Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Мнениеот subzero » 26 авг 2012 23:39

messi710 написа:Дам, за гаменчетата си прав, доста хора се отдръпват от стадиона заради такива ама.. За вратата ся разбрах че е онази до тоалетните под ротондата.. разбил я и хвърлил димка

И тва при 3:1,ами ако падахте ?? Аре стига,че не сме в темата. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 26 авг 2012 23:49

Bourgas написа:Тиранта, остави ми един телефон за връзка и ако можеш да ги опишеш, да се свържа с теб утре. Много последствия ще има от тези простотии, които са ставали на стадиона.
За мача в Пловдив, отидохме колкото отидохме, аз не страдам от комплекси за бройка. Играхме по-добре до гола, мога да го кажа с ръка на сърцето и просто сумати и пропуски ни лишиха от гол. Ботев вкараха гол от засада и второто положение беше красиво и ни вкараха. Второто полувреме пак играхме по-добре, смея да кажа, Боли имаше поне 3 чисти положения, греда и прочие и оголването, за да върнем гола, ни докара 2-рия гол. Колкото и искайте ме плюйте, но за мен днес Венко Филипов си беше в жълт екип. Жалко, че нямаме поне още 3-4 играча като Траян.
За тези, които не са гледали мача, мога да им кажа, че е добре да започнат да идват и да подкрепят отбора, стига се оправдавайте.
За зелените събратя мога да кажа, че с фенове на Ботев се видяхме, жалко, че не се снимахме и не сме оспамили нета със снимка, че видиш ли, големи приятели сме и ние с ботевистите. За вашо съжаление, обаче, няма да ви кажа епитетите, с които ви нарекоха. А вие си мислете, че е всеобща, братска любов.

Пич,доста лъжи написа!Да,имахте няколко положение и греда,но какво ще кажеш за нашите 100-процентови положение които вашия вратар спаси?И дватата гола бяха редовни,за каква засада пишеш?!Другото което е,че с феновете на Нефтохимик се уважаваме и няма нужда от интриги! :mrgreen:
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 авг 2012 23:53

Ще ти го напиша пак, че явно НЕ МОЖЕШ да четеш. Къде съм написал, че головете не са ви редовни? Даже написах, че първия ви гол беше красив! Второ, казах, че се оголихме второто полувреме и за това се получиха положения, в едно от които падна гола на чичо Ваньо. Имахте точно едно 100% положение второто полувреме, когато Стоян го отрази. Другите 2 си бяха нормални атаки, едното центриране, другото сватбарско отиграване. Айде, моля ти се и аз бях на мача, жалко, че няма видео, че ще се види. А с уважението, имай си го, тези ботевисти, с които се видяхме на ОМВ Чирпан явно са били от друг Ботев :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 авг 2012 00:01

Bourgas написа:Тиранта, остави ми един телефон за връзка и ако можеш да ги опишеш, да се свържа с теб утре. Много последствия ще има от тези простотии, които са ставали на стадиона.
За мача в Пловдив, отидохме колкото отидохме, аз не страдам от комплекси за бройка. Играхме по-добре до гола, мога да го кажа с ръка на сърцето и просто сумати и пропуски ни лишиха от гол. Ботев вкараха гол от засада и второто положение беше красиво и ни вкараха. Второто полувреме пак играхме по-добре, смея да кажа, Боли имаше поне 3 чисти положения, греда и прочие и оголването, за да върнем гола, ни докара 2-рия гол. Колкото и искайте ме плюйте, но за мен днес Венко Филипов си беше в жълт екип. Жалко, че нямаме поне още 3-4 играча като Траян.
За тези, които не са гледали мача, мога да им кажа, че е добре да започнат да идват и да подкрепят отбора, стига се оправдавайте.
За зелените събратя мога да кажа, че с фенове на Ботев се видяхме, жалко, че не се снимахме и не сме оспамили нета със снимка, че видиш ли, големи приятели сме и ние с ботевистите. За вашо съжаление, обаче, няма да ви кажа епитетите, с които ви нарекоха. А вие си мислете, че е всеобща, братска любов.

КАЗАХ ВЕЧЕ ЧЕ БЯХА 6 ЧОВЕКА ОТ КОИТО 4 МОГА ДА ОПИША БЕЗ ДА ГИ СБЪРКАМ И АКО ГИ ВИДЯ И ПО СНИМКИ МОГА ДА ГИ РАЗПОЗНАЯ. СТАВА ДУМА ТОЧНО ЗА ВРАТАТА КЪМ ТОАЛЕТНИТЕ ПОД РОТОНДАТА МЕЖДУ СЕКТОР "А" И ТАБЛОТО !!! КАКВО ИМ ПРАВИШЕ ТАЗИ ВРАТА САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ ЯВНО ... И ТО ПРИ РЕЗУЛТАТ 2:1 ЗА ТЯХ. ТОЧНО ВКАРАХА НАФТАТА И ЗАПОЧНА ЧУПЕНЕТО !! ЗНА4И ОКОЛО 40 МИН НА МАЧА ... НАЙ ИНТЕРЕСНОТО БЕШЕ ЧЕ АРКУС-А НИЩО НЕ РАЗБРАХА А СЕ УСЕТИХА КЪМ 65-70 МИН НА МАЧА И ЗАПОЧНАХА ДА ГИ ТЪРСЯТ .. АМА ТЕ ВЕЧЕ БЯХА ИЗБЯГАЛИ :( . КАКТО И ДА Е ПАК КАЗВАМ НЕ МИ Е РАБОТА, БИ ТРЯБВАЛО НА СТАДИОНА ДА СИ ИМА КАМЕРИ И ДА ГИ ВИДИ КОИ СА ВЪПРОСНИТЕ МЛАДЕЖИ , НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПРОСТО НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ .. ТА НА ТОЗИ СТАДИОН ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ И ДРУГИТЕ СИ ДОМАКИНСТВА БЕ ? ВИЕ НЕ ЧУПИТЕ САМО СТАДИОНА НА ЧЕРНОМОРЕЦ !!! ВИЕ ЧУПИТЕ СТАДИОНА НА БУРГАС !!! КОЛКО МАОУМЕН ТРЯБВА ДА СИ ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 00:05

