Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

anker1878
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот anker1878 » 27 юни 2013 08:48

El greco написа:И сега кво става ще ги имали Нефтохимик в А група или не или ще си стоят във футболния миманс на Б групата . Аз лично предпочитам да има градско дерби поради следните 2 причини :
1. Макар и да не обичам феновете им , никой не заслужава такава подигравка с мечтите му .
2. В конкуренцията се ражда истината ! Наличието на още един отбор от Бургас и усещайки дъха във врата си , дай Боже ни накара да се събудим ние като фенове , а и финансовия благодетел на отбора , щях да напиша Събев , ама не знам до колко е такъв последните години или отбора съществува благодарение на Киряков .
Имали някой идея до къде са преговорите с купуването на лиценза им ? Чух от хора от охраната около този Филипов , че са поискали 3 милиона . Nice , a ????? Да лапнеш 3 милки за едното нищо , хубав бизнес !

Сумата е в пъти по-малка ;)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 27 юни 2013 09:39

Така е .3000 000 е била първоначалната сума . Сега вече са навити на 1000 000 , изхождайки от позицията , че е достатъчно за да си издържат отбора 1 година в Б група и той спокойно да се оттеглил .

Алабаланица
Контакти:

Мнениеот Алабаланица » 27 юни 2013 12:00

El greco написа:Уважавам това , което правите за да спасите клуба си , но ненавиждам просташки ви манталитет . Вашите двама специалисти са го демонстрирали за пореден път днес след обед във футболния съюз .Чак Джамбаза е умрял от срам ..... А , че не съм ви нарекъл с името , което ви се полага е защото съм бил в страхотно разположение на духа .

Много просташко от ваша страна колега. Как само си боравите с определенията. Интересно също е , от какво Джамбаза е умрял от срам :) ?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 юни 2013 12:31

Лудогорец и Берое играят последния мач за Суперкупата?
Веско Вълчев / 27 юни 2013 10:27
Мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и Берое няма да се играе в Бургас. Освен това този двубой може да се окаже последния за Суперкупата на България.
Очаква се в най-скоро време ПФЛ да обяви решението си. Вероятните стадиони, на които ще се играе срещата са „Васил Левски“ в София или Градския стадион в Ловеч. Причината за промяната се оказа участието на Ботев в Лига Европа и заявения от „канарчетата“ стадион „Лазур“ в Бургас. Пловдивчани трябва да посрещнат казахстанския Астана на 11 юли, а за 10 юли са предвидени официалните тренировки. За тази дата бе насрочен и двубоя между Лудогорец и Берое.
Обмисляше се вариант точи мач да бъде изместен с ден напред или да се играе в петък след мача на Ботев. В крайна сметка обаче е надделяло решението да се смени изцяло мястото на провеждането му. Така двубоя за Суперкупата остава на 10 юли от 20:30 часа, като до дни ще стане ясно къде ще се играе, като е по-вероятно да се премести на стадион „Васил Левски“ най-вече заради перфектния терен, с който разполага съоръжението.
Националния стадион е удобна дестинация и за двата отбора предвид участието в европейските турнири.
Според запознати съществува реален вариант това да е последния мач за Суперкупата на България на база ранното започване на мачовете на българските участници в Европа. Очаква се да бъде внесено предложение от следващия сезон да не се провежда такъв двубой.
Тази статия съм я свалил заради Миро. Миналата година преди мача с Локомотив се взе решението, следващите 3 години двубоят за Суперкупата да се играе в Бургас. Той беше на 100% сигурен, че негласната договорка била да легнем на Левски за 3-тото място (като не бием Локо Сф), а като компенсация Събев ще получи парите за 3 мача за Суперкупата. Още тогава му казах, че никой не може да гарантира как ще се развият в бъдеще нещата и може мачовете въобще да не се изиграят в Бургас, така че конспирациите му са сшити с бял конец. Както винаги, той държеше на своето, като най-осведоменият. Но ...., моите предвиждания се сбъдват....
Последна промяна от k.dimitrov на 27 юни 2013 15:02, променено общо 3 пъти.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 27 юни 2013 13:15

Безпристрастно цитирам думи на хора , които са били там и са определили поведението на вашите представители като такова .... нищо повече .
Най - вече става дума за безпочвените претенции да играете на стадион , за използването на който не сте платили наема . За безумното желание да играете поне в Поморие и т. н. И ако трябва да съм честен до край ще кажа , че коментара е , че поведението им изумително е напомняло за поведението на Портачанов , във времето когато е разнасял нагоре , надолу буркани с паламуд по етажите на БФС . Явно крушката не пада по далече от дървото .
Не ми се влизаше в тази полемика , ама пусто тези ваши напъни нямат край ....

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 27 юни 2013 13:37

кои са тези двама представители на нефтохимик?

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 27 юни 2013 14:28

El greco написа:Безпристрастно цитирам думи на хора , които са били там и са определили поведението на вашите представители като такова .... нищо повече .
Най - вече става дума за безпочвените претенции да играете на стадион , за използването на който не сте платили наема . За безумното желание да играете поне в Поморие и т. н. И ако трябва да съм честен до край ще кажа , че коментара е , че поведението им изумително е напомняло за поведението на Портачанов , във времето когато е разнасял нагоре , надолу буркани с паламуд по етажите на БФС . Явно крушката не пада по далече от дървото .
Не ми се влизаше в тази полемика , ама пусто тези ваши напъни нямат край ....

Здравейте отново :) Стана ми интересно...El greco аз бях там и единственият разговор по тази тема се проведе с П.К, след заседанието . И той, разговорът, беше съвсем кратък, с ясни послания и желания и от двете страни . Това, горенаписаното, не ми звучи сериозно.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 27 юни 2013 15:35

Знам , че си бил там , нали за теб точно става дума .Ти и друг някакъв специалист . И въобще не идва реч за разговора с Киряков . Цитирах мнение на хора , които сте впечатлили с поведението си .
Казах , не ми се влиза в глупава и не особено продуктивна дискусия с вас . Няма какво да си кажем . Това е повече от ясно . Така го разбирате , така го правите , ваше право . Споделих само какво е впечатлението от страни . Хората нямат право на мнение , различно от вашето ли ?
Не мога само да разбера Коцето Джамбазов как ви се вързва на акъла ??? Или парите от Азербеджан , ли беше , къде беше са на финала и се чуди как да препечели или нещо друго ....
Успех в преговорите със Спортинг от Лисабон , нали , не от Лясковец ?!

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 27 юни 2013 21:47

El greco написа:Знам , че си бил там , нали за теб точно става дума .Ти и друг някакъв специалист . И въобще не идва реч за разговора с Киряков . Цитирах мнение на хора , които сте впечатлили с поведението си .
Казах , не ми се влиза в глупава и не особено продуктивна дискусия с вас . Няма какво да си кажем . Това е повече от ясно . Така го разбирате , така го правите , ваше право . Споделих само какво е впечатлението от страни . Хората нямат право на мнение , различно от вашето ли ?
Не мога само да разбера Коцето Джамбазов как ви се вързва на акъла ??? Или парите от Азербеджан , ли беше , къде беше са на финала и се чуди как да препечели или нещо друго ....
Успех в преговорите със Спортинг от Лисабон , нали , не от Лясковец ?!

Е, значи не сме останали незабелязани.... :lol:
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 юни 2013 20:05

Айде ЦСКА май купува Нефтохимик и всичко се свършва ;)

Върни се в “Черноморец”