Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 23:15

petkan написа:
ntodorov написа:ПС: Баш, гат ми се допи водка усетих, че...съм я гаврътнал. И аз ще си сипя още "ферари".

Ко туй :shock: :oops: :?

"ферари" ли ?
Ракията. Бърза, силна, мощна и яростна...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 23:19

subzero написа:А,бе и на мен нещо напоследък водка ми се пие. Дет вика един познат,писна ми от тая ракия.

Лятото ми вървеше. Позабравих я. Оня ден преди Лудогорец с Тошето ударихме преди мача по една...Влезе пущината, като у дома си. Отпусна ме и ме държа до 44 минута, когато Дашев ме отрезви. А до тогава бях убеден, че ще победим с 3-0. Нещо повече- нашия Черноморец ми се струваше в пъти по-добър от Одеския и от онуЙ нящо на Филипс-а от Айндховен.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 ное 2013 23:22

ntodorov написа:
subzero написа:А,бе и на мен нещо напоследък водка ми се пие. Дет вика един познат,писна ми от тая ракия.

Лятото ми вървеше. Позабравих я. Оня ден преди Лудогорец с Тошето ударихме преди мача по една...Влезе пущината, като у дома си. Отпусна ме и ме държа до 44 минута, когато Дашев ме отрезви. А до тогава бях убеден, че ще победим с 3-0. Нещо повече- нашия Черноморец ми се струваше в пъти по-добър от Одеския и от онуЙ нящо на Филипс-а от Айндховен.

Ибаааааа . Квай таз водка ?? Дай насам.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 08 ное 2013 23:23

Гледам мачове на "Черноморец" от 35 години , като първият ми спомен е от един важен мач в Казанлък в Б-група.През всичките тези години съм гледал отбора и в А,и в Би във В-група.В по-голямата си част от кампаниите ни в майсторската група , ние бяхме доста често в положение на спасяващ се удавник. Доста често сме се спасявали , но някога леда е доста тънък и брега се оказва далече , но преди да е свършил паламудения сезон никога не сме губили надежда.Тази година паламуда го няма и сезона му ще свърши много късно ;) Ако рибата е рядка , да си приберем лодките ли :?: Ако не си хвърлял чепаре и бомбарда , ако не си дърпал мрежа и рязал котва , тогава не оплаквай сезона :!: :!: :!: На пазара има риба всякаква , и замразена , и екзотична , и токсична - сащо като А-група , ако не си доволен от сезона , има дистанционно ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 ное 2013 23:25

anker1878 написа:Гледам мачове на "Черноморец" от 35 години , като първият ми спомен е от един важен мач в Казанлък в Б-група.През всичките тези години съм гледал отбора и в А,и в Би във В-група.В по-голямата си част от кампаниите ни в майсторската група , ние бяхме доста често в положение на спасяващ се удавник. Доста често сме се спасявали , но някога леда е доста тънък и брега се оказва далече , но преди да е свършил паламудения сезон никога не сме губили надежда.Тази година паламуда го няма и сезона му ще свърши много късно ;) Ако рибата е рядка , да си приберем лодките ли :?: Ако не си хвърлял чепаре и бомбарда , ако не си дърпал мрежа и рязал котва , тогава не оплаквай сезона :!: :!: :!: На пазара има риба всякаква , и замразена , и екзотична , и токсична - сащо като А-група , ако не си доволен от сезона , има дистанционно ;)

Развали приказката с таз притча. :mrgreen:
Таман за водка говорихме.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 23:29

subzero написа:
ntodorov написа:

Ибаааааа . Квай таз водка ?? Дай насам.

Беше "Руски стандарт". Светльо я беше препоръчал. Поръчах си такава и "Отпихме" с нея. :P

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 ное 2013 23:34

А въъъъъ,чудих се що е anker1878 и ми светна след тия риби и котви. :mrgreen:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 08 ное 2013 23:35

Ситските лордове от Надежда и Овча купел са силни и коварни , но аз очаквам в Лазур - Завръщането на джедаите 8-)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 23:36

subzero написа:А въъъъъ,чудих се що е anker1878 и ми светна след тия риби и котви. :mrgreen:

Е, как ? :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 ное 2013 23:37

anker1878 написа:Гледам мачове на "Черноморец" от 35 години , като първият ми спомен е от един важен мач в Казанлък в Б-група.През всичките тези години съм гледал отбора и в А,и в Би във В-група.В по-голямата си част от кампаниите ни в майсторската група , ние бяхме доста често в положение на спасяващ се удавник. Доста често сме се спасявали , но някога леда е доста тънък и брега се оказва далече , но преди да е свършил паламудения сезон никога не сме губили надежда.Тази година паламуда го няма и сезона му ще свърши много късно ;) Ако рибата е рядка , да си приберем лодките ли :?: Ако не си хвърлял чепаре и бомбарда , ако не си дърпал мрежа и рязал котва , тогава не оплаквай сезона :!: :!: :!: На пазара има риба всякаква , и замразена , и екзотична , и токсична - сащо като А-група , ако не си доволен от сезона , има дистанционно ;)

Объркал си форума Миро :shock:
Да не си на абсент?! Ний тук я караме на леки напитки :mrgreen:

п.п. За тук си :arrow: http://forum.fishing-mania.com/viewforum.php?f=14

Върни се в “Черноморец”