Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ivan56 » 30 сеп 2013 14:17

Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ntodorov написа:Изтърван отбор. Слаб и безидеен...Тенденцията - удар към нашата врата - гол се запазва вече 11 - ти мач. :roll:

Бе не е изтърван отбора ... даже си е много дисциплиниран .Срещу когото трябва е подреден както е нужно и играе колкото е необходимо ;)

И срещу кого беше подреден и дисциплиниран и игра добре ?

Черно Море , Лудогорец ... и Литекс ( с някои уговорки ) .

Почваш и ти като тези заблудените от Разград,за първите два мача Терзиев и Уатара бяха в отбора.Терзиев си замина и почнаха мъките отзад.Черно Море ни изтърваха,просто нямаха шанс.

Ми той Терзиев игра и срещу Нефтохимик ... съответно срещу Литекс го нямаше . А и не мога да кажа че Кавдански е кой знае колко по-слаб защитник . Единствения му минус е , че е малко муден . Уатара ... точно пък той въобще не липсва на отбора . Друг е въпроса защо го няма . Там Киряков да каже . Между другото и Уатара игра срещу Нефтохимик . Пък и Гаел си пропуснал от липсващите ;)
Черно Море може и да са изпуснали Черноморец , но Черноморец стоеше добре на терена ... За разлика от мачовете най-вече с Левски , Ботев и ЦСКА

А имах си аз да кажеш че Кавдански е по слаб от Оливейра.Поредния тролей в отбора,ама трябва все чужденците да си виновни.Това за Уатара даже няма да го коментирам,щом Преслав е по качествен от Боли.Няма го щото стават далавери ама няма човек с топки да излезе и да кажи какво става.Нали знаеш,че има доста такива като теб които си мислят че всичко е наредено и се дават мачове под масата.Някой с нещо да е доказал това си твърдение?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pankara77
Контакти:

Мнениеот pankara77 » 30 сеп 2013 19:35

Наш Венци къв гол вкара на Латекса мале мале :o

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 сеп 2013 20:15

pankara77 написа:Наш Венци къв гол вкара на Латекса мале мале :o

Голям ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 сеп 2013 21:11

ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:

Почваш и ти като тези заблудените от Разград,за първите два мача Терзиев и Уатара бяха в отбора.Терзиев си замина и почнаха мъките отзад.Черно Море ни изтърваха,просто нямаха шанс.

Ми той Терзиев игра и срещу Нефтохимик ... съответно срещу Литекс го нямаше . А и не мога да кажа че Кавдански е кой знае колко по-слаб защитник . Единствения му минус е , че е малко муден . Уатара ... точно пък той въобще не липсва на отбора . Друг е въпроса защо го няма . Там Киряков да каже . Между другото и Уатара игра срещу Нефтохимик . Пък и Гаел си пропуснал от липсващите ;)
Черно Море може и да са изпуснали Черноморец , но Черноморец стоеше добре на терена ... За разлика от мачовете най-вече с Левски , Ботев и ЦСКА

А имах си аз да кажеш че Кавдански е по слаб от Оливейра.Поредния тролей в отбора,ама трябва все чужденците да си виновни.Това за Уатара даже няма да го коментирам,щом Преслав е по качествен от Боли.Няма го щото стават далавери ама няма човек с топки да излезе и да кажи какво става.Нали знаеш,че има доста такива като теб които си мислят че всичко е наредено и се дават мачове под масата.Някой с нещо да е доказал това си твърдение?

Айде да не ми приписваш неща които не съм казвал ... Кога съм сравнявал Кавдански и Оливейра . Или Боли и Преслав ... предлагам ти да ме цитираш . Нито Боли , нито Преслав имат някакви кой знае какви качества . Сравнения между тях могат да се правят , само когато са поставени при равни условия . Боли го видяхме какво представлява без Шаешу и Асис зад него . А можем само да гадаем как би се представил Преслав в тяхната компания . Мога само да кажа , че и двамата са по-слаби от Венци Христов .
Уатара - какво е направил през този сезон , с което да го запомним . А като се правят далавери ... ами питайте - нали затова сте фенове . Да се интересувате какво става с отбора . Ама то и затова се искат топки .
За уговорените мачове - колкото аз ( и другите ) трябва да доказват че Черноморец е полягвал на определени отбор , толкова и тези които не го вярват трябва да докажат обратното . На мен ми стигат два факта - предполагам освен мен още няколко съфорумци ще си спомнят , че преди началото на мача в Пловдив срещу Ботев миналата година ( или малко след началото при 0:0 едно момче от присъствалите там получи информация по телефона , че мача ще завърши 2:0 за Ботев . Познай как завърши мача . И второ - декември същата година , човек който има ... да кажем стабилни позиции в Петрол ми каза , че Ботев ще спечели и гостуването си през март на Лазур . Дори нещо повече - толкова беше сигурен в крайния изход , че ми обеща бутилка марков алкохол по мой избор , без значение на цената , ако Ботев не спечели мача . Да ти припомням ли какви голове паднаха тогава ... и кой беше вратар в конкретния мач ? На мен много "съвпадения" не ми трябват . Ама явно и хората по трибуните си мислят същото . Опа ... то май вече почти няма хора по трибуните !
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 окт 2013 08:28

