Черноморец - ЦСКА - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012
За кво реват тия,бе?? Кво им напрай съдията ?? За кво реват,че им спести няколко картона,че накъса играта,че не изгони Стойчо,че не свири две дузпи за Черноморец,че спира наши атаки ?? За какво ??? А този картон на Стоян..???
Ако Херо ревеше като Стойчо,щеше да е изгонен. Ако футболист на Черноморец беше играл с ръка в наказателното поле щеше да е дузпа. Но в обратна посока не беше. Безумна софийско-пернишка наглост. Това,което знам за себе си е,че този отбор и този треньор вече не могат да бъдат уважавани от мен.
За мача...Слаб Черноморец. Съдията не е оправдание за безидейната игра и малоумните грешки. Вижда се,че няма нищо общо с отбора от предния сезон. Ще бъде трудно,особено след очертаващата се загуба от Ботев. Както и да е. Да се върна на мача. Слаб Гаел. Защо изобщо беше на терена?? Балджийски на непривично място-пълна дупка. Фо-Поре с безумни грешки. Пламен Димов и Филипов нямат нужда от коментар-те са ясни. По-слаб ЦСКА едва ли ще има някога,което още повече ме ядосва. В интерес на истината,ако си бяха вкарали положенията щяха да ни бият с много. А Стойчо нямаше да реве от съдията. Яд ме е!! Яд ме е,че не надупихме наглите шопи.
П.П. Не знам какъв им е проблема на полицаиите,но не може да не допуснат нашите безобидни факли и конфети и в същото време да пуснат димките и пиратките на червените фенове. Докато се дупим на софийски мекерета,ще ни мачкат. И никога няма да ни уважават и ше ни викат селяни. Това е насочено към господата полицаи.
П.П.2 И за друго ме е яд....че не счупиха краката на Анисе или поне единия.
За мача...Слаб Черноморец. Съдията не е оправдание за безидейната игра и малоумните грешки. Вижда се,че няма нищо общо с отбора от предния сезон. Ще бъде трудно,особено след очертаващата се загуба от Ботев. Както и да е. Да се върна на мача. Слаб Гаел. Защо изобщо беше на терена?? Балджийски на непривично място-пълна дупка. Фо-Поре с безумни грешки. Пламен Димов и Филипов нямат нужда от коментар-те са ясни. По-слаб ЦСКА едва ли ще има някога,което още повече ме ядосва. В интерес на истината,ако си бяха вкарали положенията щяха да ни бият с много. А Стойчо нямаше да реве от съдията. Яд ме е!! Яд ме е,че не надупихме наглите шопи.
П.П. Не знам какъв им е проблема на полицаиите,но не може да не допуснат нашите безобидни факли и конфети и в същото време да пуснат димките и пиратките на червените фенове. Докато се дупим на софийски мекерета,ще ни мачкат. И никога няма да ни уважават и ше ни викат селяни. Това е насочено към господата полицаи.
П.П.2 И за друго ме е яд....че не счупиха краката на Анисе или поне единия.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012
Мач между два еднакво слаби отбора при все, че ми се иска да напиша еднакво силни, но някак си не мога...Няма да бъда честен пред себе си.
Както Данчо писа надали ще ни се падне по-слаб ЦСКА, но пък трябва да кажем, че и на ЦСКА скоро няма да му се падне по-слаб Черноморец.
Резултата 1:1 идва по-скоро, като наказание за двата отбора, а и с ръка на сърцето трябва да признаем, че по-чистите положения бяха изтървани от ЦСКА и то в момент, когато се оголихме и решихме да печелим мач...Присо изтърва чист гол. От моята позиция вече виждах, как топката влиза във вратата, но тъмнокожия така се оплети в нея, че заби нейде далеч в небитието очевидното и единственото възможно в случая - да вкара гол. Болката ми е Черноморец. Отборът още е размътен и боледува. Куатара е на път да заличи Асис, но Аатиф-чето няма кой да ни го замени. Преслав - вял. Рискът на Херо да заиграе с двама нападатели се оправда, ама...по-случайност и благодарение на "шилето" Килиън (който напълно затвърди мнението за себе си), Присо и лявата греда на Тяната Колев. Мачът в последните минути заприлича на "руска рулетка", в която пистолета се подаваше от ръка на ръка и можеше да гръмне всеки момент. Добре, че куршумите му засякоха, а барабанчето му "блокира" след свирката на Мирянов за край на мача. Нямаше да бъде заслужено, ако бяхме спечелили, но и ЦСКА въпреки последните си пропуски също нямаше да бъде честно да господства върху пълния актив от точки в този двубой. Заради играта си най-вече.
