k.dimitrov написа:Bartolomej написа:Монтана с новия треньор Стойчо Стоев направиха много здрав мач на Герена .Ще ни бъде доста трудно , ако не се върнат всичките ни опитни играчи
Добре играха, ама и голям късмет извадиха.
А късмета не е с нас !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k.dimitrov написа:Bartolomej написа:Монтана с новия треньор Стойчо Стоев направиха много здрав мач на Герена .Ще ни бъде доста трудно , ако не се върнат всичките ни опитни играчи
Добре играха, ама и голям късмет извадиха.
k.dimitrov написа:Черноморец уреди спаринг с Касъмпаша
17 март 2013 10:11
Херо ще се надиграва тактически с грузинската легенда Шота Арвеладзе
Черноморец уреди уреди престижен спаринг с отбора на национала Георги Сърмов - Касъмпаша. Контролата е предвидена да се играе на 24 март в Истанбул. Тогава има пауза в първенствата заради световните квалификации и турците са поканили бургазлии да им гостуват край Босфора.
Столичани правят много силен сезон. Те се намират на 4-то място във временното класиране, като са само на 3 точки от грандовете Бешикташ и Фенербахче.
Наставникът на акулите - Димитър Димитров-Херо пък вече се подготвя за тактическо надиграване с грузинската легенда - Шота Арвеладзе, който е начело на Касъмпаша.
Истанбул не е столица, ама за нашите журналисти може и да е.
[/center]
[/center]Bourgas написа:24 март контрола с Касъмпаша, има навитаци да идем.
[/center]калпазанчо написа:И аз не разбрах, но звучи интересно. Както и мача в Торино на тази цена си е подарък. Обмислям варианта ако малката оздравее дотогава да ги идем - за тях екскурзия - за мен емоция от футболния мач.
[/center]petkan написа:BRF написа:petkan написа:Искам си Акаунта написа:Е ... Юве бяха дотук
Явно, че с Черноморец само ще бера ядове. Не става![]()
Та.... Намерил съм сам. билети по 33 евро отиване и връщане до Торино. За реванша. Идваш ли? Не се бъзикам. Сериозен съм!
Колко такива билета си намерил?Ако е удобно да попитам?
Ами колко... те си стоят на онлайн продажба. По принцип обаче, колкото повече наближава датата, толкова по-скъпи стават. Това е принцип при нискотарифните авиокомпании. А някой път пък поевтиняват. Зависи от заетостта. Както е и в случая. Цената в момента вече не е 33 евро, а 24. Отиване и връщане. Ако искаш обади ми се.
калпазанчо написа:За кое от двете Петьо?
1. Черноморец
2. Ювентус
И за двете съм за принципно, да видим дали ще жената ще отвърже кесията
п.п. Все пак тя е пазителя на семейното съкровище
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта