Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот калпазанчо » 23 яну 2012 16:39

гражданин от село написа:
ntodorov написа:Гражданино, та вие само крадете бе. И документите си крадете. И нашето презрение дори откраднахте, защото...явно вече не подбирате.

Пак празнословия,е как искаш някой да ви взима на сериозно?Тук нещата неопират до емоции,а до право.Има съд и той ще реши кой прав и кой крив.БФС също е под юрисдикцията на българския съд,а не държава в държавата със собствени закони противоречащи на държавните.

Извинявай, ти да не говориш за световноизвестния 'НЕЗАВИСИМ БЪЛАГРСКИ СЪД, КЪДЕТО ПОСТОВЕТЕ СЕ ТЪРГУВАТ ОТ КРАСЬО чЕРНИЯ', за същия съд, за който еврокомисията си съсипа принтерите и изсече цяла гора да прави хартия със доклади за корумпция?! Неееееее, не излизайте с тия номера. Преди седмица един го гонеха със 25 хиляди лева в Шумен.........Аз на тоя съд и на законите в тая държава съм се отказал да вярвам отдавна. Те се прилагат на основата на дебелия и тънкия джоб!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 яну 2012 16:40

mistreated написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Стига си ги пльоскал тези срочни трудови договори ,че се излагаш бе момче! Такива трудови договри нямат нищо с договор при покупка и притежание правата на футболист!

Ти не си в ред бе. Какви са договорите на футболистите с клуба. Я обясни. Какви са, ако не срочни трудови договори. Много си зле, честно.

Леле мале... и с какви съм влязъл да пиша тук :shock: УЖАС! Няма си и понятие ,а се вре като... ай да не казвам :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 23 яну 2012 16:40

mitko_r написа:
Parmalat написа:
ivaka написа:За съжаление се почна с "У" и "А".
Вместо да коментираме възможностите оплюхме пейзажа, да не кажа, че го и о.рахме.
Вън тоя, пък вън и оня.
Не разбрах какво общо има Левски в цялата тая работа, та вън и тях.
Говорим за Черноморец, ЦСКА и Анисе, никъде не прочетох нещо за Левски, освен храчките плюнките и това "ВЪН".
ЗАЩО?

Сега ще ти обясня какво има общо Левски.Преди около 2 години ви продадохме Сърмов срещу процент при бъдеща продажба.Вие го продадохте на Касъмпаша заедно с Хичо,но Черноморец не видя и 1 лев от този бъдещ процент.

Сърмов го взехме от " Нафтекс" , не от Черноморец !!!!

поредният "професор"
Бате, турците знаят - ти не! Бахти тъпанара си! от нас го взехте, а не от Нафтата,

http://tr.wikipedia.org/wiki/Georgi_Sarmov

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 яну 2012 16:41

BLUE CHAMPIONS написа:Ами не съм го решил аз. Черноморец излизат с такова становище, а и новината,която коментираме и която е на 1-ва страница в темата е за това. Ако вече, се докаже някаква вина в Черноморец, съответно коментарите ще вземат друга насока, но за момента фактите са такива.

Изобщо не е сигурно, че фактите са такива.. ;) Това е страната заемана от Черноморец, а дали е истина предстои да се види!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 яну 2012 16:43

Erland написа:
калпазанчо написа:Така, както винаги вие си придърпвате всичко пак по оста Левски- ЦСКА.......Мен това ми е ясно. Дистанцирам се от феновете на другите отбори.
Ако Киряков не е прав - да излезе публично да се извини на феновете на Черноморец, че ги е подвел и всичкото това напрежение е било излишно. Ако вината е в нашия клуб - нека се извини Киряков - и на феновете на ЦСКА и на тези на Черноморец. Аз лично този играч вече ми е изстинал отвсякъде. Не го искам в състава. Нека си се "развива" както си намери за добре.
Ноооооо - малко странно изскача с новината, че се отказва от футбола на 21 години, изчезва нейде, появява се в София, излиза новината, че ЦСКА нерегламентирано се договаря с него да разтрогне. Той бил разтрогнал.........Ама инстанцията дето се произнася няма такава информация.........Не било и за пари?!?! Върнал 3 заплати и хоп - готово.
И последно - да, ако се окаже, че вашата страна е изрядната - ще се извиня във вашия форум, това ти го обещавам!

