Самолетна катастрофа в Сахара. Оцеляват двама мъже, останали чисто голи.
- Браточка- казал единия- Ако хукнем голи през тоя пек, ще ни изгорят пишките и после сме за никъде. Дай да ти го пъхна отзад, ще вървим няколко метра, после ти и така ще си ги опазим от слънцето.
Другия се съгласил и тръгнали в тая схема пичовете. По едно време този отпред измърморил:
- Копеле... Дай да влезем в крачка, че така направо си ме еб*ш...
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
kartago написа:Искам си Акаунта написа:Всъщност ... не трябва да се прехвалва Байерн . В Барселона ще е много трудно - днес баварците победиха хандбалния им отбор .
Големи поздрави за големия ми приятел Миро, знам как се е радвал, а аз си бях за Барса. Чисто надиграване, чист фаул на третия гол, но това са глупости, щото после на повторенията видях и хандбала, така че, абсолютно заслужена победа за Байерн, апропо някой да ми припомни кой отбор е бил с такъв резултат Барса?!
http://en.wikipedia.org/wiki/1994_UEFA_ ... ague_Final

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Довечера който не знае, да ми пише лично.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Ибахти Байерн-а.
Не харесвам БарЦелона,ама някак си не може душицата ми да се пречупи да вика за друг немски отбор освен...Вердер.
Нейчо,изкърти пак с кулинарни лакърдии.
Благодаря за вниманието.
П.П. Бах тоз Фейсбук !!! Забрайх за форума. Знаех си. А тук понякога е по-интересно.

Нейчо,изкърти пак с кулинарни лакърдии.
Благодаря за вниманието.
П.П. Бах тоз Фейсбук !!! Забрайх за форума. Знаех си. А тук понякога е по-интересно.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Искам си Акаунта
Място - Алианц Арена
24.04.2013
8:30 сутринта
Волфган Цилер излязал с косачката за рутинната поддръжка на терена , попада на следната гледка :

24.04.2013
8:30 сутринта
Волфган Цилер излязал с косачката за рутинната поддръжка на терена , попада на следната гледка :

- burgazliqta
- Контакти:
Еххх съдията ме провали с тази дузпа. Така хубаво отиваше на мача да завърши 3:1, ама не трябваше да ме провалят и да свърши 4:1 за да ме е яд.

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
Ми ако не беше грешката на Мат Хумелс , мача спокойно си вървеше към 3 или 4 : 0 

- burgazliqta
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Ми ако не беше грешката на Мат Хумелс , мача спокойно си вървеше към 3 или 4 : 0
Бях го сложил 3:1 при 20 коефициент с 5 лева

[center]
[/center]

- Bartolomej
- Контакти:
Неска сутринта ги гледам колегите от нефтохимик , са стягаха да тръгват за гостуването на Симитли .
Направи ми впечатление , че Момчил Желев беше шафьора , а другимомчета са качиха отазде и натъпкаха леката кола с багаж . Явно вече и клубен автобус нямат за пътуванията извън Бургас
Направи ми впечатление , че Момчил Желев беше шафьора , а другимомчета са качиха отазде и натъпкаха леката кола с багаж . Явно вече и клубен автобус нямат за пътуванията извън Бургас
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Неска сутринта ги гледам колегите от нефтохимик , са стягаха да тръгват за гостуването на Симитли .
Не с*р* над чужд гроб, че и наш'та не се знае.
[center]
[/center]