Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Кой не вярва за безплатни билети, транспорт, че и сандвичи и минерална вода. Съседът ми по офис, този на Стамболийски, работи в Пристанището. Абсолютно всички служители на Домусчиев са поканени за всеки мач, освен това им се води работен ден.
k.dimitrov написа:Кой не вярва за безплатни билети, транспорт, че и сандвичи и минерална вода. Съседът ми по офис, този на Стамболийски, работи в Пристанището. Абсолютно всички служители на Домусчиев са поканени за всеки мач, освен това им се води работен ден.
И командировъчни даже

Големи поразии направих с това предложение за днешния мач!Съвсем бях изключил,че и вие имате мач,но не съм виновен аз!Тия тъпанари от бфс как могат да направят и друг мач в България по време на събитието на века
!
Дори разбрах,че и Земята щяла да спре да се върти по време на мача за да може и Луната да го гледа
!Знам го,защото Слънцето се оплакало на племенника на севернокорейска лидер чун мун къв беше там докато беше на екскурзия до там по "тъмно",че цяло да не свети повече щом няма да може да гледа този МАЧ
!То(Слънцето) щяло да продължи да свети единствено,ако разградските орли спечелят,защото и то им било фен още от 1945г. 

Дори разбрах,че и Земята щяла да спре да се върти по време на мача за да може и Луната да го гледа

На последната им спирка - Младост, бяха само около 200 човека преди малко, преди това не знам колко са се възползвали от безплатния транспорт.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Мъка в синьо.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

И после се чудим що като дойдат аборигените от Африка стават звезди.На някои звезди им липсват АБВ във футбола и колкото и да им подвиква Херо кво да правят няма смисъл.Цял живот дърво 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
ivan56 написа:И после се чудим що като дойдат аборигените от Африка стават звезди.На някои звезди им липсват АБВ във футбола и колкото и да им подвиква Херо кво да правят няма смисъл.Цял живот дърво
Напълно си прав.
Ай. Сядам да гледам орела.
[offtopic]Орел с ориз...[/offtopic]

[offtopic]Орел с ориз...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Bourgas написа:На последната им спирка - Младост, бяха само около 200 човека преди малко, преди това не знам колко са се възползвали от безплатния транспорт.
Къв безплатен транспорт,бе ???
Баси хейтъра !!!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Не ми се пише във форума на Лудогорец.
Там все едно комуникираш с "мобилни оператори", от ония, които ти казват на какъв тарифен план си.
Уважавам успехите на Лудогорец и ги признавам за най-добрия български отбор в момента. Но снощи се подразних от Новия Ким Ир Сен ( разбирай Домусчиев )на БГ футбола. Той се е само-зомбирал до степен такава, че да се чуди човек
футболен двубой ли е организирал или шествие с манифест от рода : "Пролетарии от все страни - обединявайте се"
Той си втълпи, че превръща един мач в национална кауза и си повярва, че 40 000 са на стадиона за да "зърнат" футболното му "творение".
А истината беше, че на стадиона бяха негови служители, послушници и "активисти", които нанизаха зелените одежди на благополучието и биха километри за да пляскат на Него чрез отборът му. Останалите бяха откровени кибици гледащи с интерес Валенсия и аджеба, дали случайно може тя да "гризне дръвцето". Лично аз си мислех, че са силно преувеличени приказките за организиран транспорт от Бургас ( визирам само града ни де, но нали се сещате допълнението )с включените там билети за мач и всякакви режийни разходи + актуалния надник на служителите работещи за Него, но пък се оказа истина и то добре потвърдена
Безумие другари и другарки, безумие, което имаше на манифестациите от миналия век, когато велможите махаха с пухкави ръчички и гледаха към "маршируващите" с насладата на току що изпразнил се "Казанова". Такъв ми изглеждаше и Домусчиев снощи. Поканил си беше Капело и в неговата компания се надяваше да "открехне" италианеца към нечувани и невиждани футболни висини. Шоуто беше със сценарий на някой близък до Него гъзолизец. Само, където никой не се сети да постави звънчета на тези 40 000 по трибуните на Националния стадион. Разградско детенце ( познато ни от ТВ конкурси) с буйни букли и самочувствие на бого-избрано беше изтипосано за да изпее две български песнички. Умишлено пиша песнички, защото се басирам с всеки, че това детенце надали усещаше, какво точно пее и, какво значение има изпятото от него. За милото детенце това си беше пак ТВ конкурс само, че пред огромна аудитория...Та не всяко осем годишно детенце имащо изключителното право да се роди в Разград може да има такава възможност. Друг е въпросът, защо трябваше невръстно момиченце да изпее "песничките", но те пък въпросите няма да свършат до утре, ако продължаваме да си ги задаваме със същата последователност и логика ?
Потресен бях, че химна на България беше вместен като прелюдие към "шоуто" при това изпят от детенце в пълно мълчание от тълпата. Та химна е химн, защото се пее от всички. Тези 40 000 изглеждаха по-скоро втрещени от "изненадата" да чуят Националната мелодия точно сега, в този момент и на този мач. Лично за мен - химна беше използван твърде натрапчиво и не на място. Все едно военен духов оркестър да изсвири Радка-пиратка на боен парад... И какво общо има химна на България с този мач ? Може би, защото Лудогорец от Разград е по-български отбор и от най-българските ли ? Това не го разбрах, но знам, че в тези турнири, които се играят под егидата на УЕФА си имат един химн и в никакъв случай той не е нито на България, нито на Испания в случая. Химна снощи трябваше да бъде "заварката" между егото на Домусчиев и прекръстването на неговото отроче Лудогорец с името- Национална кауза. На Домусчиев сигурно му е настръхнала козинката снощи. Да гледаш 40 000, като плебеи впрегнати в "общата кауза" си е изживяване. Дано не ми се случи да съм сред тези 40 000 обаче.
Полетът на орела наподобяваше прехода на овкусеното пиленце към грила. Това да "внедряваш" традиции и да се отъждествяваш чрез тях беше смешно и жалко. Може би нямаше да мисля така, ако не бях гледал как орелът на Бенфика величествено кръжи над стадио Луж. Сценария беше същия, но пък емоцията и значимостта на португалския орел бяха такива, че да настръхне човек. Величие бих казал. В нашия случай се получи по-скоро - безлична гавра с подарена птица. Към вързаните за краката на орела бяла и зелена лента, какво пречеше да се прибави и една червена...НЪл за национална кауза примесена с химна идеше реч. Защо толкова нещастно изглеждаха двете български знамена ( като флагчета по-скоро) изрисувани на хореографията в сектора срещу общата ТВ камера за сметка на зелено-бялото ( цветовете на Лудогорец). НъЛ България беше над всичко. Или по-важното беше да се напълни стадиона, а плебеите сами "ще се сетят", какво да скандират. Освен опитите някой от Делиормана да пита дали има лудогорци и, колко са, друго не се получи. Виж Българи - юнаци се чуваше, а тези викове по-скоро инициираха ония, които останаха излъгани за да поддържат каузата българска. И накрая. Четете ме внимателно: Колко от нас вярват, че за първия мач на Националния отбор, Домусчиев би направил същата организация в името на " националната кауза" ???? Ако обаче органзира по същия начин транспортирането на бедния
и редови провинциалист зажаднял за футбол от ИСТИНСКО Национално значение ще си върна думите назад.
Там все едно комуникираш с "мобилни оператори", от ония, които ти казват на какъв тарифен план си.
Уважавам успехите на Лудогорец и ги признавам за най-добрия български отбор в момента. Но снощи се подразних от Новия Ким Ир Сен ( разбирай Домусчиев )на БГ футбола. Той се е само-зомбирал до степен такава, че да се чуди човек
футболен двубой ли е организирал или шествие с манифест от рода : "Пролетарии от все страни - обединявайте се"
Той си втълпи, че превръща един мач в национална кауза и си повярва, че 40 000 са на стадиона за да "зърнат" футболното му "творение".
А истината беше, че на стадиона бяха негови служители, послушници и "активисти", които нанизаха зелените одежди на благополучието и биха километри за да пляскат на Него чрез отборът му. Останалите бяха откровени кибици гледащи с интерес Валенсия и аджеба, дали случайно може тя да "гризне дръвцето". Лично аз си мислех, че са силно преувеличени приказките за организиран транспорт от Бургас ( визирам само града ни де, но нали се сещате допълнението )с включените там билети за мач и всякакви режийни разходи + актуалния надник на служителите работещи за Него, но пък се оказа истина и то добре потвърдена