Евала за мнението.
Аз няма какво да добавя повече, искрено се надявам истината да излезе наяве.

Няма за какво. Просто трябва да изчакаме да видим какво ще стане и какво скрито-покрито ще излезе наяве скоро. Определено това е голям скандал!Лошото е, че заради тия ръководства срама го обираме накрая ние и вие.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 16:43

BLUE CHAMPIONS написа:Леле мале... и с какви съм влязъл да пиша тук :shock: УЖАС! Няма си и понятие ,а се вре като... ай да не казвам :mrgreen: :mrgreen:

Нямаш какво да отговориш ли? Аз ли нямам понятие от Кодекса на труда. А бе момче, не се занимава с неща, които са ти толкова непонятни.
Питам кратко, точно и ясно - Какъв вид договор по КТ е този между играч и футболен клуб. Искам същия отговор, без глупости.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 яну 2012 16:46

Хайде вече да спрете да се нареждате по оста ЛЕвски-ЦСКА,а? Тука става въпрос за Анеси-Мадам Ба- ЦСКА- Черноморец. Спрете вече да се дърлите, щото ми писна да ви чета бисерите. Аз искам да знам истината и който е виновен - да си понесе последствията!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 яну 2012 16:47

И цялата тази врява става , заради мегазвездата Анисе Абел от...Мадагаскар ...Е как няма да сме след Антигуа и Барбуда... :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 16:48

Как се регулират взаимоотношенията между професионалните футболисти и клубовете?

Професионалните футболисти у нас сключват срочни трудови договори с футболните клубове. В трансферния правилник на ФИФА също се говори за трудови взаимоотношения между футболист и клуб (чл. 22 например). Спортният Арбитражен съд в Лозана субсидиарно прилага правилата за трудов договор (чл. 319 и следващите от Закона за задълженията и договорите на Швейцария) при повечето спорове между клубове и футболисти. Според решението на Съда на Европейския съюз в Люксембург по делото „Босман" от 1995 г. между професионален футболист и клуб може да съществуват единствено трудови взаимоотношения, към които е приложимо правилото за свобода на движение на труд в ЕС (чл. 45 от Лисабонския договор за функционирането на ЕС).

Очевидно е, че е общоприето, че между професионалните футболисти и клубовете може да съществуват само и единствено трудови взаимоотношения.

Зъбльо, нещо искаш да ми кажеш ли?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 23 яну 2012 16:50

toffees написа:
Lyubaka01 написа:
toffees написа:А да припомним ли че през 1996г( не съм сигурен точно за годината) по норманивна уредба на БФС , Левски също трябваше да са изхвърлени в аматьорския футбол когато извадиха отбора от финала за купата срещу Славия, нестига че не ги извадиха ама и в евротурнирите играха даже. Така че хаиде говедата да спрат да мучът вече.
А да поговорим нещо за Черноморец ако въобще има такъв отбор ,как преебаха нефтохимик , стадиона и др. аре малко по сериозно ако обичате . :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Приятел, не че нещо, ама това, което си написал звучи малко като: "...А вие защо си биете негрите?"

А аз те питам така ли е или не е така?
П.П. Просто давам пример на изрядните и чисти като сълза подуенски .........!

Ми да ти кажа-не знам дали е така-да, разбира се, че помня как Левски напуснаха финала за купата. Обаче нямам представа дали по нормативната уредба на БФС наказанието, което се налага за такова нещо е изваждане от професионалния футбол. Честно казано-не съм сигурен, че и ти знаеш. Поправи ме ако бъркам.
Колкото до Черноморец и Нефтохмик-мисля, че дълго още ще се спори кой крив и кой прав и не сме нито ти, нито аз хората, които ще го решат.
И все пак темата не е за нещо, случило се преди 16 или 3години, а за нещо, което се случва в момента...

Върни се в “Черноморец”