Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 11 юни 2013 20:27

Баси,ЦСКА може да е 1923,ние не можем да сме 1919. :evil:
Шегата настрана,ама ми е странно някак си ЦСКА Ловеч и Литекс Етрополе(както се чува). Всъщност квито и врътки да измислят,вече ще има по-големи изроди от ПСФК-ато. ;)
Само един човек си прати телефона на лични. И то фен на червените от Ловеч. Засрамете се....
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 юни 2013 20:34

ntodorov написа:
Devian написа:
TEDIMAR99 написа:Андро е добър нападател,но прави доста пропуски ;)

Е ние сме свикнали с нападатели от Ботев Враца,които ни късат нервите.Не мисля,че има някой,който може да надмине Вальо Станчев в това отношение,така че сме закалени.За сметка на това имам много добри спомени от вашите момчета, брат му Ники Станчев и Вальо Найденов ;)

И малко в страни от темата...Жоро. Сигурен ли си, че Вальо и Ники Станчеви бяха братя. Докато играеха при нас се чуваше, какво ли не. Единия твърдеше , че Вальо му е брат, а другия ( Вальо) твърдеше, че няма брат. :mrgreen: . Веднъж питахме Балан, а румънеца отговори с типичния си писклив гласец:
"Ми що мен ма питате"...Когато Станчевите избягаха от Бургас спрях да се интересувам за тях, но факта, че трансферите им винаги бяха от типа "ръка за ръка в комплект" ме навеждаше на мисълта, че имат някаква връзка помежду си, но каква ????? :P :oops: :|

Поне с такова впечатление бяхме аз и приятелите,с които посещавах мачовете на отбора по това време,даже си мислехме,че Валентин е по-големия брат,но справка в чичко гугъл показа,че сме се бъркали сериозно и едно,че Николай е по възрастен,ами и единия е Николай Асенов Станчев и е родом от Ботевград,а другия Валентин Иванов Станчев и е родом от с.Пудрия,Врачанско :oops: :oops:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 юни 2013 19:46

След края на летния сезон руската компания „Мостовик” започва изграждането на развлекателния парк Океанариум. Това става възможно след подписването на договора между Община Бургас и руския инвеститор.

През септември ще започне построяването на първия етап от парка, който ще е водна атракция. Срокът на изпълнение е две години, като през това време експерти ще правят проучвания за животинските видове, които ще обитават водите на атракцията. На срещата стана ясно, че там няма да има само риби от Черно море, но и океански видове. Именно заради тях ще се правят проучванията, за да се разбере дали ще се ползва само черноморска вода.
Генералният директор на руската компания Олег Шишов сподели, че имат интересни идеи, които ще бъдат обявени, след като са направени заключения от експерти.
„Имаме страхотни идеи, те ще станат ясни по време на изграждането на проекта. Няма да копираме никой”, уточни Шишов.
Той каза още, че през август тази година ще има обществено обсъждане и увери присъстващите, че Океанариумът ще привлича много туристи не само от България, но и от чужбина. Освен развлекателен център, в парка ще има и научно-образователен комплекс.
„Това, че влагаме парите си в Бургас е реклама пред другите руски инвеститори. Ние дори само да мълчим и не ги привличаме по някакъв начин, нашето присъствие тук ще привлича и тях”, обясни директорът на руската компания.
Кметът на Бургас Димитър Николов обясни, че „Окенариумът” ще отвори много работни места, предимно за българи, а в ръководството освен руснаци, ще има специалисти от Япония и други държави.

акулите ще са много подходящи за атракциона на Бургас :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 юни 2013 09:18

Среща на високо ниво може да разреши финансовите проблеми на Нефтохимик. Това призна кметът на Бургас Димитър Николов след подписването на договора за дарение с "Лукойл". Градоначалникът обяви, че предстоят разговори с президента на централата в Москва Вагит Алекперов, който скоро ще посети Бургас. Николов уточни, че по-големите спонсорски договори се одобряват от съвета на директорите в руската столица и отбеляза, че отборът може да бъде преименуван от Нефтохимик на Лукойл.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 юни 2013 10:04

Ако има още една новина във Всекидневната на Черноморец за Нефтохимик тук, аз излизам от този форум.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 13 юни 2013 11:16

Първи кръг с Черно море. :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 13 юни 2013 11:20

Айде първенството започва интересно . Вече е време според мен една яка победа срещу моряците 3:0 стига с тия 3:3 ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 юни 2013 11:32

subzero написа:Баси,ЦСКА може да е 1923,ние не можем да сме 1919. :evil:
Шегата настрана,ама ми е странно някак си ЦСКА Ловеч и Литекс Етрополе(както се чува). Всъщност квито и врътки да измислят,вече ще има по-големи изроди от ПСФК-ато. ;)
Само един човек си прати телефона на лични. И то фен на червените от Ловеч. Засрамете се....

И аз ти пратих моя!Не помниш ли?

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 юни 2013 14:24

BRF написа:

Е то май ти си този единствения упоменат по горе ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 юни 2013 15:48

Devian написа:
BRF написа:

Е то май ти си този единствения упоменат по горе ;)

Едва ли!Аз съм фен на червените от София!Не съм сигурен,че искате да продължаваме комуникация с тези епитети!Нито съм ви писал за Вихър Айтос,нито за Комлука,ама никога не е късно!Как мислиш,дали съм толкова ТЪП да не разбирам Данчо или ти и той се мислите за много оригинални?

Върни се в “Черноморец”