Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот nasko75 » 21 дек 2013 11:05

абе не знам дали във всички под-дружества, дъщерни и структури има подмяна, но е факт, че има предаване на властта
това за Хотел България е ясно от началото на декември, или от края на ноември. Абе май и Пресконференцията на Кирсан не беше минала още
то затова и Касабова, гадже на Г Мицов, беше почнала с плюнките
въпреки натиска от високи камбанарии, Гигов най-вероятно няма да се намеси сериозно. Каза ми го човек от Петрол, от София. Може да го успокоят с някоя малка хапка, но не повече.
Илюмжинов иска компанията не за себе си, а за негови хора + български партньори :))) Ами хора, Юнал Лютфи беше на пресконференцията и го представиха като бъдещ член на Борда. Друг член на Борда е и бивш посланик на САЩ в Мароко (!!!), както и френски депутат
Факт е, че пари от Петрол няма. То и в момента не съм сигурен колко е имало, а и няма да има в бъдеще. Но не съм сигурен, че Събев има 100 % тежест върху Киряков. Просто се изненадах когато го видях на едно супер-странно летище в Изт Европа. И му стана лееко изчервяващо

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 22 дек 2013 15:44

nasko75 написа:абе не знам дали във всички под-дружества, дъщерни и структури има подмяна, но е факт, че има предаване на властта
това за Хотел България е ясно от началото на декември, или от края на ноември. Абе май и Пресконференцията на Кирсан не беше минала още
въпреки натиска от високи камбанарии, Гигов най-вероятно няма да се намеси сериозно. Каза ми го човек от Петрол, от София. Може да го успокоят с някоя малка хапка, но не повече.
Илюмжинов иска компанията не за себе си, а за негови хора + български партньори :))) Ами хора, Юнал Лютфи беше на пресконференцията и го представиха като бъдещ член на Борда. Друг член на Борда е и бивш посланик на САЩ в Мароко (!!!), както и френски депутат
Факт е, че пари от Петрол няма. То и в момента не съм сигурен колко е имало, а и няма да има в бъдеще. Но не съм сигурен, че Събев има 100 % тежест върху Киряков. Просто се изненадах когато го видях на едно супер-странно летище в Изт Европа. И му стана лееко изчервяващо

Смяната на властта в Петрол Холдинг стана на 12 ноември , ако не се лъжа , Пресконференцията - седмица по-късно ... или 10-на дни . Напълно нормано е веднага след смяната на ръководството , да се пристъпи към смяна и на ръководствата в дъщерните компании . Най-напред в по-важните от тях . Черноморец явно не сред приоритетите .
Съвсем между другото , някой да не се изненада , ако след смяната на управителния съвет , Събев ( Спорт Пропърти Мениджмънт ) поиска обявяването на клуба в несъстоятелност . 8-)
Колкото до Илюмжинов - няма камбанария в България която да му осъществи натиск . Така че е почти сигурно че Гигов ще си остане само с мераците . Български партньори също няма ... Лютфи присъства единствено като наблюдател от страна на кредиторите . Не съм сигурен обаче дали след врътката с акциите на Петрол АД , ще остане в Управителния съвет на Петрол Холдинг . Зад него е голяма руска петролна компания . Но за момента все още не може да се каже коя е тя . Едната спекулация е за РОСНЕФТ .
Самия Цветан Василев е позагубил доверието на руските кръгове стоящи зад него ( ВТБ Груп ) , покрай сделката за БТК ... и в момента свежи капитали идват само от инвестиционния фонд на султана на Оман ( който собственик на 32 % от акциите на КТБ ) . Което обяснява изненадващия интерес на Василев към Петролния бизнес .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 дек 2013 18:53

