Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- 

Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Айде днес пишете тук какво е станало в София

Ivo-Chernomoretz написа:Айде днес пишете тук какво е станало в София
Не е днес ,а утре.
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:А пък на мен едно пиленце ми каза, че мача ще се играе,ама какво ще стане един господ знае.
Ще ходим ли на мач?
Или ДА.
Да

Кой е трети?
[center] [/center]
[/center]
						 [/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
ivan56 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Айде днес пишете тук какво е станало в София
Не е днес ,а утре.
И к"во трябва да става в София?
[center] [/center]
[/center]
						 [/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
petkan написа:ivan56 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Айде днес пишете тук какво е станало в София
Не е днес ,а утре.
"Срещата на Кирсан Илюмжинов с медиите ще се проведе в зала “Роял” на хотел “Шератон” на 21 (четвъртък) от 10 часа."
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
petkan написа:ivan56 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Айде днес пишете тук какво е станало в София
Не е днес ,а утре.
Президентката събра "консултивния" съвет.

Утре цял ден съм на път. Би ли бил някой така добър да ме светне по Жи Си Ема ако има новини. Моля.

[center] [/center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
						 [/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- 

Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Май ще имаме поводи за радост   

Ivo-Chernomoretz написа:Май ще имаме поводи за радост
Като по-голям и съответно повече изживявал разочарования съветвам: Нека не бързаме и нека да не се надяваме...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
						- 

Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
ntodorov написа:Ivo-Chernomoretz написа:Май ще имаме поводи за радост
Като по-голям и съответно повече изживявал разочарования съветвам: Нека не бързаме и нека да не се надяваме...
Така да е

Аз няма да бъда дипломятичен като Кирчо и в директен смисъл ще заявя, че намеренията му са да финансира Черноморец, пропорционално на активите, които може да присвои от клуба и да ограничи финансирането пропорционално на размера на пасивите на клуба.
При който и да е от случаите обаче, заплатите в клуба няма да надхвърлят заплатата на средностатистически столичен журналист.
Преспективата пред Черноморец с този... (засега не мога да опрвделя, какъв точно се явява в отношенията с клуба), не е оптимистична.
Никак не ми харесват тези хора - нито начинът им на изказ, нито методите им на действие!

При който и да е от случаите обаче, заплатите в клуба няма да надхвърлят заплатата на средностатистически столичен журналист.
Преспективата пред Черноморец с този... (засега не мога да опрвделя, какъв точно се явява в отношенията с клуба), не е оптимистична.
Никак не ми харесват тези хора - нито начинът им на изказ, нито методите им на действие!