Не съм съгласен , че сме полягали в мачовете с Ботев . Никога не съм го вярвал , а и в неделя тези ми мисли бяха затвърдени в разговор , много приятелски, с един от шефовте на Ботев . Събирането на случайно съвпадащи ситуации , не са равни на истина , нали така ?
Заигравката на Събев и Василев е такава , че в момента се прави опит да се отделят бензиностанциите на Петрол холдинг от другия им бизнес и мустакатото канарче да ги вземе .Първоначалните планове са били до Коледа да приключи сделката . Няма каква знае световна конспирация . Легендата , че Ботев са платили лиценза ни и тя е в сферата на научната фантастика . Лично Херо е осигурил парите за лиценза . Не се знае обаче дали сделката за бензиностанциите ще стане факт и кога Херо ще си получи парите обратно .....Може би това обяснява и нервността му и грешните ходове в последните мачове .
Каквото и да е , е много тегава ситуация !
Истина е обаче , че нямаме отбор . Зеят много дупки в селекцията , а и чувам , че климата е доста тегав . Още 2-ма от българите искат да се махат . Защо ли ми се струва , че Чиликов е в основата на интригите ?!?
След мача в София , ми се обади колега да сме настоявали пред ръководството да се се върне Стоян Колев , като решение на вратарския проблем .
Аз не съм съгласен ,че вратар в залеза на кариерата ни е необходим . Въпреки качествата на Тяната и игрови , и чисто човешки , не мисля , че ни трябва . Нека насочат вниманието си към вратар на 24- 25 години с качества , които Любо Шейтанов да развие . Такива има много на резервните скамейки на отборите в А група . Чувам , не съм го гледал , че имаме много добър вратар в юношеската ни формация . А тези двамата , с които разполагаме в момента са много удачен вариант за отборите на Ахелой и Горица . Меко казано е безотговорно да бъде оставен отбора с тези вратари . Не знам чие решение е било по време на подготовката те да защитават нашата врата , но и 2-мата са ташаааааак ....За Колю Дашев са платени пари на времето на школата на Пирин , тази на Андонов и сега трябва да си ги избиваме .
А този другия младеж Янко е човек на някой от факторите в ръководството , кой точно обаче , не знам . Чувал съм го още от Владо Стоянов . Веднъж пътувахме заедно за мач в Сливен и той не беше в групата . Коментара от негова страна беше , че Янко е с много лимитирани качества , но някой , даже каза кой беше , но не съм запомнил го бута напред .
И в заключение , пичове отбора се подкрепя в труден момент ! Много е лесно да викаме " Разпни го !" Аз лично , няма да го направя !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 окт 2013 11:45

Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:

Айде да не ми приписваш неща които не съм казвал ... Кога съм сравнявал Кавдански и Оливейра . Или Боли и Преслав ... предлагам ти да ме цитираш . Нито Боли , нито Преслав имат някакви кой знае какви качества . Сравнения между тях могат да се правят , само когато са поставени при равни условия . Боли го видяхме какво представлява без Шаешу и Асис зад него . А можем само да гадаем как би се представил Преслав в тяхната компания . Мога само да кажа , че и двамата са по-слаби от Венци Христов .
Уатара - какво е направил през този сезон , с което да го запомним . А като се правят далавери ... ами питайте - нали затова сте фенове . Да се интересувате какво става с отбора . Ама то и затова се искат топки .
За уговорените мачове - колкото аз ( и другите ) трябва да доказват че Черноморец е полягвал на определени отбор , толкова и тези които не го вярват трябва да докажат обратното . На мен ми стигат два факта - предполагам освен мен още няколко съфорумци ще си спомнят , че преди началото на мача в Пловдив срещу Ботев миналата година ( или малко след началото при 0:0 едно момче от присъствалите там получи информация по телефона , че мача ще завърши 2:0 за Ботев . Познай как завърши мача . И второ - декември същата година , човек който има ... да кажем стабилни позиции в Петрол ми каза , че Ботев ще спечели и гостуването си през март на Лазур . Дори нещо повече - толкова беше сигурен в крайния изход , че ми обеща бутилка марков алкохол по мой избор , без значение на цената , ако Ботев не спечели мача . Да ти припомням ли какви голове паднаха тогава ... и кой беше вратар в конкретния мач ? На мен много "съвпадения" не ми трябват . Ама явно и хората по трибуните си мислят същото . Опа ... то май вече почти няма хора по трибуните !

