Целите пред Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Целите пред Черноморец

Мнениеот petkan » 02 апр 2013 00:33

nore написа:За да не се повтарям, ще си цитирам мнението от септември миналата година.

от nore на 19 Сеп 2012 07:03 написа:Оцеляване, оцеляване, оцеляване!
Това е целта - в края на сезона отборът да го има.
Класирането не е важно, макар че няма да е приятно ако се стигне до изпадене.

Не знам за кой път ще се повторя, но докато Събев има нещо общо с клуба нищо хубаво не може да се случи.
Всъщност най-хубавото ще е отборът да продължи да съществува след като се махне - знаем какво стана с предишните отбори на които беше собственик.

Лошото е, че светлина в тунела не се вижда, та била тя и от насрещно движещия се влак.

Значи, че си лош пророк...
[offtopic]....а аз халтав оптимист :([/offtopic]
[offtopic]ама вече и това не съм.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2013 00:40

shark_91 написа:Херо: Целта ни вече е просто да оцелеем... http://livesport.bg/Hero--TSelta-ni-vec ... m...-87062

Мисля чe време е Пламен Киряков да си подаде оставката , писна ми да слушам лъжи.

Той като си я подаде, Събев трябва да я приеме. Дали ще стане, а?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2013 10:05

k.dimitrov написа:
shark_91 написа:Херо: Целта ни вече е просто да оцелеем... http://livesport.bg/Hero--TSelta-ni-vec ... m...-87062

Мисля чe време е Пламен Киряков да си подаде оставката , писна ми да слушам лъжи.

Той като си я подаде, Събев трябва да я приеме. Дали ще стане, а?

То това смисъла на оставката - никой не може да те задържи на сила . ;) А функция на феновете е да искат оставки ... ако смятат че някой трябва да напусне клуба . Иначе казано :
Ако феновете смятат , че всичко обявено и обещано от Киряков преди началото на сезона и повторено няколко кръга след началото не е изпълненое в края на сезона ... имат право да поискат оставката му .
Ако Киряков смята че в края сезона , отбора ще е изпълнил поставените цели преди началото му - има право да не си я подава ...
Колкото до това дали Събев ще я приеме ... ми няма да я приеме . Киряков е любимия му ликвидатор на дружества ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2013 13:57

По-правилно беше да каже: Този сезон отпадаме. И ако не отпаднем да го носим на ръце. Ако отпаднем: Киряков си изпълни обещанието - умен и прозорлив ръководител, каквото каже -това става.
И фенове доволни, и футболисти доволни, и шефове доволни.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2013 14:42

k.dimitrov написа:По-правилно беше да каже: Този сезон отпадаме. И ако не отпаднем да го носим на ръце. Ако отпаднем: Киряков си изпълни обещанието - умен и прозорлив ръководител, каквото каже -това става.

Когато обявяваш ЦЕЛИ ... трябва да си наясно че когато те не се изпълнят е нормално поемеш отговорност за думите и действията си . Така поне правят истинските мъже ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2013 19:21

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:По-правилно беше да каже: Този сезон отпадаме. И ако не отпаднем да го носим на ръце. Ако отпаднем: Киряков си изпълни обещанието - умен и прозорлив ръководител, каквото каже -това става.

Когато обявяваш ЦЕЛИ ... трябва да си наясно че когато те не се изпълнят е нормално поемеш отговорност за думите и действията си . Така поне правят истинските мъже ...

Когато ни прие Киряков каза защо ги е обявил целите и е бил напълно прав. Целите се поставят пред футболистите. Никой не е очаквал, че в този момент половината отбор ще е с контузии.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 апр 2013 09:42

Надявам се,че се прави разлика между това кой поставя целите и кой ги изпълнява,защото този,който ги поставя няма нищо общо с изпълнението им,че да се очаква някаква отговорност от него,а тези които не ги изпълняват е нормално да видят вратата в края на сезона,ама в случая Киряков е от тези,които ги поставя,така че другото са алабализми на хора,които по една или друга причина не го харесват,ама и не предлагат по-добро решение от него :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 апр 2013 11:20

Devian написа:Надявам се,че се прави разлика между това кой поставя целите и кой ги изпълнява,защото този,който ги поставя няма нищо общо с изпълнението им,че да се очаква някаква отговорност от него,а тези които не ги изпълняват е нормално да видят вратата в края на сезона,ама в случая Киряков е от тези,които ги поставя,така че другото са алабализми на хора,които по една или друга причина не го харесват,ама и не предлагат по-добро решение от него :lol:

Ми той този който ги поставя целите , догодина може да постави за цел и спечелване на ШЛ ... нищо че отбора няма да участва в турнира . По твойта логика Херо трябва да води колоната от изгонени за не постигане на целите ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 апр 2013 13:44

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:Надявам се,че се прави разлика между това кой поставя целите и кой ги изпълнява,защото този,който ги поставя няма нищо общо с изпълнението им,че да се очаква някаква отговорност от него,а тези които не ги изпълняват е нормално да видят вратата в края на сезона,ама в случая Киряков е от тези,които ги поставя,така че другото са алабализми на хора,които по една или друга причина не го харесват,ама и не предлагат по-добро решение от него :lol:

Ми той този който ги поставя целите , догодина може да постави за цел и спечелване на ШЛ ... нищо че отбора няма да участва в турнира . По твойта логика Херо трябва да води колоната от изгонени за не постигане на целите ;)

Ами то, някои хора до скоро обвиняваха Херо, че продава мачове, че отборът му изглежда зле, че не избира най-добрите изпълнители, че тактиката му е слаба, ако ги слуша някой, наистина трябва да иска оставка на Херо.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 апр 2013 13:49

Тос кръг викам и Рони да изпълни целта и ша съм доволен : )
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”