petkan написа:Der Führer написа:Devian написа:petkan написа:Браво момчета! Бързо сте реагирали
Дано писмото стане достояние и за кмета!
Кмета,в момента си има друга работа,търси купувач за един лев.Все пак е неофициалния изпълнителен директор на клуба

Малко се пообърках ... когато се сформираше клуба , не се ли подписа договор според който Община Бургас участва с имоти , а другия акционер са ангажира с издръжката на клуба ...
В този ред на мисли ... декларацията не трябва ли да е адресирана до друго лице ?

Този път - напълно съгласен с теб!

Само че тук, кой да ти отговори? Що не го зададе този въпрос там, където си му беше мястото?
1. Явно присъствието ми на мястото където можех да задам този въпрос е били нежелано
2. Да се задават такива и други въпроси е една от функциите на феновете , респективно на фенклуба . Аз не съм член на фен клуба, нито някога ще бъда фен на отбор свързан с бъдещият обвиняем в поне 2 престъпления Събев .
3. Много съм щастлив от факта , че не съм член на въпросния фен клуб , защото се сбъднаха очакванията ми . Този фен клуб се превърна в казиоона структура към самия клуб ... и съдейки по "отвореното писмо до кмета" , в глашатай на небивалиците и лъжите на Киряков . Извинявам се , грешка - Киряков , никога , ама никога не лъже
Относно самото писмо - има доста ... да ги наречем , неистини . Прочетох , че и Ники ( k.dimitrov ) , също е написал няккакви абсолютни безсмислици , най-вероятно изговорени от Светия мъж Киряков ( който никога не лъже ) . Все пак да уточним някои детайли , за да се поизяснят нещата :
1. Миналата пролет Общината изплати всички натрупани суми за ток и вода към тогавашна дата , в залите за други спортове . Което беше отразено и в медиите . Все пак малко ПР за кмета не е излишен . Така че за никакви 2 годишни обещания не може да става дума .
2. От много , много години ... още отпреди Дражев , сградата на Стадиона , спортните зали и бившия спртен диспансер са на РАЗЛИЧНИ партиди . На прост български - ако , както някой твърди , тока и водата в частта ползвана от футболния клуб са платени , нищо не пречи те да бъдат пуснати . И няма никакво значение дали консумативите на спортните зали са платени или не . След като ток и вода няма - значи просто ПСФК Черноморец не ги е платил .
3. Пак от много години , залите се ползват и от Спортното Училище . В бюджета на самото учебно заведение са предвидени и средства за плащане именно на тези комсумативи .
4. Доколкото знам всички клубове по други спортове които ползват залите , плащат и наем на собственика на съоръжението ( още от времето на Дражев насам ) .
5. Черноморец не е получил субсидия за 2013-а година , защото Събев великодушно се е отказал от нея .
6. Трябва ли да се напомня , че е имало случаи когато община Бургас е заплащала консумативи и на частния стадион в Лазур ... още преди там да заиграе отбора на Нефтохимик .
7. Как би трябвало да се разглежда факта , че Община Бургас не е пристъпила към принудително събиране на данък сгради и данък смет за стадион Черноморец , които ПСФК Черноморец дължи от 2006-а година насам .
8. ФК Мастер ползва базата в Българово , а отскоро и тази в Поморие . Тоест няма никакви взаимоотношения с Община Бургас .