Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот nasko75 » 25 ное 2013 18:59

искам да изкажа сърдечната си благодарност на Коцето Ралев, който се отзова с помощта си за отбора на набор 1997
както знаете, този набор ни представя в Елитната група до 17 г. В събота биха Славия 2:0, а на 30-и играят за Купата с ДУнав Русе 2010 и се надявам, че ще продължат напред

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 ное 2013 21:23

nasko75 написа:искам да изкажа сърдечната си благодарност на Коцето Ралев, който се отзова с помощта си за отбора на набор 1997
както знаете, този набор ни представя в Елитната група до 17 г. В събота биха Славия 2:0, а на 30-и играят за Купата с ДУнав Русе 2010 и се надявам, че ще продължат напред

Браво,Коце.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 ное 2013 12:46

Ето и всички 1/4-финални двойки за Купата:

Литекс – Лудогорец
Добруджа – Локомотив Пд
Локомотив София – Черноморец Бургас
Левски/ЦСКА – Ботев Пд

Михаил Михайлов: Гигов ми поръча Черноморец
Sportni.bg 26.11.2013| 12:32 часа
"Ситуацията в Локомотив (София) в момента е тежка, но ще използваме максимално този шанс, който ни се откри в Купата на България, за да спечелим квота за Европейските клубни турнири".
Това заяви адвокат Михаил Михайлов, който представяше столичните железничари на жребия за определяне на двойките на четвъртфиналите.
"Преди да вляза в залата и президентът Николай Гигов, и треньорът Стефан Генов ми поръчаха да изтегля Черноморец. Аз изпълних поръчката им, защото имаме какво да връщаме на хората там", каза още Михайлов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 ное 2013 13:34

k.dimitrov написа:Ето и всички 1/4-финални двойки за Купата:

Литекс – Лудогорец
Добруджа – Локомотив Пд
Локомотив София – Черноморец Бургас
Левски/ЦСКА – Ботев Пд

Михаил Михайлов: Гигов ми поръча Черноморец
Sportni.bg 26.11.2013| 12:32 часа
"Ситуацията в Локомотив (София) в момента е тежка, но ще използваме максимално този шанс, който ни се откри в Купата на България, за да спечелим квота за Европейските клубни турнири".
Това заяви адвокат Михаил Михайлов, който представяше столичните железничари на жребия за определяне на двойките на четвъртфиналите.
"Преди да вляза в залата и президентът Николай Гигов, и треньорът Стефан Генов ми поръчаха да изтегля Черноморец. Аз изпълних поръчката им, защото имаме какво да връщаме на хората там", каза още Михайлов.

Имали да връщат,смешници.Още ги боли гъза че Херо не им даде мача за първенството миналата година.

Кокала обиден на Херо, че не им помогнали
20.05.2013
Старши треньорът на Локо София Емил Велев от­каза да седне заедно с Ди­митър Димитров - Херо на масата за пресконференция след двубоя между двата тима на „Лазур". Според за­познати Кокала е останал обиден, че Херо и тимът му, който не играе за нищо, не са пуснали на „червено-черните” да спечелят.
Велев е бил помолен от пресаташето на „акулите” двамата един след друг да споделят мненията си за мача. Наставникът на „же­лезничарите” обаче не пожелал и искал да говори сам.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2013 16:01

Едно финалче да си спретнем,за Купата :? ?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 ное 2013 16:08

BRF написа:Едно финалче да си спретнем,за Купата :? ?

Що да не.То и без тва наштУ началник каза че тази година ще се борим за местата в Европа :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 ное 2013 16:15

Аз викам дека час по-скоро трябва да свърши първия дял от първенство.
Слаби сме, много сме слаби. Вече...Има някои неща, които се случват в отбора, а момента на дежа ву -то тип " АнтониЙ Велков - мънкалото" е факт.
За Херо: Време е Херо да си почине. Усеща се умората му и то най-вече чрез примиренческото му отношение към това, което се случва в отбора.
Един тренЕр трябва да бъде преди всичко мотиватор, а точно този "детайл" започна да му липсва.
През този сезон бяха направени много грешки най-вече на ниво - селекция. Когато отбор и треньор се сраснат до степен такава, че да не си "пречат" и да не си обръщат внимание - явно нещо трябва да се промени...Мотивацията Херо-ва е изчерпана и няма, как да се найдаме на обратната връзка.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 ное 2013 18:36

subzero написа:
nasko75 написа:искам да изкажа сърдечната си благодарност на Коцето Ралев, който се отзова с помощта си за отбора на набор 1997

Браво,Коце.

Браво и от мен!Дано тези,които получават помоща да оценяват това,което се прави за тях :!:
ntodorov написа:Аз викам дека час по-скоро трябва да свърши първия дял от първенство.
Слаби сме, много сме слаби. Вече...Има някои неща, които се случват в отбора, а момента на дежа ву -то тип " АнтониЙ Велков - мънкалото" е факт.
За Херо: Време е Херо да си почине. Усеща се умората му и то най-вече чрез примиренческото му отношение към това, което се случва в отбора.
Един тренЕр трябва да бъде преди всичко мотиватор, а точно този "детайл" започна да му липсва.
През този сезон бяха направени много грешки най-вече на ниво - селекция. Когато отбор и треньор се сраснат до степен такава, че да не си "пречат" и да не си обръщат внимание - явно нещо трябва да се промени...Мотивацията Херо-ва е изчерпана и няма, как да се найдаме на обратната връзка.

А може и предстоящите промени в отбора допълнително да са го демотивирали :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 ное 2013 18:59

Devian написа:
subzero написа:

Браво,Коце.

Браво и от мен!Дано тези,които получават помоща да оценяват това,което се прави за тях :!:
ntodorov написа:Аз викам дека час по-скоро трябва да свърши първия дял от първенство.

А може и предстоящите промени в отбора допълнително да са го демотивирали :roll:

Скоро промени няма да има ;)
Drunken_Master написа:

Върни се в “Черноморец”