Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 24 апр 2013 00:05

ntodorov написа:Орисия. Да не си агнЙе по май месец, петел през февруари и праЙсе в края на годината...Жертвички.
Чини ми се дека тези дни на много Йегънца ще им бъде спряно "развитието".
[offtopic]Да се чете през пръсти:
Те ще бъдат сдъвкани със салати от зелени марули и репички, а тленностите животински ще придобият чревоугоден нам човеците вид. Вид изразен, чрез причудливите форми на дроб сърмата, печените плешки и запечените им вътрешности поръсени с червен пипер от височина 12 - 15 см. :|
Иначе, ние хуманоидите винаги сме били хуманни. Живеем в синхрон с природата ( флора и фауна) и не пречим на домашното праЙсе да си изживее зададената му годинка сред нас... И точно преди да я навърши да му боднем ножа и да му напълним чревцата през задника с добре разбъркана смес от вътрешните му органи и малко природни дадености, като ориз, червен, чер пипер и сол от изпарена морска вода. Не ни е против волята да му отрежем и изпечем ушичките, зурличката и преминалата през термична обработка кожичка ( ей тъй докато му е на гръбчето) и да сервираме с кана вина в обстановка на все още кървящо прасешко трупче...Колачите да се подсилят и подхранят де. Напълно естествено развитие на животинската еволюция е това все пак. И да си дойдем на думата за Агънцето багънце...ТУй благо животинче, нежно и свенливо, ако знаеше, каква съдба, участ, карма и традиция наследява преди да се изсипе на земята щеше да проклина чреслата на дъртия коч. След, като се е пръкнало на белиЙ свЕт му остава само надеждата и лудия късмет да доживее и да премине през етапите на развитие, каквито е доживяла неговата майка - дъртата овца ( отдавна не ставаща за експедиция по вкусовите ни рецептори)...Та туЙ вакло агънце трябва да напусне шарения си свят за да задоволи волята ни човешка да бъде хем изкормено, хем опечено на бавен огън закрепено на въртящ се прът или пък да бъде заровено в компанията на много жар и земна маса. Слава Богу, че освен чревоугодни сме и хуманни. Базикайки се с природата на туЙ животинче никога не пропускаме да го прокараме през тръбопроводите си я с винце, я с биричка, като и в двата случая го изпращаме подобаващо в отвъдното наречено от някой стомах, а от мен -мях. Пътят от мяха до отводнителната система наречена канализация е ясна...Дет има една приказка, кой от където е... А иначе да си човек в днешно време си е привилегия от всейде. Да му мислят тварите от нисшия вид. :| Ние сме свободни да ги овкусяваме и да се бъркаме в природата им, защото гения ни човешки е открил бахурът, сланината на жар, панирания агнешки мозък, печената на жар зурла, варената агнешка главичка, пачата, печените опЪрки ( агнешки чревца и дробчета), шкембе чорбата и варения език...
:mrgreen:[/offtopic]

Нейчоооо :o Туй по време на полуфинала за ШЛ ли го твори? :o :o :o
[offtopic]Да не ставаш вегетарианец?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 апр 2013 00:07

burgazliqta написа:Невероятен мач. БАЙЕРННННННН :)
ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯ :) :) :)

Ти толкоз за Акулите не си се радвал бе :o
Само да ми паднеш в ръчичките :evil:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 апр 2013 00:07

Става той, ама от утре :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 апр 2013 00:10

Искам си Акаунта написа:Всъщност ... не трябва да се прехвалва Байерн . В Барселона ще е много трудно - днес баварците победиха хандбалния им отбор .

Гад мръсна! Зимай си акаунта и да те нема :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 24 апр 2013 00:15

petkan написа:
burgazliqta написа:Невероятен мач. БАЙЕРННННННН :)
ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯ :) :) :)

Ти толкоз за Акулите не си се радвал бе :o
Само да ми паднеш в ръчичките :evil:

Не съм се раздавал да бе да :mrgreen: :mrgreen: Явно ходим на различни мачове, за да не виждаш как се раздавам. Всеки път съм без глас като се прибера. :) :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 апр 2013 06:43

Искам си Акаунта написа:Всъщност ... не трябва да се прехвалва Байерн . В Барселона ще е много трудно - днес баварците победиха хандбалния им отбор .

Големи поздрави за големия ми приятел Миро, знам как се е радвал, а аз си бях за Барса. Чисто надиграване, чист фаул на третия гол, но това са глупости, щото после на повторенията видях и хандбала, така че, абсолютно заслужена победа за Байерн, апропо някой да ми припомни кой отбор е бил с такъв резултат Барса?!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 24 апр 2013 09:54

kartago написа:апропо някой да ми припомни кой отбор е бил с такъв резултат Барса?!

