Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 17:25

Lord Zeifar написа:Здравейте и от мен. Бях с вас на контролата на кампуса с калпазанчо. Вече се регистрирах. но тепърва ще разучавам как се борави с тоя форум, тъй като не разбирам много много.
п.п. Имате поздрави от Владо

Здравей! Добре дошъл. Лесно ще свикнеш, ако трябва питай за съвети. Някои от нас са "специалисти във всичко." Как е Владо?

Потребителски аватар
Lord Zeifar
Контакти:

Мнениеот Lord Zeifar » 26 яну 2012 17:43

Добре е, тук е с мен в момента.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 17:52

Lord Zeifar написа:Здравейте и от мен. Бях с вас на контролата на кампуса с калпазанчо. Вече се регистрирах. но тепърва ще разучавам как се борави с тоя форум, тъй като не разбирам много много.

Здравей, радвам се, че с присъедини ( при мен пихме чая накрая), ако има небходимост от нещо, ще помагаме, видя, че всички са готини пичове! )))))

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 18:19

Lord Zeifar написа:Добре е, тук е с мен в момента.

Здрасти. Току що говорих с Владо. Каза ми, че трябва да те има нейде. Е-еееех, намерих те във Всекидневната. Аз съм Нейчо. И понеже съм конспиративен се покрих с нтодоров. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 яну 2012 19:05

Ся някой да не остане с грешно впечатление . По мои наблюдения на кампуса мачове няма да има скоро , защото е наводнен , а днес вече е замръзнал . Ако решат ръководството може и да направят някой мач там . Ако има кой да питате къде ще се играе в събота разбирете и кажете :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 19:19

Bartolomej написа:Ся някой да не остане с грешно впечатление . По мои наблюдения на кампуса мачове няма да има скоро , защото е наводнен , а днес вече е замръзнал . Ако решат ръководството може и да направят някой мач там . Ако има кой да питате къде ще се играе в събота разбирете и кажете :)

То ако знаеш пък какви "удобства" са направили там за феновете, не ти е работа! )))))))

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 19:27

Bartolomej написа:Ся някой да не остане с грешно впечатление . По мои наблюдения на кампуса мачове няма да има скоро , защото е наводнен , а днес вече е замръзнал . Ако решат ръководството може и да направят някой мач там . Ако има кой да питате къде ще се играе в събота разбирете и кажете :)

Аз вече съм песимист, че контрола при тези температури ще е уместна. Студ скова България. В събота минималната ще бъде -10 максималната - 6 за Бургас.:shock: Надали ще има по- подходящ терен от Поморийския, но пък...студа си е студ. Херо ще реши.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 19:37

Добре дошъл!При нас твърдението-"Колкото повече-толкова повече" важи с пълна сила плюс това е весело! ;) Поздрави Владо!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 19:51

Днес гледах програмата за пролетта и О,боже!!!! 17-ти кръг Черноморец-ЦСКА на 03.03.2012 г в 15:00ч. :( Дъщеря ми има рожден ден тогава-става на важните в живота й 7 години!Явно ще пропусна важния за мен мач!!!Но важно е момичето ми да е живо и здраво....и щастливо!Ще викате и за мен нали??? ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 19:58

subzero написа:Днес гледах програмата за пролетта и О,боже!!!! 17-ти кръг Черноморец-ЦСКА на 03.03.2012 г в 15:00ч. :( Дъщеря ми има рожден ден тогава-става на важните в живота й 7 години!Явно ще пропусна важния за мен мач!!!Но важно е момичето ми да е живо и здраво....и щастливо!Ще викате и за мен нали??? ;)

От все сърце! А тя да ти е жива и здрава! Праскаме им три "анесита" и да ходят да отмарят! ))))))

Върни се в “Черноморец”