Der Führer написа:Смяната на властта в Петрол Холдинг стана на 12 ноември , ако не се лъжа , Пресконференцията - седмица по-късно ... или 10-на дни . Напълно нормано е веднага след смяната на ръководството , да се пристъпи към смяна и на ръководствата в дъщерните компании . Най-напред в по-важните от тях . Черноморец явно не сред приоритетите . Съвсем между другото , някой да не се изненада , ако след смяната на управителния съвет , Събев ( Спорт Пропърти Мениджмънт ) поиска обявяването на клуба в несъстоятелност . 8-)
Колкото до Илюмжинов - няма камбанария в България която да му осъществи натиск . Така че е почти сигурно че Гигов ще си остане само с мераците . Български партньори също няма ... Лютфи присъства единствено като наблюдател от страна на кредиторите . Не съм сигурен обаче дали след врътката с акциите на Петрол АД , ще остане в Управителния съвет на Петрол Холдинг . Зад него е голяма руска петролна компания . Но за момента все още не може да се каже коя е тя . Едната спекулация е за РОСНЕФТ .
Самия Цветан Василев е позагубил доверието на руските кръгове стоящи зад него ( ВТБ Груп ) , покрай сделката за БТК ... и в момента свежи капитали идват само от инвестиционния фонд на султана на Оман ( който собственик на 32 % от акциите на КТБ ) . Което обяснява изненадващия интерес на Василев към Петролния бизнес .

Благодаря!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 дек 2013 22:20

Der Führer написа:Смяната на властта в Петрол Холдинг стана на 12 ноември , ако не се лъжа , Пресконференцията - седмица по-късно ... или 10-на дни . Напълно нормано е веднага след смяната на ръководството , да се пристъпи към смяна и на ръководствата в дъщерните компании . Най-напред в по-важните от тях . Черноморец явно не сред приоритетите .
Съвсем между другото , някой да не се изненада , ако след смяната на управителния съвет , Събев ( Спорт Пропърти Мениджмънт ) поиска обявяването на клуба в несъстоятелност . 8-)

Супер!!!
Точно така стоят нещата.
А анализ на вероятностите.....? Може ли....?

nasko75

Мнениеот nasko75 » 24 дек 2013 01:30

Der Führer написа:
nasko75 написа:абе не знам дали във всички под-дружества, дъщерни и структури има подмяна, но е факт, че има предаване на властта

Смяната на властта в Петрол Холдинг стана на 12 ноември , ако не се лъжа , Пресконференцията - седмица по-късно ... или 10-на дни . Напълно нормано е веднага след смяната на ръководството , да се пристъпи към смяна и на ръководствата в дъщерните компании . Най-напред в по-важните от тях . Черноморец явно не сред приоритетите .

:o :o :o
Ко ма напраи ти ве?? почвам да си мисля, че си или Робърт зелик, или Джоузеф Стиглиц, или Люис Престън....

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 дек 2013 16:39

nasko75 написа:
Der Führer написа:

:o :o :o
Ко ма напраи ти ве?? почвам да си мисля, че си или Робърт зелик, или Джоузеф Стиглиц, или Люис Престън....

Нито един от тримата ... ;) . Пък и нищо кой знае какво не съм написал . 90% го има в пресата - просто човек трява да се порови малко ... Е и да поназнайва руски , защото интересните неща ги пише там най-вече . Е ... и аз си имам човек в Петрол , който ми казва някои неща ( които стават за споделяне де ) .
Касабова почна с плюнките веднага след като бяха вписани промените в Петрол Холдинг . А ги засили особено много след като смениха управителя на "Булгериън Роуз Гарден" . Мицов също е особено деен във "Флагман" .
Илюмжинов на няколко пъти е казвал в интервюта , че не е сам в сдлеката с Петрол , а има партньор който ще излезе на светло след като чичо Кирчо придобие собствеността на 100% . Което означава , че поне засега не се предвижда разпродаване на холдинга на парче . Основните заподозрени са :
Роснефт - още когато приватизираха държавната фирма Петрол , Роснефт беше един от участниците . После отпадна понеже отказа да си подобри офертата . Понастоящем е най-голямата петролна компания в света . Има интереси към сондиране в Българския шелф .
Лукойл - има интерес към една част от бензиностанциите на Петрол и му петролните бази . Малко по-сложно като вариант , заради антимонополното законодателство . Пак по думите на Илюмжинов - консултирал се е лично с Алекперов за Петрол .
Газпром - още преди около 3 години се заговори че "Газпром нефт" има интерес към бензиностанциите на Петрол . До сделка обаче не се стигна , заради конфликта между Ершов и Събев . В момента Газпром е на българския пазар чрез "НИС Петрол" ... Интересна подробност е , че генералния директор на "НИС Петрол" в България - Иван Костадинов , същевременно е и член на Управителния съвет на "Петрол" АД . ;)
Че Цветан Василев има търкания с руските си партньори също не е тайна , след като при сделката за БТК той придоби 43 % от акциите , а ВТБ само 33 % ...
и ВИЕ СЪЩО ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 дек 2013 03:04

Бивш шеф на „акулите” осъди Черноморец ..28.12.2013 - 11:18 ТОП НОВИНИ..
Бившият член на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец-Бургас” АД Атанас Пайташев успя да осъди клуба в Районен съд – Бургас за неизплатени заплати, показа проверка на burgas.topnovini.bg.

Пайташев, който беше в управата на „акулите” от квотата на Общинския съвет, не е получавал месечните си възнаграждения от януари 2011-а година до януари 2013-а. За този период са се натрупали общо 25900 лв.

Бившият член на УС на Черноморец е завел два иска срещу клуба – за 7900 лв. и 18000лв. От януари 2011-а до септември, същата година той е трябвало да получава по 2500 на месец. По-късно възнаграждението му е намалено на 500 лв, но той не е получил нито стотинка. Работата му в Съвета на директорите, както става ясно от документите по делото, е била свързана с изготвянето на доклади за състоянието на клуба. За целия период те се броят на пръстите на едната ръка.

Освен изплащането на 25900 лв. Районен съд – Бургас осъжда Черноморец да поеме и разноските по делата – общо около 5000 лв.

Решението може да бъде обжалвано, но когато то влезе в сила, Черноморец ще трябва веднага да плати на бившия си шеф. В противен случай трудно ще вземе лиценз за следващото първенство.

Атанас Пайташев бе сменен в началото на 2013-а година заедно с другия представител на Общинския съвет Михаил Хаджиянев. На тяхно място в Съвета на директорите влязоха Мирослав Йорданов и Иван Цанев.
..

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 яну 2014 15:36

В същото време лицензът на Левски ще мине през решаването на казусите с Пламен Димов (150 000 лева за Черноморец) и Славиша Йоканович (100 000 лева).

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 яну 2014 15:56

k.dimitrov написа:В същото време лицензът на Левски ще мине през решаването на казусите с Пламен Димов (150 000 лева за Черноморец) и Славиша Йоканович (100 000 лева).

Няма как "казуса" Пламен Димов да е за 150 000 лева , след като цялата сума по трансфера е 140 000 лева, а Левски са платили една част . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 06 яну 2014 21:22

Херо: Останах без зъби от стискане

Има интерес към Амари, призна треньорът на Черноморец

Херо: Надявам се да намерим светлия лъч

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров си пожела повече радости през новата година и изрази надежда, че отборът му ще се спаси от изпадане. С приповдигнато настроение Херо заяви, че ще стиска зъби докато нещата се подобрят и духовито отбеляза, че вече е останал без зъби, предаде "Топ новини Бургас".

"Емоциите трябва да са положителни, разбира се. Пожелахме си повече късмет, повече радости да имаме през тази година, по-малко контузии и надявам се да изпълним целта, която сме си поставили - да останем в "А" група. По-скромничко стартираме тази година.
Знаете, през какви перипетии премина нашият клуб. Надявам се нещата да се пооправят финансово, да се намери този светъл лъч, който всички искаме да го видим, да направим нужната селекция през този трансферен прозорец и да направим по-сериозен отбор", каза Херо преди първата тренировка за новата година.

С нас започват двама нови вратари, които вече може да смятаме като част от нашия отбор. Полеви футболисти тепърва ще започнат да идват, ще има хора и на проби, разбира се. Няма подписани договори предварително, има договорка с много хора, които трябва да дойдат, но всичко ще бъде въпрос на преценка, продължи специалистът.

- Доколкото знам има сериозен интерес към Амари в момента, въпрос на време е той да бъде продаден. Днес трябва да дойдат и чужденците и всички ще бъдат на линия. Дуду няма да идва, състоянието му не ме задоволява. Ако аз не съм оптимист, това ще го предам и на футболистите. Аз трябва да бъда най-големият оптимист, за да предам и на тях този заряд. Стискаме зъби, надяваме се нещата да се подобрят. Аз вече останах без зъби. И тази година от баницата ми се падна работата - не знам защо. Не се оплаквам, разбира се."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Черноморец”