Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2013 08:49

Аз ще изчакам да почне да има на мачовете на отборите по 7-8-10хил и тогава се включвам ;)

Е те тогава се надявам на дербито аз и ти да сме седнали един до друг. Ти със зелената си, аз със синята си фланелки.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 авг 2013 10:02

ntodorov написа:
Аз ще изчакам да почне да има на мачовете на отборите по 7-8-10хил и тогава се включвам ;)

Е те тогава се надявам на дербито аз и ти да сме седнали един до друг. Ти със зелената си, аз със синята си фланелки.

Аз идвам и с двата шала, сядам при "семкаджийте" да няма спорове....... Тъпо е, но по-скоро радващо, че ме нареждат като фен на "Черноморец", хайде тука вече си знаят каква е истината, но по форумите е къде, къде по-лесно....Навсякъде има мърша, както като бяхме в Каварна, неква пианка тръгна да търси нещо си от Петкан, така и в зелените редове има много такива "юнаци".....и както бяхме първите, които предложихе на "по бира" преди мача и след дори, с тези две агитки направо не вярвам, че може да стане, но знае ли човек?! Аз пък жив и здрав за следващия мач ще го направя точно така! Който иска от сините да идва, да застане зад отбора си, същото важи и за зелените, но само уважително, със закачки, абе ще действат правилата на форума! ))))))))))))))))))))))))))

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 авг 2013 10:15

Нефтохимик написа:
subzero написа:Не повече от 2000 души на Храма. :o
Очаквам бройката да бъде опровергана от преброителите още утре.

Ти също си един от "видните" преброители....поне като ти чета мненията оставям с подобно впечатление.
Иначе с подобни мнения ще се броите един друг още много време.........Ще се почне сега една...вие колко бяхте с Черно море......ами вие с Любимец и т.н и т.н .

Ко..??? Неее..
Аз не съм преброител,приятелю. А и не ми се налага. Знам,че на домакинство сме 20,на гостуване 6.
Цифрите за мен са без значение. Виж,някои потребители-фенове на Нефтохимик се занимават основно с това. Ама сметките им нещо не излизат. ;)
Лек ден !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 авг 2013 11:02

Ако някой има да "изяснява" нещо с някои модератори, може да мине днес след обед, я на кафе, я на бира, да се уточняваме! Фюрер? :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 авг 2013 20:13

kartago написа:Ако някой има да "изяснява" нещо с някои модератори, може да мине днес след обед, я на кафе, я на бира, да се уточняваме! Фюрер? :lol:

На Фюрера му се наложи днес да поработи извънредно преди отпуската :mrgreen: А в понеделник заминава да инспектира едни високопланински езера ( и районите около тях ) . Така че за съжаление бирата остава за след 10-на дни ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 авг 2013 18:59

Утре всичко освен победа за нас ще е провал ... ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 12 авг 2013 15:53

Черноморец води 2 дела срещу ЦСКА и чака плащане от Левски

Черноморец води две дела срещу ЦСКА и чака плащане от Левски за трансфера на Пламен Димов. Това разкри Пламен Киряков, прокурист на бургаския клуб, по време на гостуването си в Студио „Дерби”, съобщи репортер на Novsport.com.

„Има дело във ФИФА по отношение на правата на Абел Анисе, като страните са ЦСКА, Анисе и мадам Ба. Чакаме крайно решение. Доказателствата вече са събрани."

"Има още един висящ казус. Той е във връзка с Мишел Платини и то не толкова по отношение на правата, колкото нашият клуб претендира за неустойки за забавяне на ЦСКА при плащане на сумата, те са в Софийски градски съд, но все още са в начална фаза”, коментира Киряков.

„Черноморец няма претенции по отношение на Стойко Сакалиев, тъй като той никога не е бил футболист на Черноморец. „Спорт Пропърти Мениджмънт”, Бургас, спечели дело срещу ЦСКА и ЦСКА дължи 300 000 лв. за трансферните права на Стойко Сакалиев”, допълни той и обясни, че бургазлии още очакват да получат пари по трансфера на Пламен Димов в Левски.

„С Левски има един висящ, не бих казал спор - плащане, което се надявам Левски в най-скоро да изпълни или ако не изпълни да каже защо. Става въпрос за трансфера на Пламен Димов и за 2 вноски по 70 000 лева.”

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 авг 2013 17:12

Георги Терзиев в ЛУДОГОРЕЦ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 авг 2013 17:18

shotgun blues написа:Георги Терзиев в ЛУДОГОРЕЦ

Знаем отдавна :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 авг 2013 17:32

Bourgas написа:
shotgun blues написа:Георги Терзиев в ЛУДОГОРЕЦ

Знаем отдавна :)

Страшен трансфер няма що.Да ти е....м и ръководството и всичко.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”