Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 мар 2012 09:31

nasko75 написа:първо да ви поздравя за трипа до Каляри. Гледах мача по стрийм и се чувахте доста, доста сериозно и ми стана наистина драго
кога ли ще се присъединя към вас, не знам. Яд ме е, че не дойдох при вас на мача с Берое, но не бях сам, а с гости и нямаше как

Е , ако не за мач , и за по бира може :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 мар 2012 09:37

Искам си Акаунта написа:
nasko75 написа:първо да ви поздравя за трипа до Каляри. Гледах мача по стрийм и се чувахте доста, доста сериозно и ми стана наистина драго
кога ли ще се присъединя към вас, не знам. Яд ме е, че не дойдох при вас на мача с Берое, но не бях сам, а с гости и нямаше как

Е , ако не за мач , и за по бира може :mrgreen:

А точно в Каварна, басси колко полезна се оказа бирата! Тц, тц, тц, не напразно са намерили рецептата на тоз елексир на стените на египетските пирамиди! Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 мар 2012 11:42

Изчистих темата от пукницата...
Внимавайте, какво пишете. :evil:
[offtopic]Пукницата е във всекидневната. :P[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 мар 2012 12:33

Някой може ли да каже какви са били пререканията помежду агитката и Петьо на мача? Четох тука за такива...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 мар 2012 12:43

калпазанчо написа:Някой може ли да каже какви са били пререканията помежду агитката и Петьо на мача? Четох тука за такива...

Има хора с непоносимост към черните фусбалери и към присъствието на хора "извън агитката" на стадиона :mrgreen:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 мар 2012 12:54

Bartolomej написа:
калпазанчо написа:Някой може ли да каже какви са били пререканията помежду агитката и Петьо на мача? Четох тука за такива...

Има хора с непоносимост към черните фусбалери и към присъствието на хора "извън агитката" на стадиона :mrgreen:

Уффф, с две думи някой е викал простотии за Боли или Олембо и той им е направил забележка, на което те са казали нещо от сорта - ти пък кой си или нещо такова? Както каза и Вальо - един от основните проблеми на фенклуба е че са много затворени вътре в себе си и трудно понасят "външни" хора. то затова на това дередже..Аз преди колко пъти отивам да взема билети оттам или за друго...един път не са ме заговорили...аз се пробвам да завържа разговор, а те с по дума - две....а съм ебаси приказливия и контактен тип :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 мар 2012 13:06

Странна и изненадваща ми се стори тази "позиция", но оценявам факта, че всички сме различни...Не одобрявам обаче нападките към тъмнокожите, които играят за Черноморец. Това не рефлектира положително върху самочувствието и на белите играчи. Колкото и да ми е тежко да го напиша всичко по-свежо и добро, което сега играе в БГ футболът ни има цвят на кожата различен от нашия. :roll: ...Французи и ингилизи отдавна преглътнаха този факт.
[offtopic]Мисля, че е неадекватно да пишем за подобно цветово разделение в 21-ви век.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 мар 2012 13:06

калпазанчо написа:
Bartolomej написа:

Уффф, с две думи някой е викал простотии за Боли или Олембо и той им е направил забележка, на което те са казали нещо от сорта - ти пък кой си или нещо такова? Както каза и Вальо - един от основните проблеми на фенклуба е че са много затворени вътре в себе си и трудно понасят "външни" хора. то затова на това дередже..Аз преди колко пъти отивам да взема билети оттам или за друго...един път не са ме заговорили...аз се пробвам да завържа разговор, а те с по дума - две....а съм ебаси приказливия и контактен тип :mrgreen:

Так точна :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 24 мар 2012 00:58

Ейййй стига бе !!! Стана историческа тази размяна на реплики . Където няма комин , там няма дим ! Аз му го казах на Дечо щом тези хора играят с емблемата на Черноморец те са нашите хора , които ще подкрепяме ! Между другото още на следващия ден момчето се чувстваше неудобно и искаше да предам извинения на Петьо . Не съм го направил защото беше нещо съвсем незначително .
Не виждам защо се раздухва това толкова много .... и веднага с оценките , каква общност била , кой какъв бил , хайде по - леко с оценките и малко повече толерантност , ако обичате ! Нека не забравяме , че точно само момчетата от фен клуба бяха тези , които безрезервно следваха отбора навсякъде !
Не казвам в никакъв случей , че е бил прав . Историята заприлича на раздухана , махленска клюка ... не вярвах ,че за това ще се пише във форума .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2012 03:25

El greco написа:Ейййй стига бе !!! Стана историческа тази размяна на реплики . Където няма комин , там няма дим ! Аз му го казах на Дечо щом тези хора играят с емблемата на Черноморец те са нашите хора , които ще подкрепяме ! Между другото още на следващия ден момчето се чувстваше неудобно и искаше да предам извинения на Петьо . Не съм го направил защото беше нещо съвсем незначително .
Не виждам защо се раздухва това толкова много .... и веднага с оценките , каква общност била , кой какъв бил , хайде по - леко с оценките и малко повече толерантност , ако обичате ! Нека не забравяме , че точно само момчетата от фен клуба бяха тези , които безрезервно следваха отбора навсякъде !
Не казвам в никакъв случей , че е бил прав . Историята заприлича на раздухана , махленска клюка ... не вярвах ,че за това ще се пише във форума .

Коце, хайде стига и ти се прави на луд! Как така Дечо хем решил да се извинява, а Божо се карал до обяд на другия ден за този проблем във фен клуба?! Още след мача с "Ботев" имаше идея, да ходим да си гледаме отбора, но не задължително при агитката, а може и на празни сектори някъде! Щом чак толкова "пречим" на "ултрасите" и "супер феновете"! Няма проблем! Но на мен лично взе да ми писва да ни нареждат за нищо! И в Пловдив, сега и на адаша взеха да скачат! Ние на някого да сме попречили?!

Върни се в “Черноморец”