Bourgas написа:Тиранта, остави ми един телефон за връзка и ако можеш да ги опишеш, да се свържа с теб утре. Много последствия ще има от тези простотии, които са ставали на стадиона.
За мача в Пловдив, отидохме колкото отидохме, аз не страдам от комплекси за бройка. Играхме по-добре до гола, мога да го кажа с ръка на сърцето и просто сумати и пропуски ни лишиха от гол. Ботев вкараха гол от засада и второто положение беше красиво и ни вкараха. Второто полувреме пак играхме по-добре, смея да кажа, Боли имаше поне 3 чисти положения, греда и прочие и оголването, за да върнем гола, ни докара 2-рия гол. Колкото и искайте ме плюйте, но за мен днес Венко Филипов си беше в жълт екип. Жалко, че нямаме поне още 3-4 играча като Траян.
За тези, които не са гледали мача, мога да им кажа, че е добре да започнат да идват и да подкрепят отбора, стига се оправдавайте.
За зелените събратя мога да кажа, че с фенове на Ботев се видяхме, жалко, че не се снимахме и не сме оспамили нета със снимка, че видиш ли, големи приятели сме и ние с ботевистите. За вашо съжаление, обаче, няма да ви кажа епитетите, с които ви нарекоха. А вие си мислете, че е всеобща, братска любов.
КАЗАХ ВЕЧЕ ЧЕ БЯХА 6 ЧОВЕКА ОТ КОИТО 4 МОГА ДА ОПИША БЕЗ ДА ГИ СБЪРКАМ И АКО ГИ ВИДЯ И ПО СНИМКИ МОГА ДА ГИ РАЗПОЗНАЯ. СТАВА ДУМА ТОЧНО ЗА ВРАТАТА КЪМ ТОАЛЕТНИТЕ ПОД РОТОНДАТА МЕЖДУ СЕКТОР "А" И ТАБЛОТО !!! КАКВО ИМ ПРАВИШЕ ТАЗИ ВРАТА САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ ЯВНО ... И ТО ПРИ РЕЗУЛТАТ 2:1 ЗА ТЯХ. ТОЧНО ВКАРАХА НАФТАТА И ЗАПОЧНА ЧУПЕНЕТО !! ЗНА4И ОКОЛО 40 МИН НА МАЧА ... НАЙ ИНТЕРЕСНОТО БЕШЕ ЧЕ АРКУС-А НИЩО НЕ РАЗБРАХА А СЕ УСЕТИХА КЪМ 65-70 МИН НА МАЧА И ЗАПОЧНАХА ДА ГИ ТЪРСЯТ .. АМА ТЕ ВЕЧЕ БЯХА ИЗБЯГАЛИ

. КАКТО И ДА Е ПАК КАЗВАМ НЕ МИ Е РАБОТА, БИ ТРЯБВАЛО НА СТАДИОНА ДА СИ ИМА КАМЕРИ И ДА ГИ ВИДИ КОИ СА ВЪПРОСНИТЕ МЛАДЕЖИ , НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПРОСТО НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ .. ТА НА ТОЗИ СТАДИОН ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ И ДРУГИТЕ СИ ДОМАКИНСТВА БЕ ? ВИЕ НЕ ЧУПИТЕ САМО СТАДИОНА НА ЧЕРНОМОРЕЦ !!! ВИЕ ЧУПИТЕ СТАДИОНА НА БУРГАС !!! КОЛКО МАОУМЕН ТРЯБВА ДА СИ ?