Миро,уважавам ти мнението но понякога не мога да те разбера.Не съм казал ,че си сравнявал Кавдански и Оливейра нито Преслав с Боли,но твоето мнение за чужденците ми е ясно за теб всеки чужденец е по слаб от българите.Това ми е изградено като мнение,от това което пишеш.Твое мнение и не искам да го оспорвам.
А за тези уговорки с Ботев е от рода на "Една лелка казала на пазара" Няма нищо по нормално Черноморец да падне от Ботев в сегашния си вид и миналогодишния.Тези разбирачи дето са толкова навътре мога да им повярвам като дойдат преди мач на последния и първия и ми кажат знак 1 и точен резултат.
Миро,явно не се изразявам правилно не говоря за теб и мен или за фенове да доказват нещо.Нали не си мислиш че който и да обикновен фен се опита да доказва нещо че ще бъде взет на сериозно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 окт 2013 18:32

El greco написа:Не съм съгласен , че сме полягали в мачовете с Ботев . Никога не съм го вярвал , а и в неделя тези ми мисли бяха затвърдени в разговор , много приятелски, с един от шефовте на Ботев . Събирането на случайно съвпадащи ситуации , не са равни на истина , нали така ?
Заигравката на Събев и Василев е такава , че в момента се прави опит да се отделят бензиностанциите на Петрол холдинг от другия им бизнес и мустакатото канарче да ги вземе .Първоначалните планове са били до Коледа да приключи сделката . Няма каква знае световна конспирация . Легендата , че Ботев са платили лиценза ни и тя е в сферата на научната фантастика . Лично Херо е осигурил парите за лиценза . Не се знае обаче дали сделката за бензиностанциите ще стане факт и кога Херо ще си получи парите обратно .....Може би това обяснява и нервността му и грешните ходове в последните мачове .
Каквото и да е , е много тегава ситуация !
Истина е обаче , че нямаме отбор . Зеят много дупки в селекцията , а и чувам , че климата е доста тегав . Още 2-ма от българите искат да се махат . Защо ли ми се струва , че Чиликов е в основата на интригите ?!?
След мача в София , ми се обади колега да сме настоявали пред ръководството да се се върне Стоян Колев , като решение на вратарския проблем .
Аз не съм съгласен ,че вратар в залеза на кариерата ни е необходим . Въпреки качествата на Тяната и игрови , и чисто човешки , не мисля , че ни трябва . Нека насочат вниманието си към вратар на 24- 25 години с качества , които Любо Шейтанов да развие . Такива има много на резервните скамейки на отборите в А група . Чувам , не съм го гледал , че имаме много добър вратар в юношеската ни формация . А тези двамата , с които разполагаме в момента са много удачен вариант за отборите на Ахелой и Горица . Меко казано е безотговорно да бъде оставен отбора с тези вратари . Не знам чие решение е било по време на подготовката те да защитават нашата врата , но и 2-мата са ташаааааак ....За Колю Дашев са платени пари на времето на школата на Пирин , тази на Андонов и сега трябва да си ги избиваме .
А този другия младеж Янко е човек на някой от факторите в ръководството , кой точно обаче , не знам . Чувал съм го още от Владо Стоянов . Веднъж пътувахме заедно за мач в Сливен и той не беше в групата . Коментара от негова страна беше , че Янко е с много лимитирани качества , но някой , даже каза кой беше , но не съм запомнил го бута напред .
И в заключение , пичове отбора се подкрепя в труден момент ! Много е лесно да викаме " Разпни го !" Аз лично , няма да го направя !

