Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 23:55

petkan написа:
anker1878 написа:Гледам мачове на "Черноморец" от 35 години , като първият ми спомен е от един важен мач в Казанлък в Б-група.През всичките тези години съм гледал отбора и в А,и в Би във В-група.В по-голямата си част от кампаниите ни в майсторската група , ние бяхме доста често в положение на спасяващ се удавник. Доста често сме се спасявали , но някога леда е доста тънък и брега се оказва далече , но преди да е свършил паламудения сезон никога не сме губили надежда.Тази година паламуда го няма и сезона му ще свърши много късно ;) Ако рибата е рядка , да си приберем лодките ли :?: Ако не си хвърлял чепаре и бомбарда , ако не си дърпал мрежа и рязал котва , тогава не оплаквай сезона :!: :!: :!: На пазара има риба всякаква , и замразена , и екзотична , и токсична - сащо като А-група , ако не си доволен от сезона , има дистанционно ;)

Объркал си форума Миро :shock:
Да не си на абсент?! Ний тук я караме на леки напитки :mrgreen:

п.п. За тук си :arrow: http://forum.fishing-mania.com/viewforum.php?f=14

Ей тъЙ ма бяха вкарали в един форум и от там чрез препратка неусетно се озовах в БГ мама, където четох в захлас и с часове, как се измазва влажна стая, как се остъклява тераса, кой автоматик на, коя кола е най-хубав, колко натоварване на см2 понасял гранитогреса, на колко бара работят хубавите кафе машини и, за какво най-често се използва сапанът. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 23:56

petkan написа:Я! Къв гост се появи! Ричката бе! Ся ши има пак любовни обяснения към Кирякоff :twisted:

Не сА имат с Киряков обаче. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 ное 2013 23:59

ntodorov написа:
petkan написа:
hristo1306 написа:Истината боли ! Фалит преди нас, но дано да ви потретим и още един път след това,да имаме в Бургас един отбор в А "РФГ" !!!

Въх, въх, въх! Баси изперкалото старче :shock:

А аз се опитах да го "замажа", а той тръгна алкохолни проби да ми дава... :mrgreen:
Хак да му е сега. Разкрихте го. :P

Какво си разкрил бре "приятелю" ??? Мислих да не се подавам на провокациите Ви, но ме засегнахте много ! Какво ще "мажеш", какво ми говориш за ракии и разни преварки ? Намека ти беше неуместен - поне този път ! :mrgreen: Мислех те /а и все още / за интелигентен човек, а ти падна на нивото на селски кръчмар от Лозарево - да броиш ракиите на хората ! Петьо, изперкал е дядо ти / дано да не го обидя/, а не аз ! Не се бъзикайте с възрастта, ще дойдете и Вие на "дедовия" !!! Идеална възраст -- хем знаем, хем можем !!! :mrgreen:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 09 ное 2013 00:00

subzero написа:
anker1878 написа:Ситските лордове от Надежда и Овча купел са силни и коварни , но аз очаквам в Лазур - Завръщането на джедаите 8-)

Ама ситските лордове имат подкрепата на Империята на плешивите. ;)
Пък ний само Силата.....на Дашев. :mrgreen:

Абе той Йода да излезе от Татуин , гледайти тогава къде ще е силата :!:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 ное 2013 00:00

Миналата седмица видях Владо. За 5 секунди. Каза,че ще се обади. А дали ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 ное 2013 00:01

ntodorov написа:Ей тъЙ ма бяха вкарали в един форум и от там чрез препратка неусетно се озовах в БГ мама, където четох в захлас и с часове, как се измазва влажна стая, как се остъклява тераса, кой автоматик на, коя кола е най-хубав, колко натоварване на см2 понасял гранитогреса, на колко бара работят хубавите кафе машини и, за какво най-често се използва сапанът. :roll:

Ми той наш Миро си е баш за БГ мама в момента :mrgreen:
Пък пак иска кат мъжете - във футбалерски и рибарски форуми да се изхожда :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 ное 2013 00:02

anker1878 написа:
subzero написа:
anker1878 написа:Ситските лордове от Надежда и Овча купел са силни и коварни , но аз очаквам в Лазур - Завръщането на джедаите 8-)

А дали Дашев не е син на ситски лорд ?? Може би има за цел да разцепи Републиката ?? :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 ное 2013 00:03

hristo1306 написа:Какво си разкрил бре "приятелю" ??? Мислих да не се подавам на провокациите Ви, но ме засегнахте много ! Какво ще "мажеш", какво ми говориш за ракии и разни преварки ? Намека ти беше неуместен - поне този път ! :mrgreen: Мислех те /а и все още / за интелигентен човек, а ти падна на нивото на селски кръчмар от Лозарево - да броиш ракиите на хората ! Петьо, изперкал е дядо ти / дано да не го обидя/, а не аз ! Не се бъзикайте с възрастта, ще дойдете и Вие на "дедовия" !!! Идеална възраст -- хем знаем, хем можем !!! :mrgreen:

Ох, знаех си аз :( :( :(

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 ное 2013 00:04

petkan написа:
hristo1306 написа:Какво си разкрил бре "приятелю" ??? Мислих да не се подавам на провокациите Ви, но ме засегнахте много ! Какво ще "мажеш", какво ми говориш за ракии и разни преварки ? Намека ти беше неуместен - поне този път ! :mrgreen: Мислех те /а и все още / за интелигентен човек, а ти падна на нивото на селски кръчмар от Лозарево - да броиш ракиите на хората ! Петьо, изперкал е дядо ти / дано да не го обидя/, а не аз ! Не се бъзикайте с възрастта, ще дойдете и Вие на "дедовия" !!! Идеална възраст -- хем знаем, хем можем !!! :mrgreen:

Ох, знаех си аз :( :( :(

:mrgreen: :mrgreen:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 09 ное 2013 00:10

subzero написа:
anker1878 написа:
subzero написа:

А дали Дашев не е син на ситски лорд ?? Може би има за цел да разцепи Републиката ?? :mrgreen:

Данчо не се бъркай , Джар Джар Бингс го няма в тези серии :) :) :)

Върни се в “Черноморец”