Форумно дерби: Old School Boys - Синята Бригада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Форумно дерби: Old School Boys - Синята Бригада

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 мар 2012 22:28

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:Включвам се късно , но имах гости до преди малко . Получи се хубав мач . "Бригадирите" подходиха с известно пренебрежение , но както научиха по-късно - опита е нещо безценно . Държаха се до първия гол , след което подобно на Светкавица рухнаха психически . Явно бяха подценили противника , а след това въобще не успяха да влязат в мача . Напразни останаха усилията на "капитана" им , да въведе ред в техните действия . До края на мача така и не успяха да намерят себе си . Има върху какво да помислят до реванша ;)
На другия полюс бяха "старите момчета" ( и не толкова старите ;) ) . Отбора демонстрира отлична тактическа дисциплина , впечатляваща взаимозаменяемост по постове , което се оказа напълно достатъчно да компенсира липсата на добра физическа подготовка в редица "титуляри" . Тук е момента да отличим Владу , Здравко ( приятелят на казлпазанчо ) и още 2 момчета чиито имена за съжаление не успях да разбера , които бяха белите дробове на отбора . комплименти за Владу който стисна зъби и доигра мача с контузия :) Камен ( добре дошъл ) беше истински стълб в отбрана , участваше активно в изнасянето на топката и на моменти се включваше сполучливо в атака . Колегата му в защита също беше стабилен . Тошко , Владо и особено Нейчо блестяха с нестандартни отигравания . За себе си мога да кажа , че се постарах да съм на нивото на съотборниците си . Опитах се да се нагърбя със задачата да съм свръзката между защита и нападение . За съжаление липсата на игрова практика ( и на въздух :mrgreen: ) не ми позволи да изпълня мисията си . Отчетох се с 2 гола ( или 3 ) , но като цяло не успях да разкрия потенциала си . Отбора си позволи да се отпусне в един момент , но навременната поява на Петьо на официалната трибуна , стегна редиците . Адмирации за вярната публика и особено за най-малкия член на агитката . В заключение - доказа се старата максима , че съединението прави силата . Олд Скулс отбора беше изграден от представители на двата Черномореца и Нефтохимик и разбираемо спечели . Всъщност днес спечелиха футбола и Акулите ... просто по-големите риби изядоха по-малките ;)

Миро,ти ли си Капитана??? ;)

хахахаха - не съм , ама се старая и аз :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 мар 2012 22:31

Bourgas написа:Миро и Нейчо днес се самозасенчват взаимно :) Хубаво е, че въпреки различията в характера на всичките на терена, стана мач, джентълменски, фейърплей или спортсменски, както искате го наречете :) Следващата седмица - пак!

Имах едно необмислено влизане аз , но наистина не видях кога вратаря им е тръгнал и той да атакува топката . Още веднъж се извинявам на момчето ако чете форума .
п.п Въпреки напредъка на химическата промишленост - утре най-вероятно ще имам сериозна мускулна треска . :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 мар 2012 22:35

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Миро и Нейчо днес се самозасенчват взаимно :) Хубаво е, че въпреки различията в характера на всичките на терена, стана мач, джентълменски, фейърплей или спортсменски, както искате го наречете :) Следващата седмица - пак!

Имах едно необмислено влизане аз , но наистина не видях кога вратаря им е тръгнал и той да атакува топката . Още веднъж се извинявам на момчето ако чете форума .
п.п Въпреки напредъка на химическата промишленост - утре най-вероятно ще имам сериозна мускулна треска . :mrgreen:

Сигурен съм, че ти е простил вече :mrgreen: А аз си мисля, че всички ще сме така :) Днес особено мъчно ми стана като видях калпазанчо как слезе от колата ми и тръгна да върви. Очаквам утре да пропищи, че едвам ходи :roll: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 мар 2012 22:47

Bourgas написа:Сигурен съм, че ти е простил вече :mrgreen: А аз си мисля, че всички ще сме така :) Днес особено мъчно ми стана като видях калпазанчо как слезе от колата ми и тръгна да върви. Очаквам утре да пропищи, че едвам ходи :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Аааа , аз в момента няма проблеми със ставането и ходенето . Само едно леко опъване чувствам . Ама до утре много време :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 мар 2012 23:14

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Сигурен съм, че ти е простил вече :mrgreen: А аз си мисля, че всички ще сме така :) Днес особено мъчно ми стана като видях калпазанчо как слезе от колата ми и тръгна да върви. Очаквам утре да пропищи, че едвам ходи :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Аааа , аз в момента няма проблеми със ставането и ходенето . Само едно леко опъване чувствам . Ама до утре много време :mrgreen:

Ако нямаш мускулна треска се свържи с Домусчиев,щи даде много пари за тайната. ;)
Много ме надъхахте с таз тема.Чак си се представям на терена. Мога да са напрая на опорен халф. ;) Ама зад мен задължително човече,шот ши ма минават често. :mrgreen: И край мен някой наш,да мога да разчитам на късия си пас,щот дългия ми е труден(докато обработя топкатаааа).Мога да докарам и вратар-бивш,ама става. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 апр 2012 11:37

vladu написа:Живи ли сте :)

Ти май нещо се базикаш, ми се струва? :evil: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 апр 2012 11:55

Чухте ли новината на деня ? ЦСКА са привели всичките пари на "Черноморец" и то на веднъж. Някъде около 500 000 евро. Тези за Платини и тези за Анисе. Като бонус дават още 100 000 евро при победа в София над "Левски"

честит празник :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 апр 2012 11:57

гад :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2012 12:42

Живи сме, живи сме. Миро и той е жив. Чухме се.
Колкото и учудващо да е. Чувствам се по-добре от, когато последно се "разглобих" на игрище с три-четири пъти по-малки размери и изкуствена настилка. :|
Все пак имам лека мускулна треска в коремно-поясната област, лека болежка в прасците и трапеца, вътрешната част на бедрата. Всички те вкупом ми предизвкваха неудобство, когато сменях положението си за покой в леглото. Не бързам да се радвам, защото при мен "негативните" болежки се появяват след 48 часа. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”