Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот volf » 12 май 2013 18:17

ntodorov написа:
...Колкото и да е пошло, гадно и обременено - футболът ни, обществено-икономическото настроение и цялостта на нацията ни се крепят на...шепа политици виждащи във властта само парите при това загърбвайки общо-националните ни интереси, достойнства и традиции. Жалко, но факт. Аз лично - пак ще гласувам. И по всяка вероятност отново ще бъда разочарован, но поне ще се възползвам от правото си да "капна" незначителен дан в "тенджерата" наречена урна. Сетне, като ям от гозбата ще си търся подправката - няма ли я вътре - ще страдам, ще псувам, ще проклинам управията ни, ще се "тъпча" сред "несъвършенството" и ще гледам растежа на детето ми с усещането, че продължавам да старея...И те така до "светлинката в тунела" по пътя към Оня свят...Просто е. Единственото, което пазя ревностно за себе си и семейството ми е - чистота в душата и спокойствие в съзнанието. Ако някоя власт успее да ни "вземе" и тях - ще призная личен крах... Но пък не виждам как би станало това докато Господ ме щастливи да съм жив, прав, здрав и с акъла си.

http://www.vbox7.com/play:fc211092

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 май 2013 18:52

Честито и добре дошли на Нефтохимик и неговите фенове.
Дори им благодаря, че са отново тук!
Те реализираха едно мое желание да гледам повече стойностен футбол в Бургас.
Дали това ще бъде в техния актив или на някои от техните гости остава да видим.
Дано не ми създават условия да бъда по-пристрастен към отбори от други региони.
От сега заявявам, че за мен добрият футбол е с приоритет над регионално-патриотичните страсти, и в този смисъл няма да Ви спестявам......
Радвам се с Вас - Успех!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 май 2013 21:08

volf написа:
ntodorov написа:
...Колкото и да е пошло, гадно и обременено - футболът ни, обществено-икономическото настроение и цялостта на нацията ни се крепят на...шепа политици виждащи във властта само парите при това загърбвайки общо-националните ни интереси, достойнства и традиции. Жалко, но факт. Аз лично - пак ще гласувам. И по всяка вероятност отново ще бъда разочарован, но поне ще се възползвам от правото си да "капна" незначителен дан в "тенджерата" наречена урна. Сетне, като ям от гозбата ще си търся подправката - няма ли я вътре - ще страдам, ще псувам, ще проклинам управията ни, ще се "тъпча" сред "несъвършенството" и ще гледам растежа на детето ми с усещането, че продължавам да старея...И те така до "светлинката в тунела" по пътя към Оня свят...Просто е. Единственото, което пазя ревностно за себе си и семейството ми е - чистота в душата и спокойствие в съзнанието. Ако някоя власт успее да ни "вземе" и тях - ще призная личен крах... Но пък не виждам как би станало това докато Господ ме щастливи да съм жив, прав, здрав и с акъла си.

http://www.vbox7.com/play:fc211092

Дааааа. Тази песен отприщва в мен много носталгия, тъга и мъка.
Естествен процес...Никой не се е "преборил" с него. Аз обаче не тъжа толкова
за предстоящите физични промени. Тъжа за есента в душата. Ранна все още, но пък есен.
Окапваме, като листата и. Страдам заради неизбежната раздяла - не с младостта, а
с живота въобще...За това пък ВЕЧЕ си отворих чакрите, като кепенци на панаирджийско стрелбище за всичко позитивно и носещо
свежест за мен. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 13 май 2013 12:24

На един шеф му звъни телефона. Негов подчинен:
- Шефеее, неска съм много зле, няма да мога да дойда.
Шефа вика:
- Ок мой човек, ма да ти дам един съвет. Аз като съм така, пия едно чайче, едно душче, после жена ми ми праи една свирка и сичко е наред.
Следобяда подчинения идва весел, здрав, засмян. Шефа вика:
- Как е, помогна ли съвета?
- Ооооо, да, помогна. А между другото, къщата ти е страхотна

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2013 21:23

Аз всъщност знам кой е Митьо Селския 3. Уточнението на Миро беше излишно. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2013 13:37

Ама вие наистина може да играете в ЕКТ :o :? 8-) :lol: !Разград шампион,Ботев са много млади за това :lol: Изпреварвате Литекс и готово!
[offtopic]План Б винаги е актуален-ние оставаме без лицинз![/offtopic]
[offtopic]Обече и вие трябва да вземете такъв[/offtopic]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 май 2013 14:19

BRF написа:Ама вие наистина може да играете в ЕКТ :o :? 8-) :lol: !Разград шампион,Ботев са много млади за това :lol: Изпреварвате Литекс и готово!
[offtopic]План Б винаги е актуален-ние оставаме без лицинз![/offtopic]
[offtopic]Обече и вие трябва да вземете такъв[/offtopic]

Ботев са "стари" , поне колкото ... Металик Сопот . Така че едва ли ще имат проблеми за европата ако се класират ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 май 2013 17:50

Да се похваля .. и аз най-накрая завърших ... и моето изпращане мина :lol: Как минаха тези 5 години незнам, неусетно направо, но малко са хората които могат да се похвалят, че са завършили немската на гръб за 5 години :mrgreen: :mrgreen: Сега да минат и матурите, после бала и съм 6 точки. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 май 2013 17:50

burgazliqta написа:Да се похваля .. и аз най-накрая завърших ... и моето изпращане мина :lol: Как минаха тези 5 години незнам, неусетно направо, но малко са хората които могат да се похвалят, че са завършили немската на гръб за 5 години :mrgreen: :mrgreen: Сега да минат и матурите, после бала и съм 6 точки. :mrgreen: :mrgreen:

Браво, бе, лешпер :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 май 2013 17:55

Bourgas написа:
burgazliqta написа:Да се похваля .. и аз най-накрая завърших ... и моето изпращане мина :lol: Как минаха тези 5 години незнам, неусетно направо, но малко са хората които могат да се похвалят, че са завършили немската на гръб за 5 години :mrgreen: :mrgreen: Сега да минат и матурите, после бала и съм 6 точки. :mrgreen: :mrgreen:

Браво, бе, лешпер :)

Мерсажжж :)

Върни се в “Черноморец”