Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 05 яну 2013 22:27

Бивш левскар заминава за Германия
Sportni.bg
Бившият футболист на Черноморец и Левски Даниел Младенов заминава за Германия. Там той ще изкара пробен период в Падерборн.
Германците са запознати с изявите му точно от периода на "Герена". В първата си година там той направи доста силни мачове в Лига Европа.
Тогава Младенов се отличи с няколко попадения и асистенции и привлече погледите върху себе си. Въпреки това ще трябва да мине проби.
Той разтрогна договора си с Черноморец преди няколко дни и си търси усилено нов тим. Крилото вече е на 25 години и смята, че му е време да излезе в чужбина.
Първоначално се появиха информации, че Младенов ще отиде в Черно море. Те обаче бяха отречени.
Треньор на варненци е Георги Иванов-Гонзо. Именно той доведе крилото на "Герена" и се очакваше да го приюти и във Варна, но явно това няма да се случи.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 05 яну 2013 22:28

k.dimitrov написа:
Parmalat написа:Още от Поморие го следя.Не мисля че Херо не го хареса просто договора му изтичаше и го изтървахме и съответно Лудогорец го взе като свободен агент,а има голям потенциал.Един от най-добрите дефанзивни халфове в А група,който умее и да вкарва голове.Ще е добре ако отиде в Италия в отбора на Пескара който има много млади футболисти.

От човек в школата знам, че Херо не е пожелал да му се продължава договора. Същото се отнася и за Манев.

Манев - нормално, какъв е скакалец..а и той никога не е имал договор с Черноморец...а за Костадинов мислиш ли, че договорът му е изтичал? според мене си го прекрати, ама може и да греша

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 яну 2013 22:44

nasko75 написа:
k.dimitrov написа:
Parmalat написа:Още от Поморие го следя.Не мисля че Херо не го хареса просто договора му изтичаше и го изтървахме и съответно Лудогорец го взе като свободен агент,а има голям потенциал.Един от най-добрите дефанзивни халфове в А група,който умее и да вкарва голове.Ще е добре ако отиде в Италия в отбора на Пескара който има много млади футболисти.

От човек в школата знам, че Херо не е пожелал да му се продължава договора. Същото се отнася и за Манев.

Манев - нормално, какъв е скакалец..а и той никога не е имал договор с Черноморец...а за Костадинов мислиш ли, че договорът му е изтичал? според мене си го прекрати, ама може и да греша

Наско, писах ти в другия форум, че имах много мой човек в школата. Той беше и приятел на бащата на Костадинов - също Георги Костадинов - бивш кмет на Царево.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 05 яну 2013 23:01

може, Ники - не споря :)
ти лично смяташ ли, че Манев и Костадинов щяха да вдигнат яко класата - може би щяха да са перфектните резерви..но кой знае,де

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 яну 2013 23:54

nasko75 написа:може, Ники - не споря :)
ти лично смяташ ли, че Манев и Костадинов щяха да вдигнат яко класата - може би щяха да са перфектните резерви..но кой знае,де

Не знам, нямам наблюдение върху тях. Играеха силно в Поморие (без да съм ги гледал), но Костадинов вече цяла година не може да се наложи в Лудогорец. Манев играе силно и в Нефтохимик (пак не съм го гледал), но си нямам представа как би играл в А група. Гледах Живко Петков в една контрола миналата зима с Черноморец и ми хареса. Явно и Херо е видял нещо в него, защото лятото подписа с него договор, но го преостъпи в Нефтохимик.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 яну 2013 00:04

Излъгах, Манев и Костадинов ги гледах в отбора на Поморие по време на финала за купата с Берое по телевизията, но тъй като не ги познавам, то не можах да си създам впечатление от играта на всеки поотделно. Иначе тогава отборът им игра нелошо, особенно първото полувреме.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 06 яну 2013 10:52

Костадинов няма как да пробие лесно при Светослав Дяков и СТанислав Генчев на неговия пост. А има и интереси, защо иначе да взимат Бургзорг, пак на същия пост??? И Георги остава реално четвърти избор

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 яну 2013 14:54

nasko75 написа:
k.dimitrov написа:

И аз си мисля , че Костадинов разтрогна заедно с още доста футболисти по вина на клуба , когато Събев врътна кранчето на Поморие .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 яну 2013 23:26

В Лудогорец умуват за Бакалов и Костадинов
06 януари 2013 15:51
Ивайло Петев решава бъдещето на двамата полузащитници
Бъдещето на халфовете на Лудогорец Димо Бакалов и Георги Костадинов в Лудогорец е несигурно.
То ще бъде решено от наставника на отбора Ивайло Петев, който в близките дни ще прецени дали да ги остави на Разград Арена или да им търси нови отбори.
До известна степен всичко зависи от звездата Марселиньо, който може да продължи кариерата си в чужбина.
В същото време шампионите чакат и колумбиеца Себастиан Ернандес, който все още не е парафирал със зелените.
Не е изключено Костадинов и Бакалов да бъдат дадени под наем, тъй като се подвизават в Лудогорец със статут на таланти.
Костадинов дори е младежки национал и е следен от чужди мениджъри

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 яну 2013 19:40

Кокала се прицели във втори играч Херо
08 януари 2013 09:23
Фотограф: Десислава Комарова
Защитникът Николай Николов пред трансфер в "Надежда"

Старши треньорът на Локомотив София Емил Велев се прецели във втори играч на Черноморец.

След като железничарите вече привлякоха Румен Трифонов, пред трансфер в "Надежда" е и защитникът Николай Николов.

Юношата на Левски е поредната цел на Кокала, с която той цели да подсили отбора. Вече е отправено предложение към Николов и железничарите очакват окончателния отговор на бранителя.

Върни се в “Черноморец”