El greco написа:Ейййй стига бе !!! Стана историческа тази размяна на реплики . Където няма комин , там няма дим ! Аз му го казах на Дечо щом тези хора играят с емблемата на Черноморец те са нашите хора , които ще подкрепяме ! Между другото още на следващия ден момчето се чувстваше неудобно и искаше да предам извинения на Петьо . Не съм го направил защото беше нещо съвсем незначително .
Не виждам защо се раздухва това толкова много .... и веднага с оценките , каква общност била , кой какъв бил , хайде по - леко с оценките и малко повече толерантност , ако обичате ! Нека не забравяме , че точно само момчетата от фен клуба бяха тези , които безрезервно следваха отбора навсякъде !
Не казвам в никакъв случей , че е бил прав . Историята заприлича на раздухана , махленска клюка ... не вярвах ,че за това ще се пише във форума .
Коце, хайде стига и ти се прави на луд! Как така Дечо хем решил да се извинява, а Божо се карал до обяд на другия ден за този проблем във фен клуба?! Още след мача с "Ботев" имаше идея, да ходим да си гледаме отбора, но не задължително при агитката, а може и на празни сектори някъде! Щом чак толкова "пречим" на "ултрасите" и "супер феновете"! Няма проблем! Но на мен лично взе да ми писва да ни нареждат за нищо! И в Пловдив, сега и на адаша взеха да скачат! Ние на някого да сме попречили?!