Потресен бях, че химна на България беше вместен като прелюдие към "шоуто" при това изпят от детенце в пълно мълчание от тълпата. Та химна е химн, защото се пее от всички. Тези 40 000 изглеждаха по-скоро втрещени от "изненадата" да чуят Националната мелодия точно сега, в този момент и на този мач. Лично за мен - химна беше използван твърде натрапчиво и не на място. Все едно военен духов оркестър да изсвири Радка-пиратка на боен парад... И какво общо има химна на България с този мач ? Може би, защото Лудогорец от Разград е по-български отбор и от най-българските ли ? Това не го разбрах, но знам, че в тези турнири, които се играят под егидата на УЕФА си имат един химн и в никакъв случай той не е нито на България, нито на Испания в случая. Химна снощи трябваше да бъде "заварката" между егото на Домусчиев и прекръстването на неговото отроче Лудогорец с името- Национална кауза. На Домусчиев сигурно му е настръхнала козинката снощи. Да гледаш 40 000, като плебеи впрегнати в "общата кауза" си е изживяване. Дано не ми се случи да съм сред тези 40 000 обаче.
Полетът на орела наподобяваше прехода на овкусеното пиленце към грила. Това да "внедряваш" традиции и да се отъждествяваш чрез тях беше смешно и жалко. Може би нямаше да мисля така, ако не бях гледал как орелът на Бенфика величествено кръжи над стадио Луж. Сценария беше същия, но пък емоцията и значимостта на португалския орел бяха такива, че да настръхне човек. Величие бих казал. В нашия случай се получи по-скоро - безлична гавра с подарена птица. Към вързаните за краката на орела бяла и зелена лента, какво пречеше да се прибави и една червена...НЪл за национална кауза примесена с химна идеше реч. Защо толкова нещастно изглеждаха двете български знамена ( като флагчета по-скоро) изрисувани на хореографията в сектора срещу общата ТВ камера за сметка на зелено-бялото ( цветовете на Лудогорец). НъЛ България беше над всичко. Или по-важното беше да се напълни стадиона, а плебеите сами "ще се сетят", какво да скандират. Освен опитите някой от Делиормана да пита дали има лудогорци и, колко са, друго не се получи. Виж Българи - юнаци се чуваше, а тези викове по-скоро инициираха ония, които останаха излъгани за да поддържат каузата българска. И накрая. Четете ме внимателно: Колко от нас вярват, че за първия мач на Националния отбор, Домусчиев би направил същата организация в името на " националната кауза" ???? Ако обаче органзира по същия начин транспортирането на бедния
и редови провинциалист зажаднял за футбол от ИСТИНСКО Национално значение ще си върна думите назад.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.