Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 яну 2012 21:22

Red Warrior написа:А вие какво очаквахте?! БФС да признае, че НЕПРАВОМЕРНО е регистрирал договора на Анисе ли?! Гарван гарвану око не вади :!: :roll:

Е какъв е проблема тогава ... жалвате се на ФИФА и тя наказва БФС . Опс ... вие не сте страна по случая :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 31 яну 2012 21:23

percival написа:
Искам си Акаунта написа:Това , че договора на Анисе , не е депозиран в БФС , не означава , че той не е сключен . Даже и срок му обявиха - 2,5 години . Според мен Черноморец трябва да обжалва решението на СТК пред арбитражния съд на БФС . Има видео материали и изказвания на ръководители на ЦСКА . Другия момент е , че договора е сключен на 19.01.2012 ... да се направи проверка в НАП , дали е обявен трудов договор между Анисе и ЦСКА . Да се поиска проверка на нотариалните книги на нотариусите в София, дали има вписване на дата на заверка на договор между Анисе и ЦСКА . Може да се пита направо някой от бившите играчи на ЦСКА , с кои норатиуси работи клуба . В най-лошия случай , ще бъде потвърдено решението на СТК . Самия играч също има интерес да покаже такъв договор ако го има , защото при положение , че е сключил договор с ЦСКА , няма право да сключва друг .

Няма за какво да се проверя :) Преди малко по "Канал 3" адвоката на ЦСКА г-н Василев ,си каза че Анеси има договор с ЦСКА и немислят и да го крият.А ще го депозират за картотекиране в упоменатия срок.Както писах и по-рано .Шоуто тепърва предстои.

Имам големи съмнения, че скоро юриста Василев няма да е на работа в ЦСКА. А защо не допълни, че каза, че иска среща на ръководството на ЦСКА с БФС. На какво ти намирисва?????

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 31 яну 2012 21:24

Искам си Акаунта написа:
Red Warrior написа:А вие какво очаквахте?! БФС да признае, че НЕПРАВОМЕРНО е регистрирал договора на Анисе ли?! Гарван гарвану око не вади :!: :roll:

Е какъв е проблема тогава ... жалвате се на ФИФА и тя наказва БФС . Опс ... вие не сте страна по случая :mrgreen:

Акаунт, аз това ги питам вече 3-4 пъти. От кого ще бъде жалбата.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 31 яну 2012 21:25

msm написа:Може да изляза малко от темата , но да кажа и моето мнение. Случайно ли излязоха тези две решения в един ден и в този ред? Аз мисля, че е поредния БФС-арски фокус. Значи, излиза решение за допинга и всички в глас викат УУУУУУУ. Продажното БФС обаче има контра удар, присъжда Анисе на Черноморец и всички пляскат с ръце и се прегръщат. БФС става великия носител на правдата. Така стана , че никой не е наказан вкл.БФС, и всички са доволни. Ами признавам и, че са велики факири. Дали ще има последици, жалби и др. решения не се нае, но за сега страстите са успокоени. Какво ли ни очаква от тук на татък?

Ето едно нещо,което си мислех и аз.Абсолютно съм съгласен с,това мнение. Нищо чудно след седмица или месец,когато страстите са се успокоили, нещата да се по променят малко.А,тогава поредния скандал ще се вихри и никой няма,да обърне внимание.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 яну 2012 21:28

Hrabar написа:
от Hrabar на 13 Яну 2012 10:38

Дано тая работа никога не се случи. Не ме интересува дали от Черноморец си измислят или не. Ако този Анеси дойде в ЦСКА по този начин, а не чрез договорка на ниво клубове това ще е срам за мен, като привърженик на клуба. Започваме едно към едно да копираме практиките на синия клуб още от времето, когато ни откраднаха Пелето. Всъщност присъствието на този Жейнов в цялата работа обяснява много неща. Този Жейнов, съдружникът му Заберски и прочие подобни креатури от компанийката на Тодор Батков са дърти машинатори. Абе, срамна работа, дано Анеси не дойде в ЦСКА

Това го писах на 13-ти януари, когато за първи път имаше някакво повдигане на въпроса. Преди една седмица цяла тема бях направил от възмущение.

За мен действията на собствениците на ЦСКА са неетични. Пак ще кажа, не ме интересува юридическата част на случая. Ако Анеси е бил ощетен по някакъв начин от Черноморец, да си разтрогва договора по законовия ред и т.н. Повече не желая да коментирам тоя казус. Ако аз управлявах ЦСКА такъв случай нямаше да има, както и ред други "казуси".

Респект към теб , приятелю ... и към всички фенове на ЦСКА с които се водеше нормална комуникация :!:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 31 яну 2012 21:32

emigo написа:
msm написа:Може да изляза малко от темата , но да кажа и моето мнение. Случайно ли излязоха тези две решения в един ден и в този ред? Аз мисля, че е поредния БФС-арски фокус. Значи, излиза решение за допинга и всички в глас викат УУУУУУУ. Продажното БФС обаче има контра удар, присъжда Анисе на Черноморец и всички пляскат с ръце и се прегръщат. БФС става великия носител на правдата. Така стана , че никой не е наказан вкл.БФС, и всички са доволни. Ами признавам и, че са велики факири. Дали ще има последици, жалби и др. решения не се нае, но за сега страстите са успокоени. Какво ли ни очаква от тук на татък?

Ето едно нещо,което си мислех и аз.Абсолютно съм съгласен с,това мнение. Нищо чудно след седмица или месец,когато страстите са се успокоили, нещата да се по променят малко.А,тогава поредния скандал ще се вихри и никой няма,да обърне внимание.

Поне от това, което се е говорело вчера на срещата с феновете, ръководството на Черноморец (и админастративно, и спортно) ще води борбата докрай. А и зам-кметът е обещал подкрепа.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 яну 2012 21:32

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:

Ако четете коментарите ще разберете как ЦСКА ще стане страна по случая.Но да ви е по лесно ето ЦСКА не отрича за договор с Анице и ще го депозира за картотекиране в БФС ,а от там нали заплашват с наказания и те ти ЦСКА е пряко засегнат.
Аз пак казвам спечелихте една битка ,но не и войната.Шоуто тепърва предстои.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 21:34

О да. Имаме и други козове за битките, които трябва да печелим. Шоу наистина ще има.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 31 яну 2012 21:35

percival написа:
Искам си Акаунта написа:

Ако четете коментарите ще разберете как ЦСКА ще стане страна по случая.Но да ви е по лесно ето ЦСКА не отрича за договор с Анице и ще го депозира за картотекиране в БФС ,а от там нали заплашват с наказания и те ти ЦСКА е пряко засегнат.
Аз пак казвам спечелихте една битка ,но не и войната.Шоуто тепърва предстои.[/quote]

Вече ти го писах, повтарям: Имам големи съмнения, че скоро юриста Василев няма да е на работа в ЦСКА. А защо не допълни, че каза, че иска среща на ръководството на ЦСКА с БФС. На какво ти намирисва?????

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 яну 2012 21:38

Нямам ни най малката представа не съм юрист.Може би ще искат да си преусмислят решението пред факта че договора е фалшив ?

Мани двата клуба се карат то виж Барса го вземаха !
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Anice+Adrianantenaina
Последна промяна от percival на 31 яну 2012 21:40, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Черноморец”