ntodorov написа:
...Колкото и да е пошло, гадно и обременено - футболът ни, обществено-икономическото настроение и цялостта на нацията ни се крепят на...шепа политици виждащи във властта само парите при това загърбвайки общо-националните ни интереси, достойнства и традиции. Жалко, но факт. Аз лично - пак ще гласувам. И по всяка вероятност отново ще бъда разочарован, но поне ще се възползвам от правото си да "капна" незначителен дан в "тенджерата" наречена урна. Сетне, като ям от гозбата ще си търся подправката - няма ли я вътре - ще страдам, ще псувам, ще проклинам управията ни, ще се "тъпча" сред "несъвършенството" и ще гледам растежа на детето ми с усещането, че продължавам да старея...И те така до "светлинката в тунела" по пътя към Оня свят...Просто е. Единственото, което пазя ревностно за себе си и семейството ми е - чистота в душата и спокойствие в съзнанието. Ако някоя власт успее да ни "вземе" и тях - ще призная личен крах... Но пък не виждам как би станало това докато Господ ме щастливи да съм жив, прав, здрав и с акъла си.
http://www.vbox7.com/play:fc211092