Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0

Мнениеот petkan » 29 мар 2012 23:49

Искам си Акаунта написа: без днешния мач , всички други съм ги гледал ... А ме притеснява липсата на постоянство в чужденците , липсата на манталитет и факта че срещу силните отбора играе силно и се дъни срещу отбори от неговата класа . Дори днес хванах последните 20-на минути за да видя как Асис изпорти 2 чисти положения ;)

Ми те днес чужденците шест гола вкараха :o Пак те са водачи при голмайсторите на отбора!

п.п. Имам предвид, че си гледал само два мача на живо ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 мар 2012 23:50

petkan написа:
subzero написа:
BRF написа:Ми аз ако изках да питам Стойчо щях да питам него.Ти се възмоти от въпроса ми значи имаш мнение.Споделиго ако желаеш разбирасе.

Просто вероятно не вярваш(или вече не вярваш) на това,което бълваха вашите треньори и ръководители до преди седмица. И това разбира се е похвално.Щото се бяха запенели всички армейци. Просто реших,че си на тая вълна. Сори,ако съм сгрешил.

Момчетаааа, темата е за мача със Светкавица.....

ми обсъждаме честно ли е първенството и има ли шанс Черноморец

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 мар 2012 23:51

Между другото днес си говорихме с Нейчо,че Светкавица са мъжкари въпреки всичко. Запълниха А група въпреки,че не искаха,изиграха с нас две контроли на -60 градуса и мисля,че заслужават добри думи.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2012 23:52

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Ще бъда честен...Аз също си мислих,че Левски ще го бутат към титлата,но май няма да е така. Също така обаче мислих,че БФС се заяжда с ЦСКА,обаче и това се оказа,че не вярно. Това ме навежда на мисълта,че се играе честно поне в челото. Виж в дъното....как Ботев биха Миньор..???

Както Калиакра би Видима ;)

Е,туй е друго сега .

Кое му е другото ... нито единия мач сме гледали , нито другия . Несериозно е да се дават квалификации . Ако следваме някаква логика за конспирации , то ще излезе че Ботев биха Миньор , защото по-рано паднаха от Левски във Враца . А Левски дадоха мача на Миньор , за да могат Ботев да бият във Перник ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 мар 2012 23:52

BRF написа:ми обсъждаме честно ли е първенството и има ли шанс Черноморец

Има бе Вальо, има.... Нали ти казах - Черноморец - Шампион! А ЦСКА ако иска, нека вземе среброто. Не ме бърка :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 мар 2012 23:54

Искам си Акаунта написа: Кое му е другото ... нито единия мач сме гледали , нито другия . Несериозно е да се дават квалификации . Ако следваме някаква логика за конспирации , то ще излезе че Ботев биха Миньор , защото по-рано паднаха от Левски във Враца . А Левски дадоха мача на Миньор , за да могат Ботев да бият във Перник ;)

Мнеее,по-скоро за 3-те точки на Ботев. Едва ли Левски са замесени. А Калиакра и Видима имат нужда от точки.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2012 23:55

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: без днешния мач , всички други съм ги гледал ... А ме притеснява липсата на постоянство в чужденците , липсата на манталитет и факта че срещу силните отбора играе силно и се дъни срещу отбори от неговата класа . Дори днес хванах последните 20-на минути за да видя как Асис изпорти 2 чисти положения ;)

Ми те днес чужденците шест гола вкараха :o Пак те са водачи при голмайсторите на отбора!

за другите "отсъствия" имам уважителни причини :lol:
п.п според мен е по-важен въпроса не колко гола са вкарали , а колко са изпуснали да вкарат :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 мар 2012 23:56

Искам си Акаунта написа: Кое му е другото ... нито единия мач сме гледали , нито другия . Несериозно е да се дават квалификации . Ако следваме някаква логика за конспирации , то ще излезе че Ботев биха Миньор , защото по-рано паднаха от Левски във Враца . А Левски дадоха мача на Миньор , за да могат Ботев да бият във Перник ;)

Пак нищо не си разбрал Акаунт :o Просто Левски, Ботев и Миньор обичат да си правят тройка :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 мар 2012 23:56

petkan написа:
BRF написа:ми обсъждаме честно ли е първенството и има ли шанс Черноморец

Има бе Вальо, има.... Нали ти казах - Черноморец - Шампион! А ЦСКА ако иска, нека вземе среброто. Не ме бърка :mrgreen:

Успех в гоненето на целта.Много се надявам,че искрено го вярваш!Защо по дяволите да не се случи.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 мар 2012 23:57

petkan написа:Ми те днес чужденците шест гола вкараха :o Пак те са водачи при голмайсторите на отбора!

Дори Асис е трети,на гол е Мораес и на 4 от Зику. Щансовете са големи да имаме и голмайстор. Трябват ни повече Светкавици. :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”