petkan написа:subzero написа:Има хора на,които не мога да се обидя. Вие сте от тях!! Искам да прекарвам повече време с вас и съм сигурен,че и това ще стане някога.
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва трябваше да е офтопик.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:subzero написа:Има хора на,които не мога да се обидя. Вие сте от тях!! Искам да прекарвам повече време с вас и съм сигурен,че и това ще стане някога.
![]()
![]()
![]()
![]()
El greco написа: И първия резултат ще се види в София - в делничен ден ще сме на Герена около 100 -на човека .
NEFTOCHIMIC1962 написа:El greco написа: И първия резултат ще се види в София - в делничен ден ще сме на Герена около 100 -на човека .
Не бе мерси неща да гледам как играят "великите отбори" и неща да съм на такава "празнична атмосфера" като вашата. И ти сериозно ли си мислиш че ще закарате 100 човека на герена. Това и да го видя няма да го повярвам
Bourgas написа:NEFTOCHIMIC1962 написа:El greco написа: И първия резултат ще се види в София - в делничен ден ще сме на Герена около 100 -на човека .
Не бе мерси неща да гледам как играят "великите отбори" и неща да съм на такава "празнична атмосфера" като вашата. И ти сериозно ли си мислиш че ще закарате 100 човека на герена. Това и да го видя няма да го повярвам
[offtopic]Готин и 5 да идем, теб какво те бърка, аз не мога да разбера само?[/offtopic]
subzero написа:Сега остава само призива да не е бил напразен. Има ли инфо колко човека се очкват ??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта