Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот subzero » 16 апр 2012 20:23

k.dimitrov написа:
subzero написа:Сега остава само призива да не е бил напразен. Има ли инфо колко човека се очкват ??

Около 2 000- 2 500.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Логично. На тоз въпрос,тоз отговор. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 16 апр 2012 22:14

И само 5 повече да са от традиционните ще е крачка напред. Дай - боже са са повече!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 апр 2012 09:48

Черноморец: ЦСКА би получил лиценз само чрез поредна мътна "багдадска" схема
17 април 2012 | 08:26 18

Twitter
Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков изрази увереност, че ЦСКА няма да получи лиценз както за евротурнирите, така и за "А" група през следващия сезон. "Оттук нататък смятайте класирането без "червените". Оставете настрана старите им задължения, които още не са покрили. Те не направиха необходимите плащания по трансфера на Мишел Платини до 31 март. Затова сме сезирали както Лицензионната комисия на БФС, така и тази на УЕФА. Със сигурност "армейците" няма да участват в евротурнирите. А ако вземат разрешително за "А" група, това ще е само благодарение на поредната им мътна "багдадска" схема. Дори да тръгнат да ни плащат сега, вече е късно", каза за "Преса" Киряков.

В ЦСКА реагираха мигновено на твърденията на "акулите". "По трансфера на Платини остана последният транш от 170 хил. евро. Той ще бъде дължим до 30 юни. Отделно от Черноморец претендират за 102 хил. евро ДДС по сделката. Ние обаче оспорваме тези пари. Въпросът дали трябва да ги платим може да се реши само и единствено от съд. Лицензионните комисии на БФС и УЕФА не се занимават с тълкуването на договорите. Ако бургазлии настояват, че им дължим тази сума, нека да заведат дело. Г-н Киряков е напълно наясно с това, не знам защо хвърля тези заплахи", каза юрисконсултът на ЦСКА Радостин Василев.

Ей това ми се искаше да питам онзи ден Киряков на срещата, но предпочетох да не залитам настрани :)
Ако се окаже краен победител, голям банкет ще вдигна :twisted:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 апр 2012 09:52

На кръчмата след това 1878 си каза при какви положения ЦСКА ще вземат лиценз. :) Ама да не разводняваме темата, утре ще ти кажа.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 апр 2012 15:47

От Футбол 24
Футболистите на Черноморец ще бъдат достойно стимулирани, ако успеят да победят Левски като гост. Бургаските футболисти ще си заработят премии по 3000 лева на човек, ако спечелят важния мач на стадион „Георги Аспарухов", пише "Меридиан Мач". Ръководството на Черноморец е преценило, че мачът е особено важен за бургаския тим и при победа шансовете на Черноморец за третото място ще се увеличат значително.
Заради това босът на клуба Митко Събев е наредил футболистите да бъдат стимулирани с по 3 бона. Така реално „акулите" ще осребрят всяка една спечелена точка на стадион
„Георги Аспарухов" с по 1000 лева.
За първи път от много време треньорът Димитър Димитров няма кадрови проблеми и ще може да разчита на оптимален състав. Всичките футболисти, които бяха с травми, са вече възстановени и са на линия за мача. Така Херо ще може да избира измежду най-доброто в състава си. Наставникът на бургазлии вече е изгледал няколко пъти всички мачове на Левски през тази пролет. Той ще заложи много на тактическия подход към срещата и надхит-рянето на Левски на негов терен. В момента отборът на Черноморец е в добро функционално състояние» а успешните мачове в последните кръгове създадоха и добър психоклимат.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 апр 2012 16:08

k.dimitrov написа:От Футбол 24
Футболистите на Черноморец ще бъдат достойно стимулирани, ако успеят да победят Левски като гост. Бургаските футболисти ще си заработят премии по 3000 лева на човек, ако спечелят важния мач на стадион „Георги Аспарухов", пише "Меридиан Мач". Ръководството на Черноморец е преценило, че мачът е особено важен за бургаския тим и при победа шансовете на Черноморец за третото място ще се увеличат значително.
Заради това босът на клуба Митко Събев е наредил футболистите да бъдат стимулирани с по 3 бона. Така реално „акулите" ще осребрят всяка една спечелена точка на стадион
„Георги Аспарухов" с по 1000 лева.
За първи път от много време треньорът Димитър Димитров няма кадрови проблеми и ще може да разчита на оптимален състав. Всичките футболисти, които бяха с травми, са вече възстановени и са на линия за мача. Така Херо ще може да избира измежду най-доброто в състава си. Наставникът на бургазлии вече е изгледал няколко пъти всички мачове на Левски през тази пролет. Той ще заложи много на тактическия подход към срещата и надхит-рянето на Левски на негов терен. В момента отборът на Черноморец е в добро функционално състояние» а успешните мачове в последните кръгове създадоха и добър психоклимат.

Е това вече е върха ... Сега Херо ще трябва да пребори и традицията отборите на Събев да губят мачовете в които предварително се обявяват по-високи премии :|

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 апр 2012 16:41

Bourgas написа:На кръчмата след това 1878 си каза при какви положения ЦСКА ще вземат лиценз. :) Ама да не разводняваме темата, утре ще ти кажа.

Ако може и за мен обяснение на лични, ако не ти представлява проблем, че ми много интересно как ще им се размине най- вече пред Уефа :shock: :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 апр 2012 17:04

Собственикът на Черноморец Митко Събев категорично опроверга слуховете, че отборът му няма да получи лиценз за Европа и поради тази причина ще се откаже от борбата за тройката.

Специално за Гонг босът на „акулите“ сподели, че бургазлии искат да участват в евротурнирите и ще се хвърлят здраво в оставащите мачове, напук на информациите в някои медии.

„Черноморец ще вземе лиценз. До края ще се борим за тройката, защото искаме да играем в Европа“, сподели Събев пред Гонг.

Поредният сериозен тест пред отбора предстои в сряда, когато от 19 часа „акулите“ гостуват на Левски на „Георги Аспарухов“.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 апр 2012 17:55

Devian написа:
Bourgas написа:На кръчмата след това 1878 си каза при какви положения ЦСКА ще вземат лиценз. :) Ама да не разводняваме темата, утре ще ти кажа.

Ако може и за мен обяснение на лични, ако не ти представлява проблем, че ми много интересно как ще им се размине най- вече пред Уефа :shock: :evil:

и на мен ко моЙ,че забрайх да те питам днес...
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 17 апр 2012 19:00

subzero написа:
Devian написа:

и на мен ко моЙ,че забрайх да те питам днес...

Ако не съм нахален ще може ли и на мен да ми го пратиш, че ми е много интересно :)

Върни се в “Черноморец”