04.08.2011 Барселона - Гвадалахара(Мексико) 1:4
09.08.2011 Барселона - Еспаньол 0:3
08.05.2005 Реал Мадрид - Барселона 4:1
има и много загуби с по 1:3, но написах по големите загуби. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 апр 2013 10:05

Снощния мач ме шокира.
Не коментирам головете на Байерн и евентуалната им нередовност. Нелепо ще да е в тях да търсим краха на Барса.
Барса дори да беше паднала с 1:0 или 2:0 приличаше на немощно отборче.
Байерн смазаха Барса с игра. Баварците се забавляваха, а каталунците страдаха в този мач.
Ако имам някакви претенции към алеманите то те са относно...медикаментите, с които поддържат
тази лудост в краката си. Лудост наподобяваща работата на шевна машина "Сингер". Рибери беше сменен в момент, когато надбягваше всичко, което се движи или лети около и над него. Робен - също. Дори го правеше с усмивка на лице. Единственото нещо, което свидетелстваше за някакъв физически "тормоз" бяха малкото капките пот, които се виждаха по челата им. Пот, която обикновения човек отделя в летния делник.
Според мен това 4:0 утрепа интригата на "Ноу Камп". Ако все пак Барса успее да се върне в мача - това ще бъде плод на луд късмет, невероятна случайност или на тотално подценяване от страна на германците. Подценяване, което за съвременния германски футбалер граничи с вероятността по-скоро да не отиде на мач в Каталуня, отколкото да лежи на лаврите си от 4 чисти гола. Все пак - топка е, кръгла е, от женски род е...
[offtopic]ПС: Петьо (Petkan). :) ТуЙ дет съм го писал го нащраках на полувремето в състояние на лек алкохолен замай, внезапно просветление и придошло гастрономическо прозрение. Мисълта за Йегънцата, прасенцата и прочие животински твари ме спохождат по специфично време на годината...Мислейки си за тях и бидейки един от "душманите" им се "пречиствам" пред паметта им по този начин...и сядам на угодната трапеза застлана с чинно обработените им тленности. :P
БеЗ мЯсо - няма живот. ( и тук имам теория :mrgreen: ). Нека използваме привилегията си на висши същества и да ядем, квоТ си изберем около нас. Единствено имам претенции относно семплата ни физиология, а именно, че когато Господ ни е творил не е "предвидил" за нас по-големи мяхове, по-големи усти и повече кучешки зъби. Щяхме да изглеждаме по-адекватно на хищната си и ненаситна природа. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 апр 2013 10:17

kartago написа:

Големи поздрави за големия ми приятел Миро, знам как се е радвал, а аз си бях за Барса. Чисто надиграване, чист фаул на третия гол, но това са глупости, щото после на повторенията видях и хандбала, така че, абсолютно заслужена победа за Байерн, апропо някой да ми припомни кой отбор е бил с такъв резултат Барса?!

Хм, надиграване.... то си беше направо насиране :( :oops: :( Горките каталунчета :(

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 апр 2013 10:20

ntodorov написа:Снощния мач ме шокира.
Не коментирам головете на Байерн и евентуалната им нередовност. Нелепо ще да е в тях да търсим краха на Барса.
Барса дори да беше паднала с 1:0 или 2:0 приличаше на немощно отборче.
Байерн смазаха Барса с игра. Баварците се забавляваха, а каталунците страдаха в този мач.
Ако имам някакви претенции към алеманите то те са относно...медикаментите, с които поддържат
тази лудост в краката си. Лудост наподобяваща работата на шевна машина "Сингер". Рибери беше сменен в момент, когато надбягваше всичко, което се движи или лети около и над него. Робен - също. Дори го правеше с усмивка на лице. Единственото нещо, което свидетелстваше за някакъв физически "тормоз" бяха малкото капките пот, които се виждаха по челата им. Пот, която обикновения човек отделя в летния делник.
Според мен това 4:0 утрепа интригата на "Ноу Камп". Ако все пак Барса успее да се върне в мача - това ще бъде плод на луд късмет, невероятна случайност или на тотално подценяване от страна на германците. Подценяване, което за съвременния германски футбалер граничи с вероятността по-скоро да не отиде на мач в Каталуня, отколкото да лежи на лаврите си от 4 чисти гола. Все пак - топка е, кръгла е, от женски род е...
[offtopic]ПС: Петьо (Petkan). :) ТуЙ дет съм го писал го нащраках на полувремето в състояние на лек алкохолен замай, внезапно просветление и придошло гастрономическо прозрение. Мисълта за Йегънцата, прасенцата и прочие животински твари ме спохождат по специфично време на годината...Мислейки си за тях и бидейки един от "душманите" им се "пречиствам" пред паметта им по този начин...и сядам на угодната трапеза застлана с чинно обработените им тленности. :P
БеЗ мЯсо - няма живот. ( и тук имам теория :mrgreen: ). Нека използваме привилегията си на висши същества и да ядем, квоТ си изберем около нас. Единствено имам претенции относно семплата ни физиология, а именно, че когато Господ ни е творил не е "предвидил" за нас по-големи мяхове, по-големи усти и повече кучешки зъби. Щяхме да изглеждаме по-адекватно на хищната си и ненаситна природа. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]:) :mrgreen: :)[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”