hristo1306 написа:Искам си Акаунта написа:Мдааа ... няма да пия Джак Даниелс![]()
Защо - нали на всички стана ясно, че мача е за "Ботев". Говориш го от 3 мес. То цяла България го знаеше,ама карай !
Аааа , не разбирам аз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
hristo1306 написа:Искам си Акаунта написа:Мдааа ... няма да пия Джак Даниелс![]()
Защо - нали на всички стана ясно, че мача е за "Ботев". Говориш го от 3 мес. То цяла България го знаеше,ама карай !
Искам си Акаунта написа:tevez написа:Жалко за Херо, след мача като го гледах, направо му се ревеше. Иска му се отборът да върви напред и да побеждава, но тези продажби съсипват всичко.
Дали ...?
Продадени зимата - Яник Боли и Пламен Димов
напуснал по вина на клуба - Венци Христов
освободени - Румен Трифонов , Даниел Младенов , Николай Николов , Педро Мендеш .
Реално - само двама продадени зимата , от които Боли реално не игра половината сезон .
Искам си Акаунта написа:tevez написа:Жалко за Херо, след мача като го гледах, направо му се ревеше. Иска му се отборът да върви напред и да побеждава, но тези продажби съсипват всичко.
Дали ...?
Parmalat написа:Искам си Акаунта написа:tevez написа:Жалко за Херо, след мача като го гледах, направо му се ревеше. Иска му се отборът да върви напред и да побеждава, но тези продажби съсипват всичко.
Дали ...?
Продадени зимата - Яник Боли и Пламен Димов
напуснал по вина на клуба - Венци Христов
освободени - Румен Трифонов , Даниел Младенов , Николай Николов , Педро Мендеш .
Реално - само двама продадени зимата , от които Боли реално не игра половината сезон .
Имаме много контузени Куатара не играе.не е малко за отбор с къса резервна скамейка.
tevez написа:Искам си Акаунта написа:tevez написа:Жалко за Херо, след мача като го гледах, направо му се ревеше. Иска му се отборът да върви напред и да побеждава, но тези продажби съсипват всичко.
Дали ...?
Аз имам предвид общо продажбите откакто Херо е треньор, а не само тази зима.
Parmalat написа:Статистиката 5 мача 3 гола в официални мачове за Милчо за Черноморец.Три мача за купата и два за първенство.Някой може ли да направи gif с гола на нашето момче?
cena62 написа:
Bartolomej написа:Ай успех на по-добрия отбор , аз отивам си почина ,че много ми са доспа
cena62 написа:Parmalat написа:Статистиката 5 мача 3 гола в официални мачове за Милчо за Черноморец.Три мача за купата и два за първенство.Някой може ли да направи gif с гола на нашето момче?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта