко е виновен Черноморец дори и за глобалното затопляне и изчезването на динозаврите. Щяха да си пълнят стадиона и да си плащат наема, щяха да са десетки хиляди ама после ние сме им виновни че играели някъде си.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”