[b]Нещо, което ми направи много неприятно впечатление: За пореден път на Лазур трябваше да се чувстваме неравнопоставени. Ц ялата организация с фойерверките, димките и факлите беше "срината" от един офицер чинно изпълняващ някаква Заповед. Разбирам строгостта и опасенията му. Мачът беше на нож по-скоро заради журналистическите заигравки със случаите "Платини и Анисе", отколкото опасен за здравето на някой. За малдиша си имаше програма, която нашите "пропускватели" осуетиха. "Арсенала" ни също беше грижливо отбит след всем таквиз кандърми и молби. Недоумявам. И в домакинските мачове ли трябва да се чувстваме, като навън - без право на глас и без право да упражняваме фенската си воля. Всичко това, което писах щеше да има резон, ако арсенала не ни беше протоколиран и, ако не беше говорено с ръководството ни за него...Все пак аз си имам свои лични и вътрешни усещания за този случай и, ако твърдостта на нечия Заповед (в последния момент) да не се внасят пиротехники е с такава категоричност, ще има ли виновни, които да си понесат последствията от '' пробива" с бомбичките и димките в сектора за гости ? Или там важат други критерии...
Както Данчо писа надали ще ни се падне по-слаб ЦСКА, но пък трябва да кажем, че и на ЦСКА скоро няма да му се падне по-слаб Черноморец.
Резултата 1:1 идва по-скоро, като наказание за двата отбора, а и с ръка на сърцето трябва да признаем, че по-чистите положения бяха изтървани от ЦСКА и то в момент, когато се оголихме и решихме да печелим мач...Присо изтърва чист гол. От моята позиция вече виждах, как топката влиза във вратата, но тъмнокожия така се оплети в нея, че заби нейде далеч в небитието очевидното и единственото възможно в случая - да вкара гол. Болката ми е Черноморец. Отборът още е размътен и боледува. Куатара е на път да заличи Асис, но Аатиф-чето няма кой да ни го замени. Преслав - вял. Рискът на Херо да заиграе с двама нападатели се оправда, ама...по-случайност и благодарение на "шилето" Килиън (който напълно затвърди мнението за себе си), Присо и лявата греда на Тяната Колев. Мачът в последните минути заприлича на "руска рулетка", в която пистолета се подаваше от ръка на ръка и можеше да гръмне всеки момент. Добре, че куршумите му засякоха, а барабанчето му "блокира" след свирката на Мирянов за край на мача. Нямаше да бъде заслужено, ако бяхме спечелили, но и ЦСКА въпреки последните си пропуски също нямаше да бъде честно да господства върху пълния актив от точки в този двубой. Заради играта си най-вече.
