калпазанчо написа:Ехо, има ли някой регистриран? Мне, само 7 госта. Регистрирайте се бе, пичове, хора не ядем. Абе не се знае,ако огладнеем още малко в тая криза, може и да станем канибалиСега сериозно, набарах тука някъв нет на някой будала, който не си е сложил парола на безжичния. Утре срещата както спомена Тошето е в 18:30, Киряков трябва да пътува след това. Обещал е да докара Херо, кмета също е поканен, дали ще дойде не се знае. Идеята е да се съберем повече хора да разберем какво става по случая Анисе и други актуални теми.
Акаунт, вчера те видях, когато мина покрай нас, когато разбрах че си градски в махалата бях на 100% сигурен че си един човек, с който съм гледал много мачове, но съм грешал...
Както и да е, виждам че си в час с материята право и футбол, благодаря ти лично за труда, който си положил да провериш правото на чия страна е и каква е ситуацията в момента. Аз лично го оценявам доста и викам да се съберем най-после на чай или друга напитка скоро. Аверите разправят, че си забавен тип![]()
А, между другото познавам брат ти от времето когато беше във Водната палата с ония плейстейшъни - колко време съм дремал там не е истина...........Ейб, Мортал Комнат Суб зеро, видеотеката.......мани мани, той още ли има онова магазинче за компютърни аксесоари на Патриарха? Ей, града наистина е малък, човек по-добре да не си отваря много устата докато не види кой е насреща
Колко нещо написа без нет,смятай като има!

П.П. Утре може и да се видим,ако свърша с ангажиментите до тогава,че са много!!!