Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0

Мнениеот subzero » 11 мар 2012 17:17

k.dimitrov написа:
subzero написа:Нейчо-това,че си бил на мача ти дава някакво предимство в коментара!! Съгласен съм,че Траян е незаменим,но считам,че Венко беше на ниво и ако второто полувреме имахме Цонков и примерно Кишишев щеше да е различно!! А,да и ако съдията беше зачел гола на Боли! ;)

Данчо, прочети мнението на Капитана, всички, които бяхме там, сме съгласни с него. Венко не може никога да прецени къде да застане при дълъг пас. Тръгва напред, след това се връща и в това време топката се тупка пред него и го прехвърля. Явно на телевизора не се виждат тези неща, но при него това се случи 2-3 пъти вчера.

Ники,четох мнението на Капитана!!! С много неща съм съгласен!! ОК,съгласявам се,че по ТВ-то Венко е изглеждал различно!! Кажете сега за гола на Боли. Как го видяхте от там??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2012 17:23

subzero написа:
k.dimitrov написа:
subzero написа:Нейчо-това,че си бил на мача ти дава някакво предимство в коментара!! Съгласен съм,че Траян е незаменим,но считам,че Венко беше на ниво и ако второто полувреме имахме Цонков и примерно Кишишев щеше да е различно!! А,да и ако съдията беше зачел гола на Боли! ;)

Данчо, прочети мнението на Капитана, всички, които бяхме там, сме съгласни с него. Венко не може никога да прецени къде да застане при дълъг пас. Тръгва напред, след това се връща и в това време топката се тупка пред него и го прехвърля. Явно на телевизора не се виждат тези неща, но при него това се случи 2-3 пъти вчера.

Ники,четох мнението на Капитана!!! С много неща съм съгласен!! ОК,съгласявам се,че по ТВ-то Венко е изглеждал различно!! Кажете сега за гола на Боли. Как го видяхте от там??

Няма гол , те даже и наще не протестираха . Няма въобще нужда да го коментираме това положение , загубихме и точка
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 мар 2012 17:25

subzero написа:
k.dimitrov написа:

От там нищо не видяхме, бяхме от далечната страна зад вратата на "Черноморец" предположих, че е свирил фаул срещу вратаря, но! После го гледах на повторение, снощи ми го дадоха, ами какво да кажа?! Не съм съгласен с Миро! Никакъв фаул срещу вратаря, Караджов даже и не скочи за топката! Такова нещо в Англия например си е 150% гол! А 1-1 на полувремето си малко по-друго! Нямаше ние да нападаме, а ние да търсим контраатаката!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2012 17:26

Bartolomej написа:Няма гол , те даже и наще не протестираха . Няма въобще нужда да го коментираме това положение , загубихме и точка

Как няма гол,бе пич?? Баси нарисувания гол!!! Навсякъде другаде тва си е гол!! И не съм сигурен дали щяхме да загубим!! Друг е въпроса,че не е това основната причина за загубата!!! Сега видях какво е написал Картаго и напълно го подкрепям!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2012 17:26

subzero написа:
k.dimitrov написа:

Данчо, голът беше в далечната страна на стадиона. Моето мнение беше, изхождайки по начина на движение на Боли, че има фаул, но никой от нас не бе сигурен. Звънихме на хора, гледали мача по телевизията. Всички, казаха, че голът е редовен. Вечерта, на срещата с привържениците на Локото, някои от тях също казаха, че голът е бил напълно редовен. Тяхната агитка беше точно зад тяхната врата и са видели положението. Аз, вече писах, след като изгледах повторенията, за мен това е гол, няма нарушение. Боли се спря и отскочи от място, няма натиск върху вратаря, просто го надскочи. На вратаря повече му попречиха защитниците на Локото. Според мен, съдията, от мястото, на което беше, е видял много добре ситуацията и беше длъжен да даде гол, а не фаул.
Последна промяна от k.dimitrov на 11 мар 2012 17:35, променено общо 3 пъти.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2012 17:28

Bartolomej написа:
subzero написа:
k.dimitrov написа:Данчо, прочети мнението на Капитана, всички, които бяхме там, сме съгласни с него. Венко не може никога да прецени къде да застане при дълъг пас. Тръгва напред, след това се връща и в това време топката се тупка пред него и го прехвърля. Явно на телевизора не се виждат тези неща, но при него това се случи 2-3 пъти вчера.

Няма гол , те даже и наще не протестираха . Няма въобще нужда да го коментираме това положение , загубихме и точка

Не е вярно Гълъбе, протестираха, но разбраха, че няма смисъл, защото играта бързо продължи след фаул за Локото.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2012 17:36

BRF, Вальо ми беше изпратил съобщение ( безпристрастно) , че според него гол е имало. Сега и аз гледах повторението...Мисля, че можеше да се зачете голът, но това не променя тревогите ни относно късата резервна скамейка и безидейната ни игра...Момчета. Та ние имахме само един точен удар ( без отменения гол) по посока на вратата и общо два въобще към вратата.Изображение
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2012 17:36

Doбре де , но съдията не го зачете , а играта ни така или иначе беше трагедия
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2012 17:38

Bartolomej написа:Doбре де , но съдията не го зачете , а играта ни така или иначе беше трагедия

За това съм напълно съгласен с теб.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 мар 2012 17:43

ntodorov написа:BRF, Вальо ми беше изпратил съобщение ( безпристрастно) , че според него гол е имало. Сега и аз гледах повторението...Мисля, че можеше да се зачете голът, но това не променя тревогите ни относно късата резервна скамейка и безидейната ни игра...Момчета. Та ние имахме само един точен удар ( без отменения гол) по посока на вратата и общо два въобще към вратата.Изображение

Нейчо, прав си, много, много слабо представяне, но Данчо също е прав, ако беше зачетен голът, имаше вероятност мачът да се развие по друг начин и да не загубим. Ако отборът на Монтана бе вкарал преди малко пръв гол(а не греда) дали щеше да загуби с 0-3??????
Последна промяна от k.dimitrov на 11 мар 2012 17:48, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Черноморец”