Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 21:29

hristo1306 написа:Когато говори Миро - шапки долу ! Почистети си ушите - да го чувате по - добре. Вземете химикалка и си записвайте ! Повярвахте ли вече, това което Ви говори от месеци ? Разсъждава точно като мен, за това го уважавам ! Истината боли, но това е живота ! Какво стана с обещанията ? Време е за мощен ШУТ в гъза на ИЗРОДА и новото Ви попълнение КирякоФФ !!! Време е за прочистване - не е срамно ! Дано сте се усетили най - накрая !

Наздраве. Кво пиеш ?... И аз съм на ракия.
ПС: Ама на мен ми е едно фиерично и леко на душата. На теб, що така ? :roll: Ти правиш ли двойна преварка ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 ное 2013 22:09

Да ти дам ли алкохолна проба в "Дева Мария" ?????

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 ное 2013 22:13

Истината боли ! Фалит преди нас, но дано да ви потретим и още един път след това,да имаме в Бургас един отбор в А "РФГ" !!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 ное 2013 22:14

hristo1306 написа:Истината боли ! Фалит преди нас, но дано да ви потретим и още един път след това,да имаме в Бургас един отбор в А "РФГ" !!!

:mrgreen: Вярвай си. Двата отбора така са се засилили към Б група,че и 5 пъти да биете все тая.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 22:27

hristo1306 написа:Истината боли ! Фалит преди нас, но дано да ви потретим и още един път след това,да имаме в Бургас един отбор в А "РФГ" !!!

:) Ицо не ни занимавай с глупостите си.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 22:34

hristo1306 написа:Да ти дам ли алкохолна проба в "Дева Мария" ?????

За какво ми е алкохолната ти проба ? :mrgreen: :roll:
Питах те дали правиш двойна преварка на ракията...щото метиловия се унищожавал след нея. Аз си варя ракията на колоните - доволен съм да ти кажа. По-блага е ракията някак си. Преди и пиянството ми беше някак по-лошо...Ставах злобно и заядливо човече. Но пък тогава нямах НЕТ и нямаше, как да "акам" по хорските форуми.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 ное 2013 22:36

subzero написа:

:mrgreen: Вярвай си. Двата отбора така са се засилили към Б група,че и 5 пъти да биете все тая.

Данчо. Ти си един от малцината тук, които вярват, че Черноморец ще изпадне. Я - по-ведро. Фен ли си или лукова глава. :P

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 ное 2013 22:37

Der Führer написа:Когато аз съм ходил на мачове на ЧЕРНОМОРЕЦ , Събев още се е надявал на стане някой ден капитан в БМФ ;) Така че явно заека е в друг храст . След като на Събев не му пука за неговия "черноморец" и за феновете ... защо на феновете да им пука за Събев и отборчето му . Съвсем отделен е въпроса , дали този отбор заслужава подкрепа ... и дали се нуждае от нея . А ще изпадне защото Събев така е решил ... и без това . Защото живот и здраве , ако не му мине котка път ( или не се обърка нещо ) лятото Черноморец и Мастер ще се обединят . ;)

Чини ми се, май си се докопал до няк'ва информацийка ;) Дали пък, ако си получиш честно заработената кехлибарена течност, няма да си така любезен да я споделиш с приятели 8-)
[offtopic]и информацийката и кехлибарената течност :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 ное 2013 22:39

Въх, въх, въх! Баси изперкалото старче :shock:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 ное 2013 22:41

ntodorov написа:
subzero написа:

Данчо. Ти си един от малцината тук, които вярват, че Черноморец ще изпадне. Я - по-ведро. Фен ли си или лукова глава. :P

Няма лошо от малко песимизъм. Особено при положение,че нищо за момента не предрича обратното. ;) И пак казвам,за мен няма значение дали отбора ще отпадне. Важно е да играят с душата си. Успехите рано или късно ще дойдат. :)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”