[b]Нещо, което ми направи много неприятно впечатление: За пореден път на Лазур трябваше да се чувстваме неравнопоставени. Ц ялата организация с фойерверките, димките и факлите беше "срината" от един офицер чинно изпълняващ някаква Заповед. Разбирам строгостта и опасенията му. Мачът беше на нож по-скоро заради журналистическите заигравки със случаите "Платини и Анисе", отколкото опасен за здравето на някой. За малдиша си имаше програма, която нашите "пропускватели" осуетиха. "Арсенала" ни също беше грижливо отбит след всем таквиз кандърми и молби. Недоумявам. И в домакинските мачове ли трябва да се чувстваме, като навън - без право на глас и без право да упражняваме фенската си воля. Всичко това, което писах щеше да има резон, ако арсенала не ни беше протоколиран и, ако не беше говорено с ръководството ни за него...Все пак аз си имам свои лични и вътрешни усещания за този случай и, ако твърдостта на нечия Заповед (в последния момент) да не се внасят пиротехники е с такава категоричност, ще има ли виновни, които да си понесат последствията от '' пробива" с бомбичките и димките в сектора за гости ? Или там важат други критерии...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
Аз пък и аз,ко са фащам да пиша преди Нейчо. 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
очаквах да загубим, а се чувствам неудовлетворен от точката, по коментара на присъствалите
както и да е, дано ви прави впечатление, с оглед на "войната", която се водеше във форума, а и не само, че не сме като ония да налазим и да викаме видяхте ли ся, а се държим съвсем възпитано(и аз в това число) и без злоба
както и да е, дано ви прави впечатление, с оглед на "войната", която се водеше във форума, а и не само, че не сме като ония да налазим и да викаме видяхте ли ся, а се държим съвсем възпитано(и аз в това число) и без злоба
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Bartolomej
- Контакти:
Който е гледал мач да коментира , второто полудреме само се разправяхме с милиционерите , които се погрижиха тотално да обезличат труда ни . На всичкото отгоре има и хора , които ще се явяват сега в съда .. а цесекарите спряха мача и запалиха седалки ... само че тях не ги закачат . Много мръсна постъпка от милиционерите, ма много .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Искам си Акаунта
Red Hot написа:Всичко което се случва на ЦСКА, заради Черноморец ще се върне с огромна сила срещу Киряков и сие. Полегнаха миналата година на Локомотив и сега футболния съюз го връща. Жалки и смешни, договорите в Черноморец още ли са с изпитателен срок и дали Балъков, Бобич, Борел и други имат да взимат едни пари??? Колкото до мача днес, той Нанков го каза:
ЦСКА загуби две точки заради неумението на нападателите си.
То , че футболния съюз го връща е ясно ... дори отговорен фактор в ГЕРБ и кандидат "спасител" е намекнал на ръководството на Черноморец след мача , че от не си оттегли жалбата в УЕФА и ЦСКА бъде наказан от централата , такова съдийство ще има да края на сезона
ЦСКА спечели една точка , защото Черноморец си отбеляза автогол ... Иначе армейците са единствения отбор в "А" група , който не се е разписвал все още
п.п - А както едно птиченце ми каза ... май скоро време акциите на Титан няма да си сменят притежателя . Защото май ще излезе , че на опашката за пари след Дочев се е наредил и един добре познат украинец
anker1878 написа:Жалко , че изтървахме слабия отбор на ЦСКА.Тройчо и Католика се пенявиха в края на мача на тъч линията ,
защото изтърваха чисти положения , открили се след тоталното хвърляне напред на акулите за пълен обрат.
Нормално е да се пънат толкова , защото както ми каза един червен журналист след мача , толкова чисти положения ЦСКА не е имал в последните си три мача взети заедно.Чисто футболно се получи мач между два посредствени отбора , които щяха да разкъсат топката от блъскане . След като сме имали играч като Атиф е трудно сега да приемем неориентираната ни игра в нападение.Единствено Куатара показа някаква класа по крилото , като тотално развинти набедения "национал" Бандаловски. Въпреки всичко отбора показа характер с желанието си за пълен обрат на мача и беше близо до него , тъй като бяхме подпомогнати от комичното нападение на ЦСКА , а ни бе и попречено от слабия съдия Радан , който подмина на два пъти игра с ръка в пеналта на противника. Вече ми се скъса лентата , кога за "Черноморец" е свирена дузпа за последно.
п.п. След мача червената журналистическа гилдия , беше много щастлива и доволна , защото те чакаха разгром , а се прибраха с точка.
Подкрепям това мнение напълно. Нямам какво повече от това да кажа, освен, че попитах господина от Дарик, кога е имало подпиране на съдията 2 полувреме, не ми каза, млъкна, нормално...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на Херо
Колкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално
?