Черноморец - Левски ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец - Левски ( тема за мача )

Мнениеот kartago » 03 апр 2010 20:31

maximalniq написа:Не трябваше да дават дузпа на нашите, искам да паднат, за да се видат колко са зле. Черноморец заслужават с такъв стадион и професионална работа да спечелят.Да види Батков,че без пари не става. Браво на ръководителите на Черноморец. Страхотен стадион, привлякоха вниманието и на хората. До година дано да се борите за евротурнирите.

И какво от това? Защо да ходим на този страхотен стадион? За да идвате вие и да ви свирят такива дузпи? На това ли да се радваме? Билетите ми са в къщи, но само като чух, че Ристосков е назначен, реших да не ходя на мача! Защо догодина да се борят, след ако ви победят днес имаше шанс още тази година?.... ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 апр 2010 20:32

Винаги е било ,ще бъде и за в бъдеще........никога няма да има футбол в България.

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 03 апр 2010 20:32

Няма да се правя на ударен като някои фенове на Локомотив - Дузпа за Левски нямаше или не че нямаше, но беше много много пресилена.В случая, не мисля че тя е плод на някаква конспирация срещу цска или подкупване от страна на Левски или някакви такива филми , съдията е некадърен , не веднъж го е дкоазвал, а и не виждам за какво са ни точки на нас , за да минем цска ли ?Защо не ни дадоха дузпа тогава в мача срещу тях, щеше да ни даде доста голям бонус...колко дузпи са ни свирили този сезон , аз мисля че - 3 ( не съм сигурен), какво пищят всички?

Колкото до мача - Стадиона е много хубав и някак си създава илюзията, че се играе мач на средно европейско ниво , двата отбора играят, колкото могат , даже Левски играе повече от който и да е друг мач преди - Това не е моят Левски, този създава положения и играчите му бият от далеч, не съм свикнал да гледам такива неща :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 апр 2010 20:34

Двайсет години ги подпират по този начин тези боклуци ... 8-)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 апр 2010 20:34

Няма смисъл от коментар. Никаква дузпа.

Докато съдийството е толково тенденциозно, футболът няма да прогресира.
Ще се заблуждаваме, че отборът ни е силен и ще ни "разкриват" в ЕКТ.

Горното се отнася не само за Левски, но и за всички отбори със съдии "на хранилка".

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 апр 2010 20:34

Чета и констатирам, че след първоначалния срам, който е разбираев впредвид положението, феновете на Левски започнаха лека полека да се самонавиват, че видите ли все пак "има НЕЩО".
Наистина има нещо... След като смениха съдийската комисия през декември, всички коментари бяха, че от тук нататък съдиите трябва да се съобразяват с Левски и те нагледно да го показват... Но май Христо Янев ще си остане единствения джентълмен, който "случайно" НЕ РЕАЛИЗИРА ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА.
Живи и здрави и честито. В навечерието на Възкресението видяхме нагледно "Благодатния огън" и възраждането на синия тим
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 03 апр 2010 20:36

За 5 минути превключих на Нова и пропуснах скандала на годината :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 апр 2010 20:37

Не мога да разбера защо Ристосков го върнаха.Няма качества и за В група,много слаб съдия.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 03 апр 2010 20:37

Ама и Черноморец играят много добре...

haha

Мнениеот haha » 03 апр 2010 20:38

Пак дузпа за Левски,каква изненада.Вече дори не се ядосвам,подуенци са толкова зле,че са ми смешни. :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Черноморец”