[offtopic]Чупели са, защото там има знамена на Черноморец и са се опитали да се направят на пичове като ги унищожат. За другото, което си написал, си прав. Дано полицията си свърши работата и ако си ги видял, да си понесат последствията. Бас ловя, че става дума за лапешка работа... Вживяли се мега ултраси :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 00:08

Лека вечер, коментара на Нейчо утре, ще бъде интересен за писане. Сега трябва да се спи, че работим някои утре. Лека.

barabata
Контакти:

Мнениеот barabata » 27 авг 2012 00:16

Bourgas, при отмененият гол нямаше никаква засада и като излезнат репортажи ще видиш. Бях точно на линията и Караславов бе зад ваши играчи поне с два метра, и след това като ги надбяга съдията реши, че е засада като го видя накрая и него на голлинията. Не говори глупости при положение, че бяхте на другия край на стадиона. Направо си отивахте на 3+ ако не бяха съдиите, които по скоро май от некадърност правиха грешки и то все във ваша полза.
И честно казано много се съмнявам, че си видял Ботевист да говори лошо точно за градските ви съперници. Ние сме сериозна публика и уважаваме всички които ни уважават. Ако искате и с вас да се уважаваме не пишете такива глупости, защото феновете на Нефтохимик заслужават уважение. Ако вие сте в Б група и 500 човека няма да събирате на гостуване.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 авг 2012 00:19

barabata написа:Bourgas, при отмененият гол нямаше никаква засада и като излезнат репортажи ще видиш. Бях точно на линията и Караславов бе зад ваши играчи поне с два метра, и след това като ги надбяга съдията реши, че е засада като го видя накрая и него на голлинията. Не говори глупости при положение, че бяхте на другия край на стадиона. Направо си отивахте на 3+ ако не бяха съдиите, които по скоро май от некадърност правиха грешки и то все във ваша полза.
И честно казано много се съмнявам, че си видял Ботевист да говори лошо точно за градските ви съперници. Ние сме сериозна публика и уважаваме всички които ни уважават. Ако искате и с вас да се уважаваме не пишете такива глупости, защото феновете на Нефтохимик заслужават уважение. Ако вие сте в Б група и 500 човека няма да събирате на гостуване.

Шшшш,ай стига с тез публики и кои колко били и кви били. Като се обичате,земете се изплющете,че едните от недостиг на секс чупят врати. ;) И не мога да разбера кво ви бърка колко сме?? Колкото-толкова !!! Нито ви ядем яденето,нито ви пийм пиенето.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

messi710
Контакти:

Мнениеот messi710 » 27 авг 2012 00:29

[offtopic]Бартоломейчо, когато съберете такава агитка ела и ми се обади :) И то говорим за мач от Б група срещу Чавдар..

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 авг 2012 00:33

barabata написа:Bourgas, при отмененият гол нямаше никаква засада и като излезнат репортажи ще видиш. Бях точно на линията и Караславов бе зад ваши играчи поне с два метра, и след това като ги надбяга съдията реши, че е засада като го видя накрая и него на голлинията. Не говори глупости при положение, че бяхте на другия край на стадиона. Направо си отивахте на 3+ ако не бяха съдиите, които по скоро май от некадърност правиха грешки и то все във ваша полза.

За засадата не мога да кажа нищо ... Иначе освен нея имахте 3 голови положения , от които вкарахте 2 . Не знам за какви 3+ говориш при това положение . От самото начало Ботев заигра на контраатака ( в Пловдив ) , така и си доигра мача . За некадърните съдии ... мога да се съглася . Страничния от близката страна ( до нас ) цяло полувреме вдигаше само лявата си ръка . Чак се притесних да не е инвалид . Не съм сигурен и дали прекия свободен удар в началото на мача не беше всъщност вътре е наказателното поле ;) Спечелихте мача , не защото бяхте по-добрия отбор , а защото бяхте по ефективния . От 4 удара в очертанията на вратата вкарахте 2 гола . От нашите , дали е неумение , дали малшанс ... но само Боли изпусна 3 чисти гола . Без да броя гредата . Ваша си работа , ако си мислите , че имате кой знае какъв отбор ... от показаното днес трудно един от двата отбора ще се класира по-напред от 6-то място .

Върни се в “Черноморец”