NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пак триете.....ами трийте,лошо няма...
Що ? За, кое от изтритото съжаляваш ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пак триете.....ами трийте,лошо няма...
ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пак триете.....ами трийте,лошо няма...
Bourgas написа:ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пак триете.....ами трийте,лошо няма...
Кое е изтрито? Да не би редовното плюене по Черноморец
Алабаланица написа:Bourgas написа:ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пак триете.....ами трийте,лошо няма...
Кое е изтрито? Да не би редовното плюене по Черноморец
Не. Беше изтрит моя отговор на титана на мисълта Бартоломечо, касаещо тъпкането на футболисти на Нефтохимик в автомобил и заминаването им за Симитли. Както написах, не се очаква клубния им автобус да има функция на градски транспорт и да обира футболистите от спирките. За това се налага да се натъпчеш в автомобил и да отидеш до мястото на сбора. Все пак сме беден клуб и не всеки има автомобили.
Ама явно някой админ се е засегнал![]()
Искам си Акаунта написа:kartago написа:Поздравявам всички именници и най-вече жена си! Всички, които са идвали и се сещат усмивката, която ги е посрещала (даже след някой мач), ще ме разберат защо!
Да ти е жива и здрава , именничката ... и вие покрай нея
kartago написа:Искам си Акаунта написа:kartago написа:Поздравявам всички именници и най-вече жена си! Всички, които са идвали и се сещат усмивката, която ги е посрещала (даже след някой мач), ще ме разберат защо!
Да ти е жива и здрава , именничката ... и вие покрай нея
Благодаря ти, Миро! ......Човек наистина трябва да си пресее ценностната система, ти само ми помагаш!
ntodorov написа:Защо съм останал с убеждението, впечатлението и чувството, че Байерн от град Мюнхен находящ се във федерална провинция Бавария от Държавата Германия днес ще съсече Барселона-та от едноименния каталунски град намиращ се все още в границите на съвременна Испания ????
[offtopic]Може да заложите на това... Усещането е мое - рискът си е ваш.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта