Bourgas написа:Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
Вярно е. Олд скула се излага. Най-малко сме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
subzero написа:Bourgas написа:Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
Аз минавам по друг параграф. С две деца(едното бебе) и на работа трябва да ходя..Кви мачове,ква София ???
Bourgas написа:subzero написа:Bourgas написа:Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
Аз минавам по друг параграф. С две деца(едното бебе) и на работа трябва да ходя..Кви мачове,ква София ???
Еми те всичките са така, за това нищо чудно, че няма хора на гостуванията...
subzero написа:Bourgas написа:Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
petkan написа:subzero написа:Bourgas написа:Ми събуждайте се и идвайте де. Че от форум като гледам сме 5 човека дето ще идем.
Разбирам те, но не е необходимо всеки път да го казваш. Подтискаш ентусиазма така
Има хора на,които не мога да се обидя. Вие сте от тях!! Искам да прекарвам повече време с вас и съм сигурен,че и това ще стане някога.
subzero написа:Има хора на,които не мога да се обидя. Вие сте от тях!! Искам да прекарвам повече време с вас и съм сигурен,че и това ще стане някога.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта