Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 29 яну 2012 23:43

калпазанчо написа:Ехо, има ли някой регистриран? Мне, само 7 госта. Регистрирайте се бе, пичове, хора не ядем. Абе не се знае,ако огладнеем още малко в тая криза, може и да станем канибали :mrgreen: Сега сериозно, набарах тука някъв нет на някой будала, който не си е сложил парола на безжичния. Утре срещата както спомена Тошето е в 18:30, Киряков трябва да пътува след това. Обещал е да докара Херо, кмета също е поканен, дали ще дойде не се знае. Идеята е да се съберем повече хора да разберем какво става по случая Анисе и други актуални теми.
Акаунт, вчера те видях, когато мина покрай нас, когато разбрах че си градски в махалата бях на 100% сигурен че си един човек, с който съм гледал много мачове, но съм грешал...
Както и да е, виждам че си в час с материята право и футбол, благодаря ти лично за труда, който си положил да провериш правото на чия страна е и каква е ситуацията в момента. Аз лично го оценявам доста и викам да се съберем най-после на чай или друга напитка скоро. Аверите разправят, че си забавен тип :mrgreen:
А, между другото познавам брат ти от времето когато беше във Водната палата с ония плейстейшъни - колко време съм дремал там не е истина...........Ейб, Мортал Комнат Суб зеро, видеотеката.......мани мани, той още ли има онова магазинче за компютърни аксесоари на Патриарха? Ей, града наистина е малък, човек по-добре да не си отваря много устата докато не види кой е насреща :)

Колко нещо написа без нет,смятай като има! ;)
П.П. Утре може и да се видим,ако свърша с ангажиментите до тогава,че са много!!! :)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 яну 2012 23:46

Баси студа вънка!!!Ужас!А трябва на работа да се ходи утре-с автобуса!Ай да си ходи тая зима!!!
По-скучен ден от днешния едва ли е имало в този форум!!!Де сте,бре??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 яну 2012 00:39

На някои от приятелите споделих, че имам позната в адвокатския екип на Киряков! Утре се връща от София и ще ми даде информация ( поне така се разбрахме) която естествено аз ще споделя с вас! Но каквото намекна май ЦСКА ще го Д..., ще видим, ще поустна! Оплака се, че е писала в интернет медии, на много места са и изтрили това което е казала! Аз и гарантирах, че тука няма да се изтрие, още повече, че аз ще го поустна!..... :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 яну 2012 10:37

Последно в 18:00
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 яну 2012 13:03

Абе човече аз счупих телефоните на Канал 3 и винаги ми затваряха. Само единия път една девойка вдигна и не пожела да ме свърже със Сашо Диков, казах и че разполагам сшокираща информация, че ще си оставя телефон за връзка, имена и т.н. казах им че заставам зад думите си и т.н. ама познай.........Не гледаш ли как се прави медиен чадър над ЦСКА....През ден излизат фалшименто адвокати да ги защитават. Тоя Градев говори врели-некипели. Не ти трябва да си адвокат, за да видиш че ги тресе огромен страх. И не е само един казуса - 2 са - Платини и Анеси, освен това на тях трябва да им вземат точки заради допинга...И парички явно нямат, смятай ако сега им замразят картотеките...Продадоха си звездите, няма да могат да картотекират новите, а същевременно единия са го платили на 320 хил евро, а ще му плащат заплата без да играе. Сриват се тотално в класирането, изобщо на тяхния г*з се пишат доста по-кофти неща....Затова - борба докрай!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 яну 2012 13:05

Така - момчета, сега се чух с Елгреко - потвърдено е присъствието на Херо, Киряков и на зам.кмета по строителството Костадин Марков. Кмета едва ли ще дойде, но и това е голям +, трябва да се съберем повече хора. Това е, ще се видим довечера - 18:30 в кафенето.
п.п. Данчо, ако можещ да се освободиш ще е чудесно.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 яну 2012 13:12

калпазанчо написа:Така - момчета, сега се чух с Елгреко - потвърдено е присъствието на Херо, Киряков и на зам.кмета по строителството Костадин Марков. Кмета едва ли ще дойде, но и това е голям +, трябва да се съберем повече хора. Това е, ще се видим довечера - 18:30 в кафенето.
п.п. Данчо, ако можещ да се освободиш ще е чудесно.

Владо, последно 18.00 или 18.30. Бартоломей дава 18.00., ти 18.30. Кметът няма как да присъства, днес е в София за анкетата на Дарик и 24 часа- Най-добър град за живеене.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 яну 2012 13:16

Да, за кмета доколкото разбрах няма да присъства, но за Херо, Киряков и Костадин Марков е потвърдено че ще присъстват. Ами аз доколкото знам е 18:30, сега ще звънна да попитам последно в колко остава часа на срещата...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 яну 2012 13:18

subzero написа:Баси студа вънка!!!Ужас!А трябва на работа да се ходи утре-с автобуса!Ай да си ходи тая зима!!!
По-скучен ден от днешния едва ли е имало в този форум!!!Де сте,бре??

В момента съм пред дилема дали и какъв нет да си пусна в новия апартамент, ама дотогава ще съм валат. Кофтито е, че тъкмо строителя възобнови работа и почна да поставя плочките на стълбището и паднаха температурите и спряха.......Баси късмета, а навънка не е за мъже. Направо имам чуството, че ще ми падне носа.....

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 яну 2012 13:56

Днес най-вероятно няма да присъствам на срещата. Искаше ми се, но се намръзнах рано сутринта - сега ме втриса ( още от оня ден де, ама се държах ).
Трябва да уважа и майка си ( дано да издържа до тогава ),която е рожденичка, а като за капак нафтата на моята и на служебните коли тази сутрин се беше парафин-ясала, като боза. В резултат - никой не запали. Иначе всички зареждаме от едно място. :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”