Аз ще изчакам да почне да има на мачовете на отборите по 7-8-10хил и тогава се включвам
Е те тогава се надявам на дербито аз и ти да сме седнали един до друг. Ти със зелената си, аз със синята си фланелки.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Аз ще изчакам да почне да има на мачовете на отборите по 7-8-10хил и тогава се включвам
ntodorov написа:Аз ще изчакам да почне да има на мачовете на отборите по 7-8-10хил и тогава се включвам
Е те тогава се надявам на дербито аз и ти да сме седнали един до друг. Ти със зелената си, аз със синята си фланелки.
Нефтохимик написа:subzero написа:Не повече от 2000 души на Храма.![]()
Очаквам бройката да бъде опровергана от преброителите още утре.
Ти също си един от "видните" преброители....поне като ти чета мненията оставям с подобно впечатление.
Иначе с подобни мнения ще се броите един друг още много време.........Ще се почне сега една...вие колко бяхте с Черно море......ами вие с Любимец и т.н и т.н .
[/center]kartago написа:Ако някой има да "изяснява" нещо с някои модератори, може да мине днес след обед, я на кафе, я на бира, да се уточняваме! Фюрер?
shotgun blues написа:Георги Терзиев в ЛУДОГОРЕЦ
[/center]
[/center]Bourgas написа:shotgun blues написа:Георги Терзиев в ЛУДОГОРЕЦ
Знаем отдавна
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост