Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Мнениеот cena62 » 15 окт 2012 21:11

Бивш играч на Черноморец подписа в Полша

Кристофър Уалембо подписа с Лехия Гданск след едноседмични проби като участва и в учебна игра.
Договорът му е до края на годината с опция за удължаване.

Припомняме че защитникът игра за последно в Черноморец Бургас където записа 11 мача,но след края на сезона разтрогна договора си по взаимно съгласие.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 19 окт 2012 22:41

Агент на Херо бележи вместо Мицански

Златният жокер на националния селекционер Любослав Пенев, Илиян Мицански остана резерва в пореден двубой за Кайзерслаутерн в германската Втора Бундеслига.

„Червените дяволи" направиха поредната си крачка към първите места във временното класиране, побеждавайки пред собствена публика гостите от Зандхаузен с 3:1. Мицански остана на резервната скамейка през целия мач, а попаденията за неговия тим реализираха Мохамаду Идрису, Алберт Буняку и защитникът Енис Хайри, който през последните три сезона съживи кариерата си под ръководството на Димитър Димитров – Херо в тима на Черноморец.

Успехът изведе Кайзерслаутерн до третата позиция в класирането с актив от 20 точки след 10 изиграни двубоя. Лидер е Брауншвайг с 23, следван от Херта с 21, като и двата тима имат мач по-малко.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 22 окт 2012 19:29

Пойет: Брайтън искаше да бие заради Тинката

От Брайтън енд Хоув Албиън изказаха морална подкрепа към Радостин Кишишев и са се опитали да победят Мидълзбро заради бившия български национал. Това заяви мениджърът на "чайките" Густаво Пойет срещата с Боро, която бе загубена с 0-1.

"Опитахме се да спечелим срещу Мидълзбро заради Кишишев. Трудно ми бе дори да говоря с него. Знаехме, че тя се бори с рака и това са наистина тъжни новини. Всичко друго остава маловажно. Опитахме се да спечелим мача срещу Мидълзбро заради него и семейството му и да ги подкрепим, доколкото можем.Киш винаги ще бъде с нас, той винаги ще бъде специален. Беше страхотен професионалист и абсолютно фантастичен човек. Ще направим всичко, което можем за него", заяви мениджърът на Брайтън Густаво Пойет.

Елиът Бенет и Алън Наваро, двама от бившите съотборници на Кишишев в Албиън, също споделиха в "Туитър" съболезнованията си към бившия български национал.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 27 окт 2012 22:23

Арестуваха бивш играч на Черноморец в Тайланд, инсценирал отвличането си заради дългове

Някогашният голям талант на футболна Германия Савио Нсереко, който за кратък период през 2011 година игра в Черноморец, буквално стигна дъното. 23-годишният футболист е арестуван в тайландския парти-курорт Патая. Там Нсереко е инсценирал, че е бил отвлечен, информира „Банкок Пост“.

Нсереко заминава за Тайланд на 14 октомври и само за няколко дни е изхарчил около 25 хиляди евро. Според изданието поради тази причина бившият младежки национал на Германия се е обадил на семейството си като се е преструвал, че е отвлечен. Той е съобщил на близките си, че трябва да изпратят в Тайланд 3 хиляди евро откуп.

От страх роднините на Нсереко се свързват с немското посолство в Банкок. Полицията разбира, какво всъщност се е случило и арестува футболиста. В момента бившият играч на Черноморец е в ареста и ще бъде изпратен в Германия, където да бъде съден.

Футболната кариера на Нсереко започна бляскаво като през 2008 година той стана европейски шампион до 19 години с Германия и бе избран за играч на турнира, въпреки че в тогавашния отбор личаха имената на близнаците Бендер, Тимо Гебхарт и Рон-Роберт Цийлер, които 4 години по-късно вече са утвърдени имена в Бундеслигата.

На 26 януари 2009-а Уест Хем купи обещаващия талант за 9 милиона паунда, той дори получи номер 10, но изигра само 10 мача за „чуковете“, не успя да се наложи и бе продаден на Фиорентина.

За „виолетовите“ Савио така и не изигра нито един мач, а през трите години, в които се водеше футболист на Фиорентина игра в цели 5 отбора под наем. Сред тях бе и Черноморец, за който Нсереко изигра 11 мача през 2011 година.

През тази година той подписа договор с третодивизионния Унтерхахинг, но контрактът му бе прекратен преди 2 седмици, а президентът на клуба Мани Швабл коментира: „С главата той вече не беше тук.“

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 ное 2012 11:01

Пескара оглежда младежки национал на Лудогорец
8 ноември 2012 10:52
Елитният италиански Пескара проявява интерес към младежкия национал на България и халф на Лудогорец Георги Костадинов, съобщават медиите на Ботуша.
Роденият през 1990 година футболист впечатлява с изявите си на международно ниво. Лудогорец също дава шансове на халфа за изява в "А" група.
Костадинов, който игра и срещу Динамо Загреб в предварителните кръгове на Шампионската лига, има договор с разградчани до 2014 година.
Идеята на Пескара е да вземе футболиста под наем през януари с опция да го купи в края на сезона.
Георги Георгиев Костадинов е роден на 7 септември 1990 г. в град Бургас. Състезател е от 16 януари на Лудогорец Разград.
Костадинов започва да играе в професионалния футбол през 2010 г. като състезател на Черноморец (Поморие). В дебюта си за Лудогорец на 18 март 2012 г. влиза в 78-ата минута в игра и след 6 минути отбелязва и първия си гол в срещата със Светкавица (Търговище), завършила 5:0.

Не мога да си обясня, защо Херо не го хареса това момче?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 ное 2012 15:33

Още от Поморие го следя.Не мисля че Херо не го хареса просто договора му изтичаше и го изтървахме и съответно Лудогорец го взе като свободен агент,а има голям потенциал.Един от най-добрите дефанзивни халфове в А група,който умее и да вкарва голове.Ще е добре ако отиде в Италия в отбора на Пескара който има много млади футболисти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 09 ное 2012 10:18

Parmalat написа:Още от Поморие го следя.Не мисля че Херо не го хареса просто договора му изтичаше и го изтървахме и съответно Лудогорец го взе като свободен агент,а има голям потенциал.Един от най-добрите дефанзивни халфове в А група,който умее и да вкарва голове.Ще е добре ако отиде в Италия в отбора на Пескара който има много млади футболисти.

От човек в школата знам, че Херо не е пожелал да му се продължава договора. Същото се отнася и за Манев.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 дек 2012 14:34

В последния мач на Сиваспор Шаешу вкарва гол и прави асистенция.На второ място е при голмайсторите на отбора си с 4 гола и 2 асистенции в 10 мача.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 дек 2012 18:01

k.dimitrov написа:
Parmalat написа:Още от Поморие го следя.Не мисля че Херо не го хареса просто договора му изтичаше и го изтървахме и съответно Лудогорец го взе като свободен агент,а има голям потенциал.Един от най-добрите дефанзивни халфове в А група,който умее и да вкарва голове.Ще е добре ако отиде в Италия в отбора на Пескара който има много млади футболисти.

От човек в школата знам, че Херо не е пожелал да му се продължава договора. Същото се отнася и за Манев.

Прибави към тях и Васил Калоянов и Андрей Атанасов .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 яну 2013 19:33

За Савио Магала Нсереко в Германия казваха "таланта на века". Когато полетеше по крилото, 23-годишният европейски младежки шампион от 2008 година нямаше спирка. Съдбата го доведе и в България, игра за Черноморец. За кратко. Помнят го, но само с лошо и черен хумор.

Нсереко беше на сърцето на фенове, треньори, президенти. Беше звездата на немския национален тим, който под ръководството на Хорст Хрубеш спечели евротитлата. Там бяха братята Свен и Ланс Бендер. Днес са национали на Германия. А Нсереко?

Избраха го за играч на турнира през... 2008 година. Животът на Савио като че ли мина прекалено бързо. По-бързо от необходимото. От таланта на века след шест години той е провалът. Преди Нова година Нсереко дори си зададе въпроса: "Колко ниско можеш да паднеш?" Преди нея в тайландските медии излезе информация, че е бил в местен затвор. Опитал да излъже, че е отвлечен в Тайланд и да поиска 25 000 евро откуп от семейството си.

Пред вестник "Билд" Нсереко разказа как вижда бъдещето. Сега живее в Кьолн. "Вярно е, че бях в затвора - казва нападателят. - Заради един погрешно разбран SMS. Беше неправилно предаден на немското посолство."

Абсурдно, но именно прекараното време в затвора може би е на път да върне в релси живота на Нсереко. Колко може да падне едно момче с толкова много талант? През 2009 година Уест Хем отказа да го продаде за 10,2 милиона евро на италианския Бреша. Момче, израснало в Мюнхен 1860, изведнъж беше станало апетитна хапка за половин Европа. И вместо да катери върха, Нсереко полетя към бездната.

"Когато отидох в Уест Хем, всичко ми се виждаше като приказка - разказва пропадналата звезда. - Но до ден днешен не мога да си стъпя на краката. Днес нямам нищо, абсолютно нищо. Когато подписах договора с Уест Хем, ми дадоха половин милион евро на ръка. И 65 000 евро седмична заплата. В този момент обаче имах прекалено лоши приятели и съветници... Започнах да мисля само за пътувания до Маями. Заради рождения ми ден наех два самолета за приятели и момичета до Флорида. Струваха ми 160 000 евро. Коли, жени, купони - мислех, че имам всичко."

В Черноморец се смеят, когато чуят името Нсереко. Той дойде с благословията на сръбския мениджър Душан Буковак и при треньора Антон Велков. "Савио не излизаше от дискотеките и баровете", разказват футболисти на Черноморец. "Даваха му промоции във всяко заведение, толкова пари хвърляше. Почти всеки ден идваше пиян на тренировка, затова и изигра десетина мача. Обясняваше как ще си докара в България някакво "Ауди R8", но така и не го видяхме. Но на тренировките и на лагера в Анталия тичаше като гепард. Тогава не пиеше..."

Днес Нсереко няма пари "да се усмихне". В Уест Хем не успя да се наложи, беше продаден на Фиорентина. Игра за малко в италианската Серия "Б" с екипа на Болоня, изчезна за няколко седмици и дойде в Черноморец. И в България не му потръгна. Опита си късмета и при Живко Миланов в румънския Васлуй, заигра за последно в Унтерхахинг.

"Никой не ми каза: "Савио, спри!" - кърши пръсти сега футболистът. - Не можех да управлявам парите си. От бедно семейство съм. Родителите ми са избягали от Уганда в Германия. Когато съм бил на две години и половина, баща ми почина. Майка ми е останала сама с пет деца. Но нямам никакво оправдание за глупостите, които съм вършил. Приличах на щраус, който зарива глава в пясъка при първия проблем."

Сега Нсереко опитва да оправи живота си. Няма отбор, но си има треньор. Частен. Той трябва да го вкара в релси, а талантът на момчето не спира да извира - бяга 30 метра за 3,88 секунди. "Няма значение в коя държава и в кой отбор, само искам да играя - казва Савио. Сложил съм голяма черта на идиотските грешки в живота ми."
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черноморец”