Прав си ... случайно съвпадащите ситуации не означават на 100% истина . Но пък са причина за силни съмнения ... Примерно когато видя дим да се издига лятото над местности с изсъхнала трева и ниска растелност , у мен винаги възникват съмнения , че на въпросното място освен дима , има и огън . ;)
Иначе когато става въпрос на действията на шефа на Петрол , предпочитам да се доверявам на човек от Петрол , а не на странични хора , нямащи нищо общо с Петрол ... И понеже състоянието на Петрол Холдинг е такова , че единствената банка която отпуска кредити на Петрол е банката на Цветан Василев ( по някаква не известна причина , другите банки отказват да правят това ) ... то ако трябва да перефразирам бившия министър Цветанов - имам основателни предположения да смятам , че от известен период насам мачовете между Черноморец и Ботев се решават на различно от терена място .
Искрено се надявам , че информацията ти за лиценза е грешна , защото е много вероятно Херо да се окаже в положение "имал си пари , дал си" .
1. Няма да е нещо ново за Събев да завлича хора с пари . Особено пък когато става въптос за негови служители и съдружници .
2. Към този момент едва ли е възможна сделка за каквато и да е собственост на Петрол Холдинг , след като на Събев и изпълнителния директор на Петрол Орлин Тодоров са повдигнати обвинения от прокуратурата за използване на неистински документи ... което на практика означава , че сделки с имущество на холдинга могат да се извършват само с изричното съгласие на всички акционери . Което сам разбираш , че няма как да стане .
Колкото до Цветан Василев ... то целта му не са безиностанциите , а целия холдинг . Надявам се все пак да победи законността и той да не успее да сложи ръка на холдинга . Нали се сещаш какво ще се случи с Черноморец , ако отбора и Ботев имат един и същ собственик .
Колкото до Черноморец ... ще се въздържа от коментар , защото там футбола отдавна не е приоритет .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 окт 2013 19:27

ivan56 написа:Миро,уважавам ти мнението но понякога не мога да те разбера.Не съм казал ,че си сравнявал Кавдански и Оливейра нито Преслав с Боли,но твоето мнение за чужденците ми е ясно за теб всеки чужденец е по слаб от българите.Това ми е изградено като мнение,от това което пишеш.Твое мнение и не искам да го оспорвам.
А за тези уговорки с Ботев е от рода на "Една лелка казала на пазара" Няма нищо по нормално Черноморец да падне от Ботев в сегашния си вид и миналогодишния.Тези разбирачи дето са толкова навътре мога да им повярвам като дойдат преди мач на последния и първия и ми кажат знак 1 и точен резултат.
Миро,явно не се изразявам правилно не говоря за теб и мен или за фенове да доказват нещо.Нали не си мислиш че който и да обикновен фен се опита да доказва нещо че ще бъде взет на сериозно.

Ами така се получава явно защото отбора се пълни с чужденци на килограм ... 90 % които си тръгват без да се вземе пари за тях . И точно тия 90% стопират развитието на играчи които иначе разполагат с потенциал . Веднага ти давам пример - Венци Христов само защитник и дефанзивен халф не е играл в Черноморец . Защо ? Ами защото Боли не искал да играе на друга позиция . От него поне се изкара някое евро . После Венци не ставал и отнасяше псувни от всички . Кога заслужени , кога не . После бил си тръгнал . Ми нормално . Сега е същата работа с Венко Филипов . Тъкмо свикна да играе като десен бек и хоп , айде отляво ... за да може Чико (от Порто Рико ) да играе .
Значи Паланков и Цонков не стават вече за Черноморец . Единия искал видиш ли висока заплата ( съвсем между другот о под обявения таван на заплатите в Черноморец ) , другия бил стар . Което не пречи обаче в отбора за доста прилични пари да подтичват от време навреме македонския чичо Ванче и адаша на Бин Ладен .
Милчо Ангелов кога ти и да е играл се е представял на прилично ниво . Ама търка пейката . През това време все се търси вариант в атака . Преслав ли не го връщаха по спешност в отбора , Соли ли не беше , Уатара и Гале ли не ги мъчеха за централни нападатели . Колкото и да звучи пристрастно - за да играе българин в отбора , то трябва да няма никаква друга алтернатива .
Отделно - някой да ме е чувал ( или чел ) да критикувам играчи като Шаешу , Асис , Жужу , Марсио Нуньо , Платини ...
и ВИЕ СЪЩО ...

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 окт 2013 23:45

Смея да твърдя , че информацията ми относно интереса на Цветан Василев към бензиностанциите на Петрол е вярно . Да кажем , че го знам от човека , довел банкера в Ботев . Аз пиша тука само когато съм убеден в истинността на това , което споделям .
Видях , че подхващаш темата и за Милчо Ангелов . Основната причина , че Херо не разчита на Милчо е , че момчето е много изморено . За 365 дена в годината той не е почивал нито ден . То не са мъжки формации , юноши , национални отбори и този ранен старт на сезона майката му е ... Катала е от всякъде . Бързина , демараж издържливост , всичко е отишло на кино , а и нали няма зоб ??? Това епричината Херо да не го ползва , но сега след контузията на Пресли , май няма друга алтернатива .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 окт 2013 06:57

В отговор на Миро искам да кажа,че за мен Чико е класи над Венко. Без значение дали последния играе като ляв или десен бек.
Иначе за Венци и аз съм съгласен. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”