petkan написа:ntodorov написа:ПС: Баш, гат ми се допи водка усетих, че...съм я гаврътнал. И аз ще си сипя още "ферари".
Ко туй![]()
![]()
"ферари" ли ?
Ракията. Бърза, силна, мощна и яростна...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:ntodorov написа:ПС: Баш, гат ми се допи водка усетих, че...съм я гаврътнал. И аз ще си сипя още "ферари".
Ко туй![]()
![]()
subzero написа:А,бе и на мен нещо напоследък водка ми се пие. Дет вика един познат,писна ми от тая ракия.
ntodorov написа:subzero написа:А,бе и на мен нещо напоследък водка ми се пие. Дет вика един познат,писна ми от тая ракия.
Лятото ми вървеше. Позабравих я. Оня ден преди Лудогорец с Тошето ударихме преди мача по една...Влезе пущината, като у дома си. Отпусна ме и ме държа до 44 минута, когато Дашев ме отрезви. А до тогава бях убеден, че ще победим с 3-0. Нещо повече- нашия Черноморец ми се струваше в пъти по-добър от Одеския и от онуЙ нящо на Филипс-а от Айндховен.
[/center]anker1878 написа:Гледам мачове на "Черноморец" от 35 години , като първият ми спомен е от един важен мач в Казанлък в Б-група.През всичките тези години съм гледал отбора и в А,и в Би във В-група.В по-голямата си част от кампаниите ни в майсторската група , ние бяхме доста често в положение на спасяващ се удавник. Доста често сме се спасявали , но някога леда е доста тънък и брега се оказва далече , но преди да е свършил паламудения сезон никога не сме губили надежда.Тази година паламуда го няма и сезона му ще свърши много късноАко рибата е рядка , да си приберем лодките ли
Ако не си хвърлял чепаре и бомбарда , ако не си дърпал мрежа и рязал котва , тогава не оплаквай сезона
![]()
![]()
На пазара има риба всякаква , и замразена , и екзотична , и токсична - сащо като А-група , ако не си доволен от сезона , има дистанционно
[/center]subzero написа:ntodorov написа:subzero написа:А,бе и на мен нещо напоследък водка ми се пие. Дет вика един познат,писна ми от тая ракия.
Лятото ми вървеше. Позабравих я. Оня ден преди Лудогорец с Тошето ударихме преди мача по една...Влезе пущината, като у дома си. Отпусна ме и ме държа до 44 минута, когато Дашев ме отрезви. А до тогава бях убеден, че ще победим с 3-0. Нещо повече- нашия Черноморец ми се струваше в пъти по-добър от Одеския и от онуЙ нящо на Филипс-а от Айндховен.
Ибаааааа . Квай таз водка ?? Дай насам.
[/center]subzero написа:А въъъъъ,чудих се що е anker1878 и ми светна след тия риби и котви.
anker1878 написа:Гледам мачове на "Черноморец" от 35 години , като първият ми спомен е от един важен мач в Казанлък в Б-група.През всичките тези години съм гледал отбора и в А,и в Би във В-група.В по-голямата си част от кампаниите ни в майсторската група , ние бяхме доста често в положение на спасяващ се удавник. Доста често сме се спасявали , но някога леда е доста тънък и брега се оказва далече , но преди да е свършил паламудения сезон никога не сме губили надежда.Тази година паламуда го няма и сезона му ще свърши много късноАко рибата е рядка , да си приберем лодките ли
Ако не си хвърлял чепаре и бомбарда , ако не си дърпал мрежа и рязал котва , тогава не оплаквай сезона
![]()
![]()
На пазара има риба всякаква , и замразена , и екзотична , и токсична - сащо като А-група , ако не си доволен от сезона , има дистанционно
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта