Вече
Chernomorets Burgas 3 - 0 Svetkavitsa
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
Bartolomej написа:Вече
Благодаря. На стадиона ли си?
- Bartolomej
- Контакти:
k.dimitrov написа:Bartolomej написа:Вече
Благодаря. На стадиона ли си?
не

на работа съм , следя само промени в резилтата

http://www.flashscore.com/match/zLEnb593/#match-summary
- калпазанчо
- Контакти:
Тошко е единствения ни форумен представител днес в Поморие, звъннах му, каза че му трябват антибиотици, адския студ, помоли ме да звънне по-късно, когато е на топло, че трудно се дишало там. Имало публика, но само той бил от форума. Видях се с моя бивш началник, много интересна информация от кухнята на Нефтохимик разбрах. Тези дни ще се вземе решение дали да ги поеме чужденец, който е бил президент на клуб, който скоро игра в Шампионската лига......Довечера са на ресторант и после на дискотека моите хора, утре ще имам пълното инфо. Общо взето, казаха че въпросния се е срещал няколко пъти вече с кмета, по чиято инициатива доколкото схванах стават реформите в Нафтата. Човека бил много приятно впечатлен от кмета ни, говорел само колко бил умен, ала-бала такива глупости....Обсъждани са с кмета и други проекти освен футбола (огромен увеселителен парк за деца целогодишен), гледани са няколко парцела. Въпросния инвеститор има вече изградено вилно селище с къщи и апартаменти в близост до Слънчев бряг. Имал уникални контакти, та ако вземел клуба щял да докара уникални играчи за без пари. Решението дали да вземеклуба още не е взел, но е близко до взимането на решение. Очаква се тези дни да стане ясно.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Някой знае ли къде, в коя медия е отразена вчерашната сбирка? Имам 3 снимки вече от Георги Младенов - не беше много сигурен 74 или 75 са правени, на зимна подготовка са, уникалното е че ми ги написа кои са на снимката......До един, а това са над 25 човека - от администратора, през масажиста, до треньора. Всичките ги помни и ми ги написа...Ще отида утре до офиса на Ники (кдимитров) да ползвам скенера и ще ги постна.
И аз се чух с Тошко.
. Уникален е.
. На стадиона в Поморие е, а от бързия разговор с него разбрах, че всеобщия ни любимец
Гюз, Гзий, Гъзауи, Меди или, както там намерите за добре е вкарал един от головете. Юруууууууш момчета. Тодоре. ГоУЕм си.
ПС: Току що пак се чухме. Повече подробности от него.

Гюз, Гзий, Гъзауи, Меди или, както там намерите за добре е вкарал един от головете. Юруууууууш момчета. Тодоре. ГоУЕм си.
ПС: Току що пак се чухме. Повече подробности от него.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
Погледнете статията, която съм поустнал в другата тема за Черноморец - ЦСКА. Най - сетне се появи журналист, който написа нещо в наша полза. А като гледам репортажи, а и "Пред банята" по ТВ7, много мислят така, но сякаш ги е страх да пишат.
- Bartolomej
- Контакти:
Черноморец се наложи с 4:0 над Светкавица в контролна среща, която се игра в Поморие. "Мълниеносците" удържаха равенството до почивката, но през втората част "акулите" показаха, че са по-класният отбор и стигнаха до четири попадения. Борислав Балджийски откри резултата, а след него се разписа Менди Нгъза, който вкара две попадения. Другият гол стана дело на Борислав Балджийски.
разписа Менди Нгъза, който вкара две попадения.
Кой, кой ?

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Тоше, голем си, браво! Както беше казал Тошко веднъж: Ако ми позволите да съм малко гаден, ще кажа, че Менди Нгъза ми звучи малко като Метни ми (му, й) го Вгъза
Ама какво да каже оня от ЮАР дето наистина е казваше Путко Мафани