Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 12 мар 2014 20:20

Bourgas написа:Ама то утре има един мач и той е Локомотив - Черноморец ;) Другия мач ми е през... мача! :mrgreen:

Мамка му!Човекът с който трябваше да се видя в София ме пита:в сряда ли да се видим или четвъртък?Ако му бях казал четвъртък,можеше да скокнем и да Надежда!Чак ме хвана яд сега :evil: !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2014 20:22

Просто колегата е набарал безплатни билети,въпреки че няма такива и ще се пътува с безплатни автобуси като друг път,въпреки че и такова нещо няма.

:o Минахме този етап на безплатие с чушкопеци първо, с кебапчета после...Да му мисли Цон пен. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2014 20:23

BRF написа:
Bourgas написа:Ама то утре има един мач и той е Локомотив - Черноморец ;) Другия мач ми е през... мача! :mrgreen:

Мамка му!Човекът с който трябваше да се видя в София ме пита:в сряда ли да се видим или четвъртък?Ако му бях казал четвъртък,можеше да скокнем и да Надежда!Чак ме хвана яд сега :evil: !

Обади му се, че искаш да му кажеш още нещо и да тръгваме утре заран :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2014 20:26

Момчета...
[offtopic]Нищо не казвате за агънцето. Снощи се видяхме със Станимир...Така образно си представихме агънцето в оная пещ, че забравихме за делничните си неволи. Мислете. птичките се "разбръмчаха" навън, агънцата излизат от майките си вече. Закъсняваме. :P[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 мар 2014 20:45

ntodorov написа:Момчета...
[offtopic]Нищо не казвате за агънцето. Снощи се видяхме със Станимир...Така образно си представихме агънцето в оная пещ, че забравихме за делничните си неволи. Мислете. птичките се "разбръмчаха" навън, агънцата излизат от майките си вече. Закъсняваме. :P[/offtopic]

[offtopic]Значи няма да е прасе :? !Тогава няма какво да се притеснявам повече от вас :lol: ![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 мар 2014 20:46

ntodorov написа:
BRF написа:

Обади му се, че искаш да му кажеш още нещо и да тръгваме утре заран :)

Днеска София,утре София,събота пак,ще ми дойде малко нанагорнище!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 мар 2014 21:00

subzero написа:
BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!

Някои дават и сандвич със салам. :mrgreen:
Пък и както вече разбрахме от друга тема-няма такова нещо,като безплатен билет. :mrgreen: :mrgreen:

Вие сте гадни провокатори :mrgreen:
Безплатни билети, глей кво става билетите свършили вие за безплатни билети ми говорите.Ах ако ви чуе Цоньо :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 21:20

BRF написа:
ntodorov написа:
Bourgas написа:
BRF написа:
subzero написа:
BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!

Някои дават и сандвич със салам. :
Пък и както вече разбрахме от друга тема-няма такова нещо,като безплатен билет. :mrgreen:

Един колега се е сдобил с билети за него и аверчетата му!Единия се е отказал и има място,така че....

Късно ми е тръгването, ще закъснея за мача :?

Щом Вальо е предложил значи си е направил добре сметката, че за 40-45 минути може да отнесе тленностите на някоя акула до Надежда. Магистрала е все пак. Вальо не язди кон.
[offtopic]...освен, ако няма предвид да те води на зоологическа градина за да гледаш, как лети орел. :roll:[/offtopic]

:o Останал си с впечетлението,че аз ще ходя :shock: :lol: !
Просто колегата е набарал безплатни билети,въпреки че няма такива и ще се пътува с безплатни автобуси като друг път,въпреки че и такова нещо няма.Честно казано незнам от къде ще се тръгва,защото не съм се интересувал,но ако някой от вас прояви интерес ще се обадя да разбера!
Сега се сетих,че утре и вие имате мач в София :lol: !Ако беше днес щях да ви подкрепя.Сутринта ходих до столицата и към 13.00 си тръгнах!Даже обядвах с един от вашите-демек Акула,а всъщност си е мой човек ;) !

Аз искам да знам откъде тръгват. Ще пратя магарето да ги види. Барем тоя път повярва. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 мар 2014 22:35

Спирката на зала Младост в 13.00 от там тръгват безплатните автобуси,които не съществуват!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 мар 2014 07:35

Магаре,викаш си приятелчетата от Разград и към 12:50 на спирката.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”