ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое FT 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое FT 2-2

Мнениеот k.dimitrov » 17 мар 2012 23:28

Искам си Акаунта написа:От репортажа който е качен в лайвспорт , това което се вижда е ... че нищо не се вижда относно спорните ситуации ( признати и непризнати голове и дузпи) . Червения картон е тъмно червен , обаче ... поне на това повторение се вижда , че Телкийски удря с ръка в лицето играча на Берое , който след това го рита без топка . Поне според мен червените картони трябваше да са 2 . 100% положение за Черноморец пропиляно от Мелконян при 0:0 ... и Колев за втори път закопава отбора след Пловдив . Съдийските отсъждания ( приемам , че са във вреда Черноморец , поне докато не излязат по-добри повторения ... ако въобще има ) нямаше да имат значение , ако Мелконян и Колев си бяха свършили работата .

Миро грешиш, виж пак записа, а и на стадиона се видя, Мечо блъсна противника в гърдите, а не в лицето и по действията му си личеше, че няма умисъл, не успя да се спре и връхлетя на противника, постави ръцете, за да няма сблъсък тяло в тяло.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 мар 2012 23:29

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:За играта с ръка има снимка!!

На снимката се вижда играч на Берое с вдигната ръка и пред нея топката . Приемаме , че има контакт ... за да се отсъди дузпа трябва да се имат предвид няколко неща . Защото ще се съгласиш , че не всяка игра с ръка в наказателното поле се свири дузпа .
1. Топката накъде се движи - ако е към вратата е дузпа . Ако не е към вратата е възможно да не се свири дузпа .
2. Ръката ли удря топката ... или топката ръката .
3. Ръката на играча в коя посока се движи - по посока към топката , или в обратната посока .
Кое от всичкото се разбира по снимката ?

Миро, на стадиона се видя много добре, топката бе центрирана и защитника си вдигна ръката и я отби - по явна дузпа от тази няма.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 мар 2012 23:31

Искам си Акаунта написа:

На снимката се вижда играч на Берое с вдигната ръка и пред нея топката . Приемаме , че има контакт ... за да се отсъди дузпа трябва да се имат предвид няколко неща . Защото ще се съгласиш , че не всяка игра с ръка в наказателното поле се свири дузпа .
1. Топката накъде се движи - ако е към вратата е дузпа . Ако не е към вратата е възможно да не се свири дузпа .
3. Ръката на играча в коя посока се движи - по посока към топката , или в обратната посока .

Миро,не ми се спори!!! Този мач ме измори!!
Факт е,че се случва нещо и грешката не е в Черноморец!!!
Смея да твърдя,че в два поредни мача съдиите са тези заради,които Черноморец не спечели по 3 точки!!
Да,в Пловдив бяха слаби,но и Берое днес не бяха силни,а си тръгнаха с точка.Понякога е нужно просто да имаш ден или.... съдия!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2012 23:40

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:От репортажа който е качен в лайвспорт , това което се вижда е ... че нищо не се вижда относно спорните ситуации ( признати и непризнати голове и дузпи) . Червения картон е тъмно червен , обаче ... поне на това повторение се вижда , че Телкийски удря с ръка в лицето играча на Берое , който след това го рита без топка . Поне според мен червените картони трябваше да са 2 . 100% положение за Черноморец пропиляно от Мелконян при 0:0 ... и Колев за втори път закопава отбора след Пловдив . Съдийските отсъждания ( приемам , че са във вреда Черноморец , поне докато не излязат по-добри повторения ... ако въобще има ) нямаше да имат значение , ако Мелконян и Колев си бяха свършили работата .

Миро грешиш, виж пак записа, а и на стадиона се видя, Мечо блъсна противника в гърдите, а не в лицето и по действията му си личеше, че няма умисъл, не успя да се спре и връхлетя на противника, постави ръцете, за да няма сблъсък тяло в тяло.

Гледах го поне 10 пъти ... влизането беше безсмислено , защото топката отдавна не беше там . Телкийски не се опита въобще да спре . Лявата му ръка е в корема на играча на Берое , дясната , която се движи след лявата е в лицето на играча . Пак го виж записа ... ако е била в гърдите , защо показват кръв по устата . Аз съм играл футбол и с чиста съвест мога да кажа , че ако на мен някой ми влезе така ( с ръцете напред да ме предпази от сблъсък ) , след това ще трябва да се храни със сламка известно време . А се имам за спокоен човек .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 мар 2012 23:44

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:

Миро,не ми се спори!!! Този мач ме измори!!
Факт е,че се случва нещо и грешката не е в Черноморец!!!
Смея да твърдя,че в два поредни мача съдиите са тези заради,които Черноморец не спечели по 3 точки!!
Да,в Пловдив бяха слаби,но и Берое днес не бяха силни,а си тръгнаха с точка.Понякога е нужно просто да имаш ден или.... съдия!!!

Прав си, след излизането на Дянков в Пловдив, бяхме неузнаваемо слаби, затова и поздравихме противника за победата. Да, имаше съдийски грешки не в наша полза, но дали щеше да се развие по друг начин мача бе неизвестно - след 30-тата минута бяхме много, много слаби, макар че до 30-та водехме играта и Локото почти не минаваха центъра. Но днес целия мач ние водихме играта, Миро е прав, че в съвременния футбол при равностойни отбори е много важно кой ще вкара първи гол. Мелконян и Колев са много виновни пред отбора, но важното е, че отборът търсеше победата и през целия мач не се затвори, а атакуваше. Затова, сякаш, грешките( а дали не бяха тендециозни) на съдиите повлияха много повече. Браво на Венци, момчето се включи блестящо и обърна мача. От днес вече вярвам на Миро, че от него ще стане футболист. Евала и на Боли, който след мача, първо поздрави него, макар че са конкуренти за място в титулярния състав.
Последна промяна от k.dimitrov на 17 мар 2012 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2012 23:45

subzero написа:Факт е,че се случва нещо и грешката не е в Черноморец!!!

Аз пък сме да твърдя , че съм по-безпристрастен . Стоян Колев коства 8 точки на Черноморец до момента . Ако съдията е искал да подпира Берое , щеше да покаже жълт вместо червен картон ... поне според мен .
п.п И други неща ми правят лошо впечатление ... но от коректност ще ги премълча .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 мар 2012 23:49

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Факт е,че се случва нещо и грешката не е в Черноморец!!!

Аз пък сме да твърдя , че съм по-безпристрастен . Стоян Колев коства 8 точки на Черноморец до момента . Ако съдията е искал да подпира Берое , щеше да покаже жълт вместо червен картон ... поне според мен .
п.п И други неща ми правят лошо впечатление ... но от коректност ще ги премълча .

Със сигурност си по-безпристрастен,още повече,че ме държи адреналина от мача!!! ;) Червения картон беше нарисуван,при друго решение стадиона щеше да избухне!!!
П.П. Лошото ти впечатление е за мен,за нас или за отбора???

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2012 23:51

subzero написа:Със сигурност си по-безпристрастен,още повече,че ме държи адреналина от мача!!! ;) Червения картон беше нарисуван,при друго решение стадиона щеше да избухне!!!

Селекция и избор на играчи за 3 -те мача от пролетния полусезон . За червения картон не спорим въобще . За останалите положения се надявам на по-добър запис .
http://livenews.bg/Herta---Bayern--0-6_g_4108 - какво ти е мнението за 5-я гол
Последна промяна от Искам си Акаунта на 17 мар 2012 23:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 мар 2012 23:52

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Със сигурност си по-безпристрастен,още повече,че ме държи адреналина от мача!!! ;) Червения картон беше нарисуван,при друго решение стадиона щеше да избухне!!!

Селекция и избор на играчи за 3 -те мача от пролетния полусезон .

Оффф,успокоих се!!! :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 мар 2012 23:55

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:

Гледах го поне 10 пъти ... влизането беше безсмислено , защото топката отдавна не беше там . Телкийски не се опита въобще да спре . Лявата му ръка е в корема на играча на Берое , дясната , която се движи след лявата е в лицето на играча . Пак го виж записа ... ако е била в гърдите , защо показват кръв по устата . Аз съм играл футбол и с чиста съвест мога да кажа , че ако на мен някой ми влезе така ( с ръцете напред да ме предпази от сблъсък ) , след това ще трябва да се храни със сламка известно време . А се имам за спокоен човек .

Гледай го още и си сложи очила. Удар в лицето няма. Ако имаше кръв, съдията щеше да я види. И на записа не се вижда. А това, че показват, каква е гаранцията, че в предишната ситуация не се е ударил с някой при борбата за висока топка или нещо от този род. А, че ти така ще реагираш, ами то и Везалов така реагира и го изгониха.

Върни се в “Черноморец”