[offtopic]...Одеския де.[/offtopic]
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Днес се налага да стискам палци... Черноморец да загуби.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Днес се налага да стискам палци... Черноморец да загуби.![]()
Аз пък напротив. Щом е Черноморец,надявам са да победят.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
k.dimitrov
- Контакти:
Гришо отново безкомпромисен 6:3 6:2 срещу Долгополов.
Субзерото си е злобичка, за щастие е само спортна! Днес бях с много двуяко чувство, хем български отбор, хем тоя коментатор не престана да повтаря "Черноморец" и подскачаш! Накрая реших проблема! И без това не мога да им трая коментаторите, спрях звука на ТВ и изведнАж некви сини играят срещу българи, е те така се гледаше мача къде къде по-спокойно!
Да. При повтарянето на Черноморец и аз се "наострях".
Иначе чудесно представяне на Лудогорец. Трябва да признаем, че това е един много подготвен отбор, с който пък ние ще си имаме работа идващата сряда.
Отдавна не помня така представящ се БГ отбор в Европа. Ако пък трябва да съм честен, колкото и да ми е неприятен този тим в БГ - в Европа си е тим, с който БГ може да се представя достойно. Отдавна не сме имали отбори от средното ниво за тези стандарти. Снощи играха и българчета - И.Стоянов, Златински, Минев, Дяков, Владо Стоянов - с чиста съвест към тях мога да прибавя и Марселиньо, който демонстрира страхотен говор на български и страхотно настроение дори да се зевзечи на наш роден език.
.
Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
За мен Лудогорец не е кауза,а болест за БГ футбола,в този си вид. И за да не ме разбетете погрешно,мисля същото за ЦСКА и Левски.
За мен Лудогорец не е кауза,а болест за БГ футбола,в този си вид. И за да не ме разбетете погрешно,мисля същото за ЦСКА и Левски.
[center]
[/center]
subzero написа:Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
Данка. Обръщаш повече внимание на тези отбори и за това е така. Аз си чета, което ме интересува и останалите отбори са ми през оная работа. Виж, когато Бг отбор ни представлява в Европа - не съм безразличен.
ntodorov написа:subzero написа:Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
Данка. Обръщаш повече внимание на тези отбори и за това е така. Аз си чета, което ме интересува и останалите отбори са ми през оная работа. Виж, когато Бг отбор ни представлява в Европа - не съм безразличен.
Прав е Нейчо, гледай си в нашето канче! Могли са, станали са, говорим, че за сега супер се справят! Вчера гледах мача с болен левскар (но, нормален, такъв, който го беше срам заради тия циркове с Петев), та и той и аз викахме при гола и се радвахме, че зелените победиха! Това за писанията много не го разбирам, какво са виновни шефовете им, те ли ги пишат тези неща? Не е хубаво да се завижда, по - добре, скромно, но от сърце!
kartago написа:ntodorov написа:subzero написа:Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
Прав е Нейчо, гледай си в нашето канче! Могли са, станали са, говорим, че за сега супер се справят! Вчера гледах мача с болен левскар (но, нормален, такъв, който го беше срам заради тия циркове с Петев), та и той и аз викахме при гола и се радвахме, че зелените победиха! Това за писанията много не го разбирам, какво са виновни шефовете им, те ли ги пишат тези неща? Не е хубаво да се завижда, по - добре, скромно, но от сърце!
Не ги пишат,само плащат за тях.А не вярвам Домусчиев да плаща за нещо,което не е отразено както трябва,та затова и въпросните медийни изтривалки гледат да се подложат,колкото се може по-добре.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian написа:kartago написа:ntodorov написа:subzero написа:Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
Не ги пишат,само плащат за тях.А не вярвам Домусчиев да плаща за нещо,което не е отразено както трябва,та затова и въпросните медийни изтривалки гледат да се подложат,колкото се може по-добре.
Именно.
[center]
[/center]