Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 20 май 2013 17:15

Der Führer написа:
Eminem написа:
MaRTo1233 написа:http://www.blitz.bg/sport/article/178002

Това го чух още снощи след инцидента, но чаках да се потвърди. Дано му няма нищо на момичето и Терзиев да не си провали кариерата така.

Затвор за тоя боклу.......к :!: :!: :!:

че е боклук , спор няма ... за другото си има закони . Ако закона предвижда затвор , нека да е затвор . Но ако санкцията е друга , как да се наложи по-висока . Просто искам най-накрая институциите да започнат да подхождат адекватно в такива случаи ...

Не прибързвайте със заключенията. Преди 20-тина години имах подобен случай - детето буквално се хвърли върху колата ми. Карах с около 30 км/час. Не можете да си представите как ставаш върху спирачките, а колата не спира. Пак беше на пешеходна пътека. Децата стояха на тротоара, на около 4-5 метра от бордюра с гръб към платното. В момента, в който настъпих пешеходната, едно от децата се обърна и без да гледа побягна да пресича. Добре, че имах свидетели. Размина му се само с обелено коляно, а на мен със счупен фар.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 май 2013 17:34

k.dimitrov написа:Не прибързвайте със заключенията. Преди 20-тина години имах подобен случай - детето буквално се хвърли върху колата ми. Карах с около 30 км/час. Не можете да си представите как ставаш върху спирачките, а колата не спира. Пак беше на пешеходна пътека. Децата стояха на тротоара, на около 4-5 метра от бордюра с гръб към платното. В момента, в който настъпих пешеходната, едно от децата се обърна и без да гледа побягна да пресича. Добре, че имах свидетели. Размина му се само с обелено коляно, а на мен със счупен фар.

Tania Dolapchieva · Адвокат at АК СЛИВЕН
За мое най голямо съжаление станах очевидец на това престъпление. Шофираната от футболиста кола летеше и спря след 150м. без спирачен път. Много от преминаващите имаха късмет, че тази кола не се удари в бордюр, дърво или друга кола. Мелето щеше да е ужасно. На никой не пожелавам такава съдба, но този е престъпник трябва да бъде справедливо осъден. Възмездието да си го получи от БОГ.

Ники,това е коментар от свидетел.Дано момичето се оправи,а на наш Жорко животът започна да му дава първите си уроци.Дано си извади поуките :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 20 май 2013 17:44

Впрочем Ауди А8 е АБС ... не оставят спирачен път, което не го оправдава де. Иначе и на мен хора ми казаха, че е минал покрай тях с много висока скорост. До затвор не вярвам да се стигне ...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 май 2013 19:29

Ко има да го дъвчите този случай .
Вземат му книжката за 2 години примерно , хакат муууу е дна яка глоба и толкос
Затвор , матвор ...
, важното е ,че детето е живо и ще се оправи .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 20 май 2013 21:10

ntodorov написа:Момчета. След мача с Локо Сф "прозрях" нещо и ще си го напиша тук. Одъртявам и се захласвам по малки и незначителни детайли. Вече. :P
Бяхме малко над 300 човека ( барабар с ония от ВиП залата, които гледаха мача залепнали на прозорците с кюфтееетата в ръка) на стадиона. Гледах хората. Познах много "чичковци" ( сега дядовци на преклонна възраст) от детските ми спомени на стадион 9-ти септември. Имаше и млади хора, но общото между всички беше любовта им към футбола. Безпрекословна и безкористна такава. Аз "издишам" пред тези хора. Издишам не за друго, а защото притесненията ми да не бъда излъган на стадиона явно са по-големи от доверието ми към Черноморец. Не ми е безразлично. Напротив. Но вярата ми, че мачът ще се играе започна да се топи в тон с букмейкърските "презумпции"...Което ще каже само едно - станал съм ( със сигурност и още хиляди ) жертва на съвременната ни футболна мнителност. Отчитам го, като грешен помисъл дори. Обичам отбора, въпреки, че все по- трудно преживявам загубите. Страдам ги и си мислех, че не съм в ред. До в събота - вечерта, когато видях другото лице на футболната страст...
В събота вечер в моменти на тягост от развитието на мача ( през първото полувреме) оглеждах хората различни от нашето обкръжение и тези, които стояха близко до нас и видях:
Един човек на видима възраст 62-65 години беше на мача с пакет мокри кърпички. И си ги ползваше, като си пребърсваше дланите , а през втората част и главата. :shock: Напрежението в този човечец беше неистово. Потеше се повече от играчите на терена, а очите му щяха да изплуват от орбита си. Така преживяваше мача, че видът му напомняше...удавник хванал се за сламка. Наблюдавахме го с Николина и се притеснявахме за здравето му.
Други пък гледаха мача вглъбени и следящи случващото се на терена, като граничарски кучета. Грък пък ни показа що е да се обича ЦерномореЦ. Група руснаци ( идващи редовно на мачовете и явно живеещи тук) пък "чувстваха" и усещаха Черноморец повече и от самите нас. Веско пък всички го знаете. Оня, който пътува с влак за гостуванията. Той трепти с отбора и диша чрез него. Компания му правеха други подобни. Това бяха хората около мен/нас. Взирах се само в тях, но съм убеден за "картинката" и в страни от нас. Оставам настрана радостта от головете след, които всите 300 на стадиона може да кажем, че ВЕЧЕ сме се и...прегръщали помежду си. :oops: . Абе чарът на малкото публика е такъв, че виждаш истинските футболни хора в града и си даваш сметка за тяхната любов и привързаност. Чуваш и мислите им дори. Усещаш ги . Споменах за 85 годишния дядо, който е правил поне 3-4 часов преход до стадиона в едната посока само и само за да гледа този мач. Човечецът ходи по мачове от 1953 година и ако беше живял само в среда на сегашната конюнктура и съвремие щеше да е намразил вече...себе си. Дядото е изживял толкова трансформации, сливания и преименувания в бургаския футбол, а странно как е съхранил интерес и хъс за да гледа мач на стадиона до наближаващия край на земните му дни...Може би по-младите момченца пръкнали се с "историята" на футболът в града ни ще знаят по-добре, :| но пък никога няма да имат душата на този и подобни простосмъртни. И аз я нямам. Все още.
Евалла на такива хора. Те не признават стадния инстинкт за да бъдат силни сред многото, където има фойерверки, димки, факли. Те са далеч от показността, не броят хората по стадиона, а и не забелязват нищо друго около себе си освен случващото се там долу. ...Или, както този 85 годишен дядо сподели: "Болестта по футбола не признава другите ми болести". Ей този образ на истинския запален фен ( запалянко ) вече е на изчезване в БГ. Останаха само летописците, преброителите и трибунските "шоу-мени"...
Иначе аз още се чувствам гузно при мисълта, че Светльо ( груд) ме "изкара" от дома ми с всичките ми там "съмнения" буквално два часа преди мача. Явно ще ми трябва още един живот за да бъда, като ония, за които писах по-горе. Сега само ще се уча и ще знам, че дори и ония 20 двадесет (с които сме известни :P ) са свещени и ценни повече от всички ония 20 000, които идват/ха на стадиона заради еуфорията, безплатното, "шоуто" и запълването на свободното време.

Евала Нейчо, чак се просълзих докато четях.......Същото усетих и аз на стадиона, явно там имаше сродни души от различни поколения и националности ;) ! Още веднъж Браво!! :!:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 май 2013 03:53

Devian написа:Tania Dolapchieva · Адвокат at АК СЛИВЕН
За мое най голямо съжаление станах очевидец на това престъпление. Шофираната от футболиста кола летеше и спря след 150м. без спирачен път. Много от преминаващите имаха късмет, че тази кола не се удари в бордюр, дърво или друга кола. Мелето щеше да е ужасно. На никой не пожелавам такава съдба, но този е престъпник трябва да бъде справедливо осъден. Възмездието да си го получи от БОГ.

Ники,това е коментар от свидетел.Дано момичето се оправи,а на наш Жорко животът започна да му дава първите си уроци.Дано си извади поуките :roll:[/quote]

Може, не споря, но някъде четох друг свидетел, който твърдеше, че детето е изскочило на пешеходната пътека зад спрял тролейбус и шофьорът не е имал никаква видимост.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 май 2013 09:12

Може, не споря, но някъде четох друг свидетел, който твърдеше, че детето е изскочило на пешеходната пътека зад спрял тролейбус и шофьорът не е имал никаква видимост.

Ники. И да е нямал видимост нищо не оправдава високата му скорост в града. Всички сме шофьори. Знаем, че спрелия тролей или автобус са най-коварния и рисков фактор за пешеходеца и респективно - за автомобилистите. Аз (а предполагам и всички ) почти спирам в такива ситуации. И да изскочи някой - ще го бутнеш с колата, но няма да го вкараш в реанимация. Лош момент за Гошко, но в живота и на пътя си има Закони и правила. Не се ли спазват - всеки трябва да си носи последствията. Или поне би трябвало. Дано момичето се оправи. Всичко останало ще се решава в съда...Жалко за Гошко.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 май 2013 14:53

ntodorov написа:

Ники. И да е нямал видимост нищо не оправдава високата му скорост в града. Всички сме шофьори. Знаем, че спрелия тролей или автобус са най-коварния и рисков фактор за пешеходеца и респективно - за автомобилистите. Аз (а предполагам и всички ) почти спирам в такива ситуации. И да изскочи някой - ще го бутнеш с колата, но няма да го вкараш в реанимация. Лош момент за Гошко, но в живота и на пътя си има Закони и правила. Не се ли спазват - всеки трябва да си носи последствията. Или поне би трябвало. Дано момичето се оправи. Всичко останало ще се решава в съда...Жалко за Гошко.

Не си ме разбрал, този свидетел въобще не говореше за висока скорост. Ако е така, ситуацията е съвсем друга. Но и при 60-70 км в час, ако не натиснеш спирачка, последствията са страшни.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 май 2013 15:04

Доказано е, над 34 км/ч е смъртоносен удар от кола.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 21 май 2013 15:22

„Изключително много съжалявам за този нелеп инцидент, който се случи в Сливен. Напълно осъзнавам грешката си и съм готов да понеса последствията за себе си.

Ще направя всичко възможно, за да съдействам за пълното възстановяване на момичето и няма да избягам от своята отговорност както по време на целия процес на лечение, така и след това.

Грешката, която допуснах, трябва да бъде пример за всички шофьори, за да може заедно да допринесем за по-голямата безопасност на пътя и за намаляването на произшествията. За съжаление е напълно вярно, че много често в България се подценяват правата на пешеходците, а от това страдат невинни хора и техните близки.

Още веднъж искам да изразя искреното си съжаление за инцидента, да пожелая скорошно възстановяване на пострадалото момиче и да призова за по-отговорно поведение на пътя от страна на всички шофьори”, каза защитникът на бургаския Черноморец.
[offtopic]http://livesport.bg/Natsionalat--blasnal-momiche-v-Sliven--otgovori-na-napadkite-na-mediite-90635[/offtopic]
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”