El greco написа:Не съм съгласен , че сме полягали в мачовете с Ботев . Никога не съм го вярвал , а и в неделя тези ми мисли бяха затвърдени в разговор , много приятелски, с един от шефовте на Ботев . Събирането на случайно съвпадащи ситуации , не са равни на истина , нали така ?
Заигравката на Събев и Василев е такава , че в момента се прави опит да се отделят бензиностанциите на Петрол холдинг от другия им бизнес и мустакатото канарче да ги вземе .Първоначалните планове са били до Коледа да приключи сделката . Няма каква знае световна конспирация . Легендата , че Ботев са платили лиценза ни и тя е в сферата на научната фантастика . Лично Херо е осигурил парите за лиценза . Не се знае обаче дали сделката за бензиностанциите ще стане факт и кога Херо ще си получи парите обратно .....Може би това обяснява и нервността му и грешните ходове в последните мачове .
Каквото и да е , е много тегава ситуация !
Истина е обаче , че нямаме отбор . Зеят много дупки в селекцията , а и чувам , че климата е доста тегав . Още 2-ма от българите искат да се махат . Защо ли ми се струва , че Чиликов е в основата на интригите ?!?
След мача в София , ми се обади колега да сме настоявали пред ръководството да се се върне Стоян Колев , като решение на вратарския проблем .
Аз не съм съгласен ,че вратар в залеза на кариерата ни е необходим . Въпреки качествата на Тяната и игрови , и чисто човешки , не мисля , че ни трябва . Нека насочат вниманието си към вратар на 24- 25 години с качества , които Любо Шейтанов да развие . Такива има много на резервните скамейки на отборите в А група . Чувам , не съм го гледал , че имаме много добър вратар в юношеската ни формация . А тези двамата , с които разполагаме в момента са много удачен вариант за отборите на Ахелой и Горица . Меко казано е безотговорно да бъде оставен отбора с тези вратари . Не знам чие решение е било по време на подготовката те да защитават нашата врата , но и 2-мата са ташаааааак ....За Колю Дашев са платени пари на времето на школата на Пирин , тази на Андонов и сега трябва да си ги избиваме .
А този другия младеж Янко е човек на някой от факторите в ръководството , кой точно обаче , не знам . Чувал съм го още от Владо Стоянов . Веднъж пътувахме заедно за мач в Сливен и той не беше в групата . Коментара от негова страна беше , че Янко е с много лимитирани качества , но някой , даже каза кой беше , но не съм запомнил го бута напред .
И в заключение , пичове отбора се подкрепя в труден момент ! Много е лесно да викаме " Разпни го !" Аз лично , няма да го направя !
Прав си ... случайно съвпадащите ситуации не означават на 100% истина . Но пък са причина за силни съмнения ... Примерно когато видя дим да се издига лятото над местности с изсъхнала трева и ниска растелност , у мен винаги възникват съмнения , че на въпросното място освен дима , има и огън .
Иначе когато става въпрос на действията на шефа на Петрол , предпочитам да се доверявам на човек от Петрол , а не на странични хора , нямащи нищо общо с Петрол ... И понеже състоянието на Петрол Холдинг е такова , че единствената банка която отпуска кредити на Петрол е банката на Цветан Василев ( по някаква не известна причина , другите банки отказват да правят това ) ... то ако трябва да перефразирам бившия министър Цветанов - имам основателни предположения да смятам , че от известен период насам мачовете между Черноморец и Ботев се решават на различно от терена място .
Искрено се надявам , че информацията ти за лиценза е грешна , защото е много вероятно Херо да се окаже в положение "имал си пари , дал си" .
1. Няма да е нещо ново за Събев да завлича хора с пари . Особено пък когато става въптос за негови служители и съдружници .
2. Към този момент едва ли е възможна сделка за каквато и да е собственост на Петрол Холдинг , след като на Събев и изпълнителния директор на Петрол Орлин Тодоров са повдигнати обвинения от прокуратурата за използване на неистински документи ... което на практика означава , че сделки с имущество на холдинга могат да се извършват само с изричното съгласие на всички акционери . Което сам разбираш , че няма как да стане .
Колкото до Цветан Василев ... то целта му не са безиностанциите , а целия холдинг . Надявам се все пак да победи законността и той да не успее да сложи ръка на холдинга . Нали се сещаш какво ще се случи с Черноморец , ако отбора и Ботев имат един и същ собственик .
Колкото до Черноморец ... ще се въздържа от коментар , защото там футбола отдавна не е приоритет .