Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 18 мар 2014 20:21

За жалост ето такива тъпанари взимат на работа в България, а умните хора си стоят по домовете или взимат минимлната работна заплата, а тези уроди които дори не пишат на кирилицата ни управляват. Не е за смях, а за плачене. :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от burgazliqta на 18 мар 2014 22:34, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 мар 2014 20:25

Тоше, ако това момиченце кандидатства при теб за работа - знай, че всичко друго ще свърши, но не и служебните си ангажименти :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 мар 2014 20:27

burgazliqta написа:За жалост ето такива тъпанари взимат на работа в България, а умните хора си стоят по домовете или взимат минимлната работна заплата, а тези уроди които дори не пишат на кирилицата ни управляват. Не е за смях, а за плачене. :evil: :evil: :evil:

Ники. Това е СВ на момиче - гимнастичка. :oops:
Проблемът вече не е до момичето, а до евентуалния и работодател.
Ако някой я вземе на работа в своята фирма не би трябвало съжаляваш, че не си започнал работа там.
Явно, че критериите им са такива, каквито и одобрените СВ-та.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 18 мар 2014 20:28

Bourgas написа:Изображение
Момчета, имате ли въпроси към това CV или ви е ясно всичко?

Изображение
Виж втората част от подписа ми!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 18 мар 2014 20:37

ntodorov написа:
burgazliqta написа:За жалост ето такива тъпанари взимат на работа в България, а умните хора си стоят по домовете или взимат минимлната работна заплата, а тези уроди които дори не пишат на кирилицата ни управляват. Не е за смях, а за плачене. :evil: :evil: :evil:

Ники. Това е СВ на момиче - гимнастичка. :oops:
Проблемът вече не е до момичето, а до евентуалния и работодател.
Ако някой я вземе на работа в своята фирма не би трябвало съжаляваш, че не си започнал работа там.
Явно, че критериите им са такива, каквито и одобрените СВ-та.

Еми такива момичета вече с лопата да ги ринеш. Всяка си отваря краката за работа, такива к**ви са шефки, председателки на фирми и какво ли още не.
Гадно ми е, че можещия и знаещия няма да получи такава работа, защото е принципен и никога няма да го налапа за да стане шеф на фирма.
Много са малко хората които с труд са стигнали до такава позиция.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 мар 2014 21:19

Еми такива момичета вече с лопата да ги ринеш. Всяка си отваря краката за работа, такива к**ви са шефки, председателки на фирми и какво ли още не.
Гадно ми е, че можещия и знаещия няма да получи такава работа, защото е принципен и никога няма да го налапа за да стане шеф на фирма.

Напипа много болна тема Ники. Дано ти, твоето поколение и това на нашите деца един ден да имате късмета да работите в друга и далеч по-истинска и конкурентна среда. Истински го желая, дори го мечтая. Иначе не виждам никакъв смисъл от усилията на кадърните, знаещите, можещите и умните тук в милата ни татковина. :evil:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 18 мар 2014 22:32

ntodorov написа:

Напипа много болна тема Ники. Дано ти, твоето поколение и това на нашите деца един ден да имате късмета да работите в друга и далеч по-истинска и конкурентна среда. Истински го желая, дори го мечтая. Иначе не виждам никакъв смисъл от усилията на кадърните, знаещите, можещите и умните тук в милата ни татковина. :evil:

За мен няма да стане, но дано за моите деца и внуци това което си написал да се случи. И аз истински го желая. Искам да се махне тази шуробаджанащина и всеки да е наравно с другия, да я има конкуренцията, а има ли я тази конкуренция стандарта на живот ще се повиши. Но за да се стигне до там, трябва да се махнат тези говеда в парламента, трябва значително да се подобри образованието и чак тогава да се надяваме на хубава и конкуретна работа. Аз съм обречен ако остана да работя тука в България(което е малко вероятно). След като си завърша бакалавъра, отивам да си вадя магистратура в Германия, а оттам вече пътища много. Много ми е мъчно, че заради едни некадърници, цялото младо поколение изоставя татковината си и отива да търси препитание в чужбина. Но няма какво да се прави, като тука ти предлагат 500 лева заплата, а в Германия 1000 евро. За жалост аз, сестра ми и евентуално родителите ми ще търсим по-светло бъдеще отвъд България. :( :(
Със всяка изминала година става все по-зле и по-зле как не се намери някой свестен депутат да оправи тази държава. Все се предлагат едни закони които са удобни само на депутатите и на мутрите които им пълнят гушите с пари. Писна ми от наши и ваши, писна ми от гъзодавци и от свиркаджии, отвратен съм .... а дори още нямам 20 години. Мъчно ми е за всички кадърни и свестни българи, които се бъхтят за 500-700 лева и едвам успяват да преживеят месеца. Мъчно ми е, че шефовете на тези хора са много по-незнаещи , некомпетентни и тъпи от служителите си, по цял ден си клатят краката или секретарката, докато можещия и знаещия се труди, карат си лъскавите коли и си живеят в луксозните апартаменти без да им пука, че са най-големите селяни. :evil: :evil: :evil: :evil:
Искренно се надявам и пожелавам един ден всичко да си дойде на мястото.
[offtopic]Ще дам един пример със себе си. Преди време си пуснах CV-то в уж сайта където са пуснати хиляди обяви за работа. Кандитатсвах на около 10 обяви за почасова работа и на нито една не получих обратен отговор, а мога да кажа, че съм с 4 години опит за работа в екип, идеални немски и английски език и горе долу поназнайвам руски. Но какво ли се очудвам този сайт е само за заблуда, обявите се пускат, а хората на отредените позиции отдавна са предвидени. :evil: :evil:[/offtopic]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 19 мар 2014 03:02

Bourgas написа:Изображение
Момчета, имате ли въпроси към това CV или ви е ясно всичко?

Нищо не е ясно,докато няма снимка :lol: Доколкото разбирам сайта е български,затова доколкото вината е на въпросната девойка,че пише на шльокавица,толкова е и на електронните посредници в търсенето на работа,че не са предложили такава опция на сънародниците си.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 19 мар 2014 08:52

Без фотография не е редно да се коментира кандидатура за работа.
В една ефектна снимка може да има сто пъти по-силни аргументи :)
Доста CV-та са минали през ръцете ми , но определено съм впечатлен от уменията на кандидатката на дайре :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 мар 2014 11:33

Изображение
Друг великан :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”