Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 04 авг 2013 22:34

Бе гледам Литекс-Ботев и се чудя Миро къде го видя тоя футбол от страна на Ботев. Литекс направо си правят каквото си искат, но имат бездарен Джордан, който си беше и нокаутиран с маваши :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 авг 2013 07:35

Der Führer написа:Точно Фонсека игра с номер 87 ... и не го запомних с нищо . )

Отговарям ти с мнението на Дизела от другата тема.

Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3
от NEFTOCHIMIK 1962 на 03 Авг 2013 13:38

"Срещу нас беше наистина един много силен отбор(номер 92,87 и т.н. са по-бързи от ястреб)"

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 05 авг 2013 08:00

k.dimitrov написа:
Der Führer написа:Точно Фонсека игра с номер 87 ... и не го запомних с нищо . )

Отговарям ти с мнението на Дизела от другата тема.

Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3
от NEFTOCHIMIK 1962 на 03 Авг 2013 13:38

"Срещу нас беше наистина един много силен отбор(номер 92,87 и т.н. са по-бързи от ястреб)"

Ами не съм му засичал с хронометър колко е бърз ... но определено през цялото време тичаше за здраве . Той и Юсеин Болт е бърз като ястреб , не е тръгнал да става футболист ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2013 11:16

И след 3 дена продължавам да твърдя че мача го изгубихме заради Херо и помошниците му.Два пъти изгледах второто полувреме и ми направиха няколко неща впечатление.При 2:1 за нас отзад играем само с двама защитника,Венко постоянно беше напред и зоната му беше празна,всички се бяха юрнали напред всякаш губеха мача,никаква средна линия която да задържи топката и да изтегли играчите на Нефтохимик по напред.През второто полувреме играчите на Нефтохимик играеха на ръба на позволеното влизаха остро за всяка спорна топка а нашите меки марии.Ами като ти играят така задръж я малко повече топката и играй на контра.Според мен така нямаше как да го загубим този мач,че дори и точка нямаше да вземат.Що се касае за Оливейра не съм съгласен че няма качества.Това е научен играч и си личи само с движенията му,но да се обвинява само той е грешно как да действа като отзаде при всяка контра беше сам с Гошо и няма кой да го подсигури.Мнението ми за Чико е същото.Още няколко мача и ще бъдем ток и жица :) сигурен съм.С тези играчи в момента и отборите които съм гледал единствено Ботев и Лудогорец са нещо повече от останалите.След обиграването на играчите ще изглеждаме по съвсем друг начин.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2013 11:40

Прав си Ванка. По подобен начин играхме, когато загубихме от Левски през пролетта.
Не исках да го казвам, но явно и ти мислиш, като мен.
При 2-1 и при положение, че виждаш, как не ти спори пред гола за чий
ти е да се изнесеш в офанзива и да опразваш зоните си в дефанса пред Дашев. Не доумявах това.
Ще гледам мача отново и ще споделя пак, но след 2-1 Нафтата трябваше да търси гола, а ние да дебнем на контри.
Фонсека ли, Утара ли, Маркиньо ли нямат скоростта и техниката в движение за да материализират довършващия гол по този начин.
Иначе - да. За качеството на двубоя тактиката ни беше успешна, но за печелене на мач - не.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 авг 2013 18:23

И аз съм напълно съгласен с Вас. Херо всеки сезон прави по 1-2 издънки. Дано тази да бъде единствената за този сезон. Явно искаше голяма победа и се страхуваше да не бъде изненадан накрая. Но наистина бе изненадан и то най-неприятно. Бруно няма нужната бързина и повратливост и не трябва да бъде оставян сам последен. Да се надяваме, че скоро ще навлезе в необходимата форма, все пак след контузията не е играл 6 месеца. Имаме футболисти, скоро ще имаме и отбор. Трябва ни само централен нападател, според мен, трябва да рискува с Милчо. Към Фонсека, Уатара, Маркиньо можем да добавим Жереми, Гаел, Петър Атанасов, въобще идеален състав за игра на контраатаки. Относно Венко, вече писах, руснака ми наду главата, че не мисли и постоянно оголва половината си. Освен това, май беше прав, че първото полувреме играхме само отляво с Уатара, а десният фланг почти не го използвахме. Резултата, Уатара се скапа и вече не един мач, последните 15-20 минути вреди, а не помага на отбора. И след като Уатара спря да пробива, нашите обърнаха отдясно и се видя, че и оттам нещата стават. Но това е работа на треньорите, за разлика от пролетта имаме балансиран отбор, който трябва да редува атаки и отляво, и отдясно. Тогава и Уатара ще остава по-често свободен и ще му е по-лесно да пробива.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 авг 2013 18:27

Любо Пенев праща повиквателна на Венци Христов за мача с Македония...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 авг 2013 18:32

Parmalat написа:Любо Пенев праща повиквателна на Венци Христов за мача с Македония...

Е, вече Берое е много ниско ниво за него. От пролетта ще търси начин да избяга.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2013 18:36

k.dimitrov написа:И аз съм напълно съгласен с Вас. Херо всеки сезон прави по 1-2 издънки. Дано тази да бъде единствената за този сезон. Явно искаше голяма победа и се страхуваше да не бъде изненадан накрая. Но наистина бе изненадан и то най-неприятно. Бруно няма нужната бързина и повратливост и не трябва да бъде оставян сам последен. Да се надяваме, че скоро ще навлезе в необходимата форма, все пак след контузията не е играл 6 месеца. Имаме футболисти, скоро ще имаме и отбор. Трябва ни само централен нападател, според мен, трябва да рискува с Милчо. Към Фонсека, Уатара, Маркиньо можем да добавим Жереми, Гаел, Петър Атанасов, въобще идеален състав за игра на контраатаки. Относно Венко, вече писах, руснака ми наду главата, че не мисли и постоянно оголва половината си. Освен това, май беше прав, че първото полувреме играхме само отляво с Уатара, а десният фланг почти не го използвахме. Резултата, Уатара се скапа и вече не един мач, последните 15-20 минути вреди, а не помага на отбора. И след като Уатара спря да пробива, нашите обърнаха отдясно и се видя, че и оттам нещата стават. Но това е работа на треньорите, за разлика от пролетта имаме балансиран отбор, който трябва да редува атаки и отляво, и отдясно. Тогава и Уатара ще остава по-често свободен и ще му е по-лесно да пробива.

Аз и затова казвам че треньорския екип го загуби мача.Да Венко се включва напред и си оголва зоната,не само в този мач,но затова са 3 тренера така ли никой не го вижда това нещо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 05 авг 2013 20:21

От 19:30 по Скат има интервю с фенове на Черноморец и Нефтохимик. Мисля че още продължава и може да има и включване на зрителите, който иска да се обажда и да говори.

Върни се в “Черноморец”