Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Suuj7sGIu9c&feature=youtu.be[/youtube]
Бая страници сте изписали тук! От последната виждам, че има наченки и на градивен диалог
Ще си имам четиво за вечерта 

[center]
[/center]

Зачетох се в една тема на друг подфорум и...
[offtopic]
Момчета, не показвайте невежеството си! Не ви "наредих" там, че много хора ще го видят, но не мога да не го направя тук! Излагате себе си, града си и отбора, на който сте фенове!

[offtopic]
от Parmalat на 07 Авг 2013 15:27
Не не знам кой е Роджър Уотъс и не ме интересува.
Aбе какво ми дреме за някакъв дядка.За тоя и 1 лев няма да дам да го гледам.
[/offtopic]Мнениеот Ivo-Chernomoretz на 07 Авг 2013 18:30
Заради един тъп концерт няма да се играе мачът ли ? ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ АБСУРДИ
Момчета, не показвайте невежеството си! Не ви "наредих" там, че много хора ще го видят, но не мога да не го направя тук! Излагате себе си, града си и отбора, на който сте фенове!

[center]
[/center]

А, той Роджър Уотърс е един тъпанар, създател някакъв, от една проста американска група, дето й викат Пинк Флойд, ама може да не сте я чували, не я пускат в Плазата.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Der Führer написа:За ужас на някои съфорумци , Лудогорец отстрани и Партизан
След загубата от Нефтохимик се надявах Партизан да ме зарадват. Уви,греда. Не ми се стъпва на стадион.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Bourgas написа:А, той Роджър Уотърс е един тъпанар, създател някакъв, от една проста американска група, дето й викат Пинк Флойд, ама може да не сте я чували, не я пускат в Плазата.
Хи хи. Тодор свеж,както винаги.

[center]
[/center]

El greco написа:Въобще не ми се влиза в този мазен тон , но четейки многото глупости изписани не се сдържах и ще напиша някой ред . В качеството на какъв ти даваш оценки , кой бил дебил и кой не ? Ти навярно си представител на цвета и интелекта на нацията ?! Дори не си усетил тънкия хумор в думите на Гълъба . но то си е за твоя сметка . Да те попитам във вашата агитка на парфюм ли миришеше или никой от вас не изпи по една - две бири преди мача или вие всички сте от кръжока на трезвениците и не кусвате грам алкохол , пък може и религията да не ви го позволява , знам ли ? Ще ти кажа , че при нас нямаше нито един видимо пиян човек и това е разликата между нас сега и преди 7 години .
Съдията , слаб , много слаб съдия . При 11- метровия наказателен удар - никакво съприкосновение между вратар и онзи палячо в зелено , никакво !!! Можеш да го видиш поне на 10 места . При победния ви гол фаул срещу Преслав , никакво отсъждане и от там тръгва контрата . Но съдията не беше решаващия фактор за загубата ни . Загубихме мача заради един много , ама много аристократичен подход от страна на Херо и играчите , а трябваше да ви разгромим . Едва ли ще ни се падне друг път да играем с толкова слаб отбор .Но за това футбола е феномен защото не винаги логиката надделява .
Много е глупаво да сравняваш не сравними стойности . Какво знаменца имало от страни на голямото ви знаме и т. н. Ще има , та нали размера му е 2 - пъти по - малък от нашето или това не го забеляза . И доста живо бяхте се поинтересували какво подготвяме ние като хореография , защо ли ????
Ето това постяно навиране на носа на всякъде , това дразни и отвращава .
Предаването в СКАТ , най - голямата глупост на земята и апотеос на избиващите комплекси , че сте втория по - значимост отбор в града . Много пъти съм го казвал и пак ще повторя . Няма как отбора на завода - причинител на най - много ракови заболяване да бъде символ на Бургас . Противно е на всякаква логика . Противно на всякаква логика е и подкрепата на кмета , но сигурно има нещо , което не знам. Сигурно фирма ЕМУ са му обещали процент от печалбите при залаганията .
Да, неоспорим е факта , че вие имате повече активни фенове , подчертавам активни фенове , но това не ви прави по - обичания отбор на Бургас . Вашите фенове са основно от онова чалга поколение , което израстна без ценности и уважение към човешката личност , това обяснява отношението към Херо . Та ако не беше Херо за вас никой нямаше да е чувал ... не си ли даваш сметка за това . Не да го освирквате ,а паметник трябва да му направите . И накрая относно наема , защо да не е редно да плащате наем ??? Този стадион е купен от Събев . Той решава какво да прави с него . Той определя какъв е наема . Какво лошо има в това ???
Имам чувството , че тази победа ви е като все едно сте спечелили шампионска лига и , а за нас това е един просто изгубен мач .
Офффф , да се смея или да плача .Ще започна от зад напред
1-во предпочитам да съм от чалга поколението (но не съм) , от колкото от онова поколение с мазните дълги коси ,да нося кубинки през лятото , да се напиват като свине и да миришат на пот. Повръща ми се от такива образи. А при вас все още ги има. Ужасссссс
2-ро колко отбора в световен мащаб са създадени на работническа основа сигурно над 60 % . Престанете с това сравнение смешно е.
3-то фирма Ему , със сигурност няма да си свали повече пъти гащите от вас , особено през пролетните ви мачове. Със Славия водите люта битка кой продава повече.
4- За спорните положение , дузпа че няма няма , съдията точно защото не беше сигурен не му даде червен картон. В хиляди мачове постъпват така като не са сигурни, слаба преценка на ситуацията. Нима ти не грешиш . Ситуацията в 90 минута вчера и Генов каза , борба за позиция няма нарушение.
5- Като толкова защитавате Херо. 77 година влизате в А група с 8 юноши на клуба , къде са сега те . Аз ще ти кажа Херо ги държи пейка защото трябва да играят чернилките да се продават да вържете бюджета.
6-то до 3 години Бургас няма да има отбор в А група , в това може да си сте сигурни.
7- лека вечер и лек път към София понеделник , ако ходите.
-
- Контакти:
ASR1927 написа:3-то фирма Ему , със сигурност няма да си свали повече пъти гащите от вас , особено през пролетните ви мачове. Със Славия водите люта битка кой продава повече.
Е, защото продаваме, затова печелим купите за феърплей.
ASR1927 написа:4- Ситуацията в 90 минута вчера и Генов каза , борба за позиция няма нарушение.
Що ли пък съдията реши, че има нарушение и го даде. Явно си го пропуснал, защото е във ваша полза.
А относно Генов, явно беше, че търсеше начин как да оправдае Манев, защото много грешки му се насъбраха. По всички правила това си е явно нарушение срещу Преслав. Топката е в него, той тръгва пръв надясно с нея, явно се вижда, че защитникът пръв протяга ръце и му препречва пътя. 100% нарушение-препречване от страна на защитника.
Потвърждение на това са и последните му думи, с които оправда несвиренето на дузпа, при играта с ръка на ваш защитник в палантерията, след удара на Балтанов в последните секунди на двубоя: "Виждате ли в коя минута става това. След това веднага дава края на мача". Думи, не подлежащи на коментар.
Последна промяна от k.dimitrov на 08 авг 2013 08:22, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
ASR1927 написа:4- За спорните положение , дузпа че няма няма .
Все пак е добре това, че на петия ден след мача, един от вас имаше куража да признае очевадното.
ASR1927 написа:4- съдията точно защото не беше сигурен не му даде червен картон. В хиляди мачове постъпват така като не са сигурни, слаба преценка на ситуацията.
След като не е сигурен, в такива положения, съдията не дава дузпа. Вие му измислихте оправданието. Дал несъществуваща дузпа, а понеже не бил сигурен, дал само жълт картон за несъществуващо нарушение. Уникално!!!!!!! Що ли не предложите ФИФА да го впише като основно правило.
Колеги, работата е ясна - "бития-бит, ебаният - ****". Връщане няма..проблемът е обаче огромен - трибуните са празни...аз съм още потресен от посещението на мача...
П.П. Дузпа нямаше.Няма нужда от червен картон. В момента на "нарушението", Терзиев беше зад вратарчето ви, което означава, че няма причина за червен картон. Нямаше нарушение преди 3-тия гол - при нарушението Йошев беше пред Йорданов ( и двамата се обръщаха по движението на топката, като преди това Йошев беше зад Преслва ). И двамата протягаха ръце, но на Йорданов ръката събори Йошев. За мен остава поведението на съдията при първият ви гол - не стана ясно, защо се опита да свири нещо, но не свири...
П.П. Дузпа нямаше.Няма нужда от червен картон. В момента на "нарушението", Терзиев беше зад вратарчето ви, което означава, че няма причина за червен картон. Нямаше нарушение преди 3-тия гол - при нарушението Йошев беше пред Йорданов ( и двамата се обръщаха по движението на топката, като преди това Йошев беше зад Преслва ). И двамата протягаха ръце, но на Йорданов ръката събори Йошев. За мен остава поведението на съдията при първият ви гол - не стана ясно, защо се опита да свири нещо